Pepper Connect media Kwissle

Pepper.nl is overgenomen door Connection Media

Iedereen kent Pepper.nl en deze bekende datingsite is overgenomen door Connection Media. Zij zijn onder andere bekend van de dating App Kwissle.com. Met deze nieuwe aanwinst en het combineren van de  krachten van beide dating platformen is er een mooi samenwerking ontstaan. Pepper bestaat als sinds 2011 en Kwissle sinds 2021. Kwissle is een sterk groeiende dating App en Pepper een gerenommeerde datingsite en heeft ook een dating App.

 

Connection Media

Bekend door de dating App Kwissle die een zeer snelle groei gemaakt heeft sinds 2021. Nader de eerste erg positieve resultaten behaald waren is hier al snel Pepper bijgekomen. De ambities zijn groot en het doel is om echte datingplatformen te lanceren waar diepgang en sfeer hoog in het vaandel staan. Op 14 februari Valentijnsdag is de samenwerking tussen deze datingplatformen gelanceerd. Een passende dag en datum voor een vernieuwde samenwerking tussen deze groeiende en bekende dating platformen.

 

Over Pepper

Sinds jaar en dag is dit een van de bekendere datingsites van Nederland en behoord dan ook hoog in de top van datingsites. Met de komende samenwerkingen verwachten wij komende periode dat Pepper een nog groter aandeel van de markt zal gaan beheren. Wil je ook meer weten lees dan ook de reviews en ervaringen terug. Teven kun je direct naar de website door onderstaande link te bezoeken. Download daarom de App of bezoek de website.

Over Kwissle

Sinds korte tijd is Kwissle al niet meer weg te denken als dating App. Binnen zeer korte tijd heeft de App een groot aandeel in de dating markt weten te verkrijgen. Nu ook Pepper een merk dat erg goed aansluit bij Kwissle is verkregen zullen we komende tijd ook nog veel gaan terug zien van Kwissle. Hieronder vind je aanvullende links en informatie om Kwissle zelf ook te downloaden nader uit te proberen.

 

Kwissle.com Logo

Lees de reviews van Kwissle

Kwissle.com Apple App Store dating

Kwissle.com Google play App dating

Pepper logo