Kwissle.com LogoKwissle.com Een leuke dating App van dit moment voor singles van alle leeftijden. Een zeer innovatief concept met lovende recensies. Door middels van een filmpje kun jij jezelf introduceren aan andere singles. Zodoende krijg je meteen een eerste indruk van eventuele matches. Door de snelle groei van deze serieuze dating App en de vele leden is de kans des te groter dat je een passende date zult vinden.

Je reis naar een echte connectie

Door het eenvoudig proces na aanmelding kun je direct aan de slag en starten met het vinden van echte dates. Veiligheid staat hoog in het vaandel van deze App, er is dan ook een handmatige selectie waardoor er geen nep of fake accounts actief zijn. Om je opzeg te helpen kun je ook de introductie webinar kijken om zo meer inspiratie op te doen. Erg handig en leuk om te kijken. Kwissle is Nederland een sterke dating App aan het worden en druk bezig ,met het veroveren van de dating markt. Download ook de App en start met echte dating met echte singles. Aanmeld button

Bekijk, ontmoet, deel en chat

  • Maak je eigen video
  • Gratis Webinar voor inspiratie
  • Voor echte relaties
www.Kwissle.com
Kwaliteit
92%
Gebruiksgemak
93%
Betrouwbaarheid
95%
Effectiviteit
96%

Download de dating App

Kwissle.com Apple App Store dating Kwissle.com Google play App dating  

Impressie Kwissle.com website

Kwissle voorbeeld website

Kosten voor de dates

Op dit moment is de dating App volledig gratis te gebruiken door leden. Er is niet bekend of dit in de toekomst zo zal blijven. Maak ook gebruik van deze kosteloze dating App zolang het nog kan.

Kwissle Slogan

“Your journey to a real connection”

 

Screenshots van Kwissle.com App

Kwissle.com dating App screenshots  

Betaalmogelijkheden Kwissle

Hier kun je met de meest bekende betaalproviders betalingen uitvoeren. Zoals iDEAL en in App aankopen.

Video Commercial

Kwissle in welke landen en steden

Via deze App kun je uitstekend aan de slag in Nederland. Door de snel groeiende aantal leden zijn er in vele steden genoeg singles om te ontmoeten. De is momenteel enkel in Nederland actief.

Gemiddelde leeftijden

33%
39%
28%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

Download de dating App

Kwissle dating App logo

 

Man vrouw verhouding op Kwissle

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
41%
59%

Deze website is LGBTQ+ Friendly Regenboog Vlag LGBTQ vriendelijke website

Ook deze website is LFBTQ vriendelijk. Veel aanmeldvelden zijn geschikt voor verschillende leden. Ondanks de meeste leden hetero zijn kan iedereen zich aanmelden. Er is vrijheid voor alle geaardheden.

Gratis Love Coach Webinar

Bekijk de online 3 minuten-webinar van de Love Coach Leonie om inspiratie te krijgen en te horen hoe je een goede video opneemt. Het opnemen van een goede video kan je enorm helpen met het vinden van een passende date. Bekijk de online video en leer de tips en tricks van een echte professional. Leonie Erensteinis de Love coach en geeft Kwissle leden de beste tips voor een leuke video. Ook geïnteresseerd geworden neem dan online een kijkje. Leonie van Lovelab verteld je alle ins en outs voor de beste dating video.

Bekijk de gratis webinar

Gratis webinar dating video maken

Bedrijfs en contact gegevens Kwissle

Buzzel B.V. handelend onder de naam Kwissle Brandingdijk 82 3059RB te Rotterdam KVK nummer 81984251

Contact gegevens

e-mail adres: kwissle@kwissle.com

 

Rating:

2 Comments

Karel.van.R · 24 juli 2023 om 17:57

Als ik voorop mag stellen dat Kwissle als datingsite top functioneert, zijn er ook wel wat dingen waar je aan moet wennen. Kwissle is een betaalde datingsite, wat ik persoonlijk heel fijn vind omdat je zo meteen ziet wie serieus zoekend is en wie er alleen maar op zit om een beetje te kijken. Ook is het beter beveiligd en kan je er vanuit gaan dat ieder persoon die betaald een echt profiel is, want ze moeten immers betalen.

Lucas.s · 8 juni 2022 om 09:57

Leuke Nederlandse app, leuke gezellige leden en oprecht contact. Net aangemeld en nu al positief. Werkt ook erg eenvoudig. Nu eens kijken of ik leuke matches krijg. Op naar oprechte dating

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *