Seekforsugar Lifetim actie

Seekforsugar actie, de sugar dating website

Momenteel krijgen Sugarbabes en Sugarboys de mogelijkheid om een lifetime gold membership account aan te maken voor enkel het eenmalige bedrag van € 19,95. Hiermee kunnen de leden levenslang gebruik maken van het volwaardig Gold member account en gebruik maken van alle functionaliteiten. Een eenmalige investering waarmee nooit meer een extra betaling hoeft te doen. Zodoende kunnen leden kennismaken met deze sugardating website. Meld je daarom geheel vrijblijvend aan en neem een kijkje in de online dating wereld van Sugar dating Aanmelden kan via de onderstaande button

Aanmeld button

De actie periode

De actie periode is momenteel doorlopend en nog geen einddatum aan gegeven. De actie kan dus zomaar afgelopen zijn.

Voor wie is Seekforsugar actie

De actie is enkel geldig voor Sugarbabes en Sugarboys die zich nu aanmelden. Leden kunnen zich over de hele wereld aanmelden, maar de meeste actieve leden bevinden zich in Nederland en België.

www.SeekForSugar.com

SeekForSugar logo

Bekijk ook de online reviews

Wat is Seekforsugar sugardating nu precies

Een regeling of overeenkomst wordt gesloten tussen een Sugardaddy of Sugarmommy en zijn of haar Sugarboy of Sugargirl. Dit is geen overeenkomst, maar een duidelijke afspraak tussen beide partijen over wat zij van elkaar kunnen verwachten en welke materiële vergoedingen daar tegenover staan. Deze afspraken zijn gebaseerd op wederzijds respect en eerlijkheid naar elkaar toe. We moedigen beide partijen aan om open en oprecht te zijn over hun intenties en verwachtingen en dit ook duidelijk aan elkaar te communiceren.

 

Categories: Acties