gratis dating webinar

Lovelab en Kwissle Webinar

Bekijk de zeer interessante video van Love coach Leonie Erenstein. Binnen 3 minuten word uitgelegd hoe je het beste een online video kunt maken voor je dating profiel. Deze gratis webinar van de Love coach van Love Lab legt eenvoudig en duidelijk uit welke stappen je kunt ondernemen. Via de dating App van Kwissle een snel groeiend dating platform word deze webinar kosteloos aangeboden.

Wat leer je zoals

  • Binnen 20 seconden een video maken
  • Effect van stem en mimiek
  • Alle ins en outs

Enkele video tips

Daarbij is het erg belangrijk dat je blijft oefenen en in de camera kijkt. Maar ook de camera een vast plek geeft. Indien je over een ringlamp hebt maak hier dan gebruik van. Het licht is namelijk erg belangrijk voor goed beeld. Zodra de camera gestart is zorg dan dat je korte pitch hebt met punten die je wilt benoemen. Dit zijn slechts enkele korte voorbeelden die in video verder uitgelicht worden. Ben je nieuwsgierig geworden bekijk dan de volledige video via YouTube.

Bekijk de webinar video

Speciaal voor Kwissle

De video is speciaal beschikbaar gemaakt voor Kwissle leden. Kwissle is de populaire dating App waar je onder andere video’s kunt toevoegen. Er zijn nog vele andere voordelen van Kwissle. Bekijk ook de uitgebreide informatie op onze review en ervaringen site. Meer informatie is te vinden op TheLoveLab.nl of download de dating App van Kwissle.com. Houd ook onze website in de gaten voor nieuws en updates. Zoals gratis webinars en de leukste dating apps en website.

Bekijk meer info over Kwissle

 

Download de Kwissle dating App

Kwissle.com Apple App Store dating Kwissle.com Google play App dating