Dating

Hier onder vind u een overzicht van de meest actieve datingsites.


matchwereld

Match-wereld

Match-Wereld.nl is een bekende en goed bezochte dating site in Nederland. Al jaren bekend een eenvoudig te vinden via internet. Elke dag melden zich nog steeds vele singles aan op zoek naar een partner voor het leven.

parshipnl

Parship

PARSHIP.nl is een online relatiebemiddelingsbureau dat zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. PARSHIP behoort tot de grootste en meest gebruikte online datingsites van Europa en is de eerste van de drie grootste Nederlandse datingsites die de Thuiswinkel Waarborg mag voeren.

ematching

E-Matching

e-Matching is de grootste datingsite voor hoger opgeleiden.
Voor de doelgroep (Academisch, hbo) is e-Matching.nl de bekendste (radio en tv reclame) site om een partner te vinden. e-Matching bestaat al sinds 1998 en is aangesloten bij thuiswinkel waarborg. Via E-Matching vind je de partner die echt bij je past.

relatieplanet


Relatieplanet.nl

Relatieplanet is de autoriteit op datinggebied in de Benelux sinds 2002. Volgens velen is Relatieplanet de beste datingsite van Nederland en België. Relatieplanet heeft een enorme naamsbekendheid en is met recht een begrip onder singles. Voor het 7e jaar op rij is Relatieplanet verkozen tot Datingwebsite van het jaar.

Flirt-Boxnl


Flirt-Box.nl

Flirt-Box De gezellige en vrijblijvende datingsite voor singles. Online flirten en daten gewoon snel en simpel. Daten via Flirt-box.nl is erg leuk en gemakkelijk. Aanmelden is zo gebeurd en voor je het weet heb je een date.


pepper


Pepper.nl

Pepper is de eerste datingsite in Nederland die tot stand is gekomen met behulp van singles zelf. Met het Pepper profiel is een podium gecreëerd waar singles zichzelf kunnen laten zien zoals ze echt zijn. Door foto’s en video’s van hobby’s en interesses vanaf de computer, Facebook en Youtube. Kun je alles zien waar andere leden interesse in hebben, wie ze echt zijn en wat ze leuk vinden. Maak ook een profiel en laat zien wie je echt bent.


alleenstaandepapas


Alleenstaande papa’s

Alleenstaande-Papas.nl is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande papa’s (en mama’s) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 70 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Papas.nl uitgegroeid tot één van de grootste én meest populaire dating sites voor alleenstaande ouders, bekijk ook alleenstaande mamma’s.


seniorengeluk


Seniorengeluk

Seniorengeluk is de serieuze datingsite voor 50-plussers van nu. Een absolute groeimarkt waar u deel van wilt uitmaken. Deze serieuze en sterk groeiende doelgroep is gericht voor de 40 plusser die op zoek is naar wederzijdse klik. Probeer het zelf en ontdek hoeveel leeftijdsgenoten er actief zijn.


Lexa


Lexa.nl

Lexa.nl is de nummer 1 datingsite van Nederland. Lexa.nl, opgericht in 2002, is de marktleider binnen de Nederlandse dating branche. De community van singles biedt members de beste en meeste kansen om dates te ontmoeten en is actief in 16 Europese landen. Lexa.nl is in 2013 uitgeroepen tot beste en leukste en meest betrouwbare datingsite van het jaar. Lexa is nog steeds erg bekend en kent vele leden door heel Nederland.


50plusmatch


50plusmatch.nl

50PlusMatch.nl – Dating voor actieve 50-plussers50PlusMatch is sinds 2006 de eerste en grootste datingsite voor 50-plussers. 50PlusMatch.nl kiest bewust voor een doelgroep, zodat leden sneller in contact komen met gelijkgestemden. Online Dating voor 50-plussers en ouder 50plusmatch.nl is dé datingsite voor 50+ plussers die op zoek zijn naar een serieuze date of relatie.


gayparship-nl


gayPARSHIP

GayPARSHIP.nl is een online relatiebemiddelingsbureau dat zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. PARSHIP behoort tot de grootste en meest gebruikte online datingsites van Europa en is de eerste van de drie grootste Nederlandse datingsites die de Thuiswinkel Waarborg mag voeren. Ergens loopt de ware rond en hij of zij wacht op jou. Verrijk je leven. Datingsite Gayparship, de relatiesite voor hoger opgeleide homo’s en lesbiennes.


nieuwrelatie


Nieuwerelatie.nl

Nieuwerelatie.nl is een datingsite die zeer eenvoudig is in gebruik. Alle profielen worden gecontroleerd en fake accounts worden direct verwijderd waardoor de serieuze singles overblijven. We maken geen gebruik van computers die voor jouw potentiële dates selecteren, dat werkt toch niet. Je leert je toekomstige partner pas echt kennen via de chat en een online ontmoeting, ontdek het zelf.


ggirldating


Girls-dating.nl

Girls.G-Dating.nl is dé ontmoetingsplaats voor biseksuele vrouwen in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 300 nieuwe deelnemers per dag is Girls.G-Dating.nl uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community’s voor homoseksuele community.


50liefde


50liefde.nl

50liefde.nl een leuke, serieuze datingsite voor 50 plussers in Nederland. Online dating begint bij 50liefde.nl.50liefde.nl is de grootste datingsite voor 50 plussers die op zoek zijn naar een relatie of een vriendschap. Geen kortstondige flirts of andere capriolen. Een duurzame, leuke en serieuze site voor echte singles op zoek naar een levenspartner.


dating easy dating site


DatingEasy (NL)

Datingeasy is een redelijk nieuwe frisse datingsite, gebruikersvriendelijk en commercieel opgezet. Wij richten ons op een breed publiek om op die manier de hoogst mogelijke conversie te behalen. Wanneer een klant zich gratis bij ons inschrijft komt hij of zij direct bovenaan in de zoekresultaten op de site, zo kun je snel de nieuwe leden spotten en zien wie er allemaal actief zijn op onze datingsite,


Een maatje meer daten voor iedereen


Maatjemeer-match

Maatjemeer-Match.nl is dé ontmoetingsplaats voor volslanke mensen op zoek naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 80 nieuwe deelnemers per dag is Maatjemeer-Match.nl uitgegroeid tot dé grootste datingsite voor volslanke mensen. Op Maatjemeer-Match.nl kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en nieuwe singles ontmoeten, de site is geheel vrijblijvend en eenvoudig in gebruik.


Met jou de dating site voor singles


MetJou

MetJou is een professioneel opgezette landelijke datingsite. MetJou richt zich op mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie van 23 tot 55 jaar.MetJou is nadrukkelijk geen erotisch georiënteerde datingsite. MetJou biedt een uitstekende service als het om dating gaat, leden kunnen heel gemakkelijk contact leggen en nieuwe leden ontmoeten, begin ook met online flirten.


Zoek jij de match4me


Match4me.nl

Match4Me.nl – Dating voor hoger opgeleide singles (HBO/WO) Match4Me.nl kiest bewust voor een doelgroep, zodat leden sneller in contact komen met gelijkgestemden. Voor singles leidt dit tot een goede selectie van aansluitende leden. Ben jij ook hoger opgeleid en wil jij gelijk gestemden ontmoeten of leren kennen meld je dan geheel vrijblijvend aan.


Be2 de dating site voor iedereen


be2

Partnerprogramma Be2De online relatiebemiddelingsbureau be2 is meervoudig testwinnaar onder de relatiebemiddelingen in internet. De basis voor deze serieuze dienstverlener ligt in een wetenschappelijk opgestelde persoonlijkheidstest, evenals de duidelijke visie van kwaliteit voor kwantiteit.


op zoek naar hem haar of opzoeknaarjou


Opzoeknaarjou

Sinds begin 2005 biedt Opzoeknaarjou.nl een datingsite speciaal voor christenen. Deze grote groep in Nederland is vaak op zoek naar een partner met dezelfde geloofsachtergrond en vind deze vaak moeilijk op algemene datingsites. Daarom worden heel veel christenen graag lid bij onze community, om zo een passende partner te ontmoeten. De site is speciaal voor de Nederlandse Christenen.


second love ook gelukkig toch iets anders


Secondlove Nederland

Secondlove.nlIn 2008 is de nieuwe datingsite Second love gelanceerd op de Nederlandse markt. Second love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen ze nog wel de speciale momenten opnieuw beleven. Wil jij de passie ook herontdekken en de huidige sleur ontwijken, kom dan eens een kijkje nemen en vind jou speciale nuance.