Alles over het Keurmerk Veilig daten Nederland

De grote datingsites in Nederlandse Date markt hebben in samenwerking met de Consumentenbond het Keurmerk Veilig Daten in het leven geroepen. Bij de ontwikkeling hiervan is het keurmerk is uitvoerig overleg gevoerd met de Consumentenbond, in nauwe samenwerking met Thuiswinkel.org. Dit heeft een mooi en betrouwbaar keurmerk opgeleverd. Hierdoor zijn er duidelijke regels waar datingsites aan moeten voldoen om het logo en keurmerk te kunnen. De Stichting is hiervan de onafhankelijke en deskundige toezichthouder. Deze stichting controleert of datingsites voldoen aan de toetredingsvoorwaarden en of de aangesloten datingsites zich aan de regels houden.

Waarom het Keurmerk Veilig daten?

Het keurmerk is tot stand gekomen om de veiligheid en betrouwbaarheid van bestaande Nederlandse datingsites te garanderen. Alleen de beste sites komen hiervoor in aanmerking. Door het kenmerk kunnen klanten meteen zien dat de datingsites voldoen aan de normen.

Belangrijke toetsing punten zijn onder andere, eerlijke prijzen waarbij een transparante en duidelijke vermelding staat weergegeven. Gebruikersvriendelijke voorwaarden, een uitstekende klantenservice die goed bereikbaar zijn voor vragen en mogelijke klachten. De websites treden hard op tegen oplichting en doen hier alles aan om de site zo veilig mogelijk te houden.

Hieronder een overzicht van de datingsites die voldoen aan het Veilig daten Keurmerk:

 

 

50plusmatch website Lexa Website
Pepper Website Parship Website
Match4me website

De aangesloten datingsites voldoen aan Keurmerk Veilig daten

  • Eerlijkheid en transparantie over prijzen en abonnementsmodellen
  • Klantvriendelijke voorwaarden
  • Goede bereikbaarheid bij vragen of klachten
  • Felle beleidsvoering tegen oplichting

 

In samen werking met de Consumentenbond

Keurmerk Veilig daten is opgericht in samenwerking met de Consumentenbond. Websites Logos en andere keurmerken mogen namelijk niet zomaar gebruikt worden. Deze predicatie aan producten of diensten dienen ook daadwerkelijk de hoogste resultaten behalen in de vergelijkende testen. Maar ook analyses van deze onafhankelijke partij die staat voor de consument. Hiervan is het keurmerk dan ook ontstaan.

Ook in samenwerking met het Thuiswinkel Waarborg

Dit zorg voor transparantie voor consumenten en online aankopen. Het is een keurmerk die via website diensten en producten verkopen. Het Keurmerk staat voor veilig online shoppen. Op deze manier weten consumenten dat zij zaken doen met een partij die voldoet aan deze voorwaarden.

Keurmek veilig daten - Thuiswinkel waarborg

 

 

 

 

 

Bekijk ook de reviews op Datingsites-Reviews.nl

Parship Logo

Reviews Parship.nl

Lexa.nl Logo

Reviews Lexa.nl

Pepper logo

Reviews Pepper.nl

Match4me Logo

Reviews Match4me.nl

50plusmatch Logo

Meer informatie over veilig daten op Internet