LGBTQ+ Pride Vlag

De hele maand Juni is het weer Pride maand

Pride is een jaarlijks terugkerend event voor iedereen in de maand juni. Vele mensen LGTBQ+ geven hierbij extra aandacht aan de acceptatie emancipatie homoseksuelen, lesbiennes, transgenders, biseksuelen en vele andere lagen in de samenleving. Dit word door heel Nederland gevierd maar ook in de grotere steden word er veelal extra uitgepakt. Eigenlijk is de pride overal hieronder de steden waar dit event groots gevierd word.

Pride Amsterdam canalpride

Het grootste en meest bekende event vind plaats in onze hoofdstad Amsterdam. De welbekende canalpride waarbij er vele grote boten door de gracht varen die vele community’s vertegenwoordigen. Deze boten varen door vele grachten en opvolgend zijn vele clubs en events die hierna nog doorgaan. Dit gebeurd in de 1 week van Augustus.

Zaterdag 5 Augustus Canal Pride Amsterdam

Bekijk ook enkele datingsites in deze categorie

Gay dating

GayParship logo

gayParship.nl

G-Dating Guys logo

G-Dating.nl

Squirt logo

Squirt.org

Regenboogdating logo

Regenboogdating.nl

 

Bi dating

 

BiLove logo

BiLove.nl

Girls-Dating G-dating Logo

G-Dating.nl

 

Transgender dating

 

xShemale logo

xShemale.nl

Transseksueeldating logo

Transseksueeldating.nl

Shemaleflirting logo

ShemaleFlirting.nl

Trannies logo

Trannies.nl

 

Onze website heeft ook een label met website die LGTBQ+ Friendly gemarkeerd zijn. Op deze sites worden de normen en waarden van de gemeenschap geaccepteerd. Deze datingsites zijn te herkennen aan de LGTBQ+ vlag.Hieronder vind je een voorbeeld.

Deze website is LGBTQ+ Friendly Regenboog Vlag LGBTQ vriendelijke website

 

Naast de tag vind je op onze review website verschillende categorieën in dating. Hieronder de categorieën die het meest bezocht worden. Kijk of er voor jou ook passende datingsites in te vinden zijn.    

Hier de actieve categorieën

 

 

 

Categorieen: