TOP

Stem op de leukste datingsites:

Kies-een-datingsite

Kies je favoriete datingsite:

Laden ... Laden ...
Lees meer
TOP

Top 3 Datingsites mei 2018

 

 
#
Website
Naam
Sterren
Naar de site
 1    sterren  
 2    Flrten  sterren  
 3    ClubMatch  sterren  

 

De best bezochte datingsites in Mei 2018

Hierbij de Top 3 datingsites van dit moment. Wij hebben de top 3 datingsites hier samen gesteld waar de leukste ervaringen en de meeste slagingskans is. Daten was niet eerder zo leuk en gemakkelijk. Bekijk maandelijks top aan datingsites omdat deze vaak varieert. De leukste datingsites en de beste Top 3 vind je nu op datingsites reviews.

De beste sites op een rij, waar vind ik de meeste leden?

Ook moeite om de meest passende date site te vinden, geen probleem, wij helpen je graag op weg. Daarom hebben wij de beste datingsites van Mei 2018 even op een rij gezet. Gemakkelijk en eenvoudig en hiermee voor iedereen toegankelijk. Bij Datingsites reviews denken wij graag met je mee. Deze Top 3 van Mei 2018 hebben wij daarom even op een rij gezet.

Op nummer 1 staat:

www.Match-Wereld.nl

De site is al jaren beken en word nog steeds goed bezocht, door het sterk groeiende aantal leden kun je hier prima terecht voor een leuke chat of date. De site werkt erg makkelijk en is voor alle leeftijden. In elke leeftijds categorie zijn er dan ook genoeg singles te vinden.

Op nummer 2 staat:

www.Flrten.com

Daten en flirten dat is wat er gebeurd op Flrten.com de date en ontmoetingssite voor leuke contacten. Een account aanmaken is zo gebeurd en vaak heb je al snel contact met andere leden. Er zijn altijd vele leden online om zo het flirt contact te vergroten en de kans op een date nog groter te maken.

Op nummer 3 staat:

www.Club-Match.com

De naam zegt waarschijnlijk al genoeg, de meeste mensen hebben dan ook vaker van club match gehoord. De site is al jaren actief en staat daarom dan ook prominent in de top 3 datingsites van deze maand.

Lees meer
TOP

Nieuwe Online Dating Tool

zoek een datingsite

 

 

 

 

 

 

De Random dating site

Vind snel een datingsite via de Random datingsite vinder. Door de vele date sites is het vaak moeilijk om een leuke datingsite te vinden. Daarom heeft dating site reviews het allemaal eenvoudiger gemaakt en kun je met de random dating site zoeker snel een leuke ontmoetingssite vinden. Voor iedereen zit er een leuke datingsite in generator. Probeer het zelf met een klik heb jij direct een datingsite voor jou.

Vind de leukste site

Ben jij op zoek naar een passende site klik dan gewoon op de link en kijk waar je uit komt, het is elke keer weer een verassing. Veel dating plezier.

 

Klik hier voor een Random Datingsite

 

De datingsite generator vind je exclusief bij Datingsites reviews de datingsite specialist
Probeer het zelf en vind een site die echt bij je past, Lees meer info op de Random dating site pagina:

Informatie over Random een dating sites

Lees meer
TOP

ACM doet onderzoek bij bedrijven achter datingsites.

ACM datingsites

 

 

 

 

 

 

ACM Onderzoekt dating sites.

De ACM Heeft onlangs de volgende media uitingen gedaan:

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft deze week invallen gedaan bij bedrijven achter datingsites. Ook geeft de ACM consumenten het advies alert te zijn wanneer zij op een datingsite per bericht moeten betalen.

Consumenten maken gebruik van datingsites om iemand te ontmoeten. Bij de datingsites die de ACM onderzoekt, betaal je per bericht en chat je vaak – zonder dat je het weet – met een nepprofiel. De berichten die je ontvangt, worden vermoedelijk gestuurd door chatoperators die hiervoor betaald krijgen. Consumenten betalen dan veel geld en krijgen niet wat ze verwachten: een ontmoeting.

Via ConsuWijzer.nl geeft de ACM consumenten tips over hoe je deze datingsites met nepprofielen kunt herkennen.

Misleiding?

De invallen die de ACM deze week heeft gedaan, zijn onderdeel van een onderzoek van de ACM naar het gebruik van nepprofielen op datingsites. Daarbij onderzoekt de ACM of er sprake is van misleiding van consumenten of dat andere regels worden overtreden. Een belangrijke reden voor de ACM om dit soort datingsites te onderzoeken, is dat het veelal gaat om kwetsbare consumenten.

Lopende het onderzoek maakt de ACM niet bekend bij welke ondernemingen zij invallen heeft gedaan. De ACM kan nog niet zeggen wanneer het onderzoek zal zijn afgerond.

 

Informatie over Autoriteit Consument Markt ACM

 

Lees meer
TOP

Valentijnsdag 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is bijna zover, 14 februari is het weer valentijnsdag. Voor de singles onder ons de perfecte tijd om een leuke date te plannen. Om dit nog makkelijker te maken hebben wij de top 3 datingsites voor een valentijnsdate geselecteerd. Zodoende kun je gemakkelijk en snel beginnen met daten. Maak valentijnsdag 2018 een onvergetelijke dag. De periode voor valentijnsdag lopen het aantal aanmelden aanzienlijk op. Januari en begin Februari zijn dan ook veruit de beste date momenten omdat het druk is op de datingsites. Kijk welke date site bij jou past en meld je vrijblijvend aan.
 
#
Site
Naam
Aanmelden
 1    
 2    flrten  
 3    pepper  
En bekijk ook de speciale valentijnsdatingsite:

 

 

Lees meer
TOP

kinky dating overzicht

 

 

 

 

 

 

 

 

Om nog eenvoudiger een Kinky of SM dating site te kunnen vinden heeft datingsite Reviews een Top 5 samengesteld. Dit zijn de best bezochte en de meest bekende vertrouwde erotische datingsites. Kijk zelf welke Kinky dating site er bij jouw past. Of het nu gaat om Kinky, extreem of bizar. hier kun je voor alle mogelijkheden terecht die niet op regulier datingsites vind. Er zijn geen taboes en voornamelijk gelijkgestemden die dezelfde erotische raakvlakken hebben. Ontdek het zelf en neem gerust een kijkje ook als je redelijk nieuw bent in deze branche. Je vind hier heel veel verschillende profielen en leden.

 

 

Of bekijk alle Kinky En SM sites in deze categorie:

 

 

 

Lees meer
TOP

Online daten vernieuwd

 

 

 

 

 

 

Online-Daten.com is helemaal vernieuwd een nieuwe layout, nog eenvoudiger en vele malen leuker gemaakt. Bekijk de nieuwe features en de handige dating functies op online-Daten.com. Na een lange ontwikkeling periode is het eindelijk zover, de presentatie en uitstraling is veel moderner en handiger voor singles geworden. Door de vele nieuwe toevoegingen en gigantische leden bestand is er voor ieder wat wils. Kom ook een kijken en ontdek hoe leuk online daten is.

Online-Daten.com
reviews en ervaringen
Online-daten.com

 

 

 

 

Lees meer
TOP

Blue Monday, Begin met daten.

 

 

 

 

 

 

Maak van Blue monday een leuke dag en begin met online daten. Blue Monday staan bekend als de deprimerendste dag van het jaar. hier kun je verandering in brengen en misschien wel de leukste dag van het jaar van maken. Start met daten en ontmoet een partner die echt bij je past.

Omdat er vele datingsites zijn hebben wij een top 10 gemaakt om zo het vinden van een datingsite nog eenvoudiger te maken. Turn Blue monday om tot een leuke dag.

 

Kijk welke datingsite het beste bij je past:

Datingsites Top 10

Lees meer
TOP

Januari 2018, drukte op datingsites.

dating2018

 

 

 

 

 

 

Januari is al jaren de drukste maand op de bekende datingsites. De aanmeldingen stromen weer binnen, daarom is januari ook al jaren op rij de beste maand om te beginnen met daten. Op sommige datingsites vind er wel een verdubbeling plaats van het aantal leden.

Januari doet het als maand erg goed, net als zondag over het algemeen het drukst is op de datingsites. Daarom een goed advies voor alle singels dat een chille zondag in januari wel een de partner van je leven kunt vinden.

Kijk welke datingsite het beste bij je past:

Datingsites Overzicht

Lees meer
TOP

Website van het Jaar 2017 – Relatieplanet

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook in 2017 is er weer de jaarlijkse website van het jaar verkiezing geweest. Alle gebruikers hebben gestemd en hier is wederom relatieplanet als populairste datingsite uit gekomen. Een mooi overwinning. Relatie planet is al jaren achter elkaar gekozen tot de publiek liefhebber

In 2017 zijn in de categorie “Daten” de beste- en de populairste datingsites uitgeroepen:

De populairste website in 2017 voor dating is:

Relatieplanet.nl

 

 

 

 

 Meld je volledig vrijblijvend en gratis aan en neem de proef op de som:
Lees meer
TOP

Nova Mora, nieuwe datingsite 2017

Novamora

Novamora.nl Een site vol spanning en avontuur met als slogan”gun je sexleven een boost!” Nova Mora is welbekend van de grote radio en TV campagnes. Er is groots uitgepakt met veel marketing en reclame waardoor er direct erg veel actieve leden zijn.

Via Novamora vind je Singles en Stellen die hetzelfde willen als jij. Een speciale dating en ontmoetingssite voor singles, Spannende dates zonder verplichtingen.

Lees meer
TOP

Relatieplanet Website van het Jaar 2016

relatieplanet website van het jaar

 

 

 

 

 

 

De stemmen zijn weer geteld en ook dit jaar is Relatieplanet uitgeroepen tot populairste dating website van het jaar. Relatieplanet is al jaren op rij de datingwebsite en nog steeds populair en geliefd bij Singles.

Relatieplanet is er heel blij op dat zij ook dit jaar in de prijzen zijn gevallen. Met de prijzen van tot nu toe zijn zij inmiddels 8 keer achter elkaar uitgeroepen tot beste en Populairste Dating website! Zowel de nominatie als het winnen van de prijs zijn natuurlijk een hele mooie prijs. Dit verdient zeker een vermelding op datingsites reviews. Probeer Relatie Planet zelf ook.

 

 

Relatieplanet.nl

 

 

Lees meer
TOP

Relatieplanet de datingsite van het jaar 2014.

relatieplanet

 

 

 

 

 

 

Voor de 6e keer op rij is Relatieplanet uitgeroepen tot populairste datingsite, een prachtige prestatie waar Relatieplanet trots op mag zijn. Mede door het keurmerk veilig daten en en thuiswinkel waarborg en populairste dating site is Relatieplanet bekend. Iedereen kent Relatieplanet van Radio en TV reclames en kent wel iemand die zijn partner ook via online dating heeft ontmoet. Een site die dating waardig is waar wij als dating review site naar uitkijken.

Per dag melden zich vele nieuwe singles aan die ook de stap hebben genomen om via internet te starten met daten. De single feesten van Relatieplanet worden ook goed bezocht en erg populair onder de singles. Via BLogs en workshop kun je ook contact leggen via de site, dit is erg leuk en gezellig. Zo leer je andere meteen goed kennen.

Relatieplanet.nl

Lees meer
Scroll Up