Capido logoCapido.nl Dating site voor mensen met een beperking. Dit is de Nederlandse datingsite voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Eenvoudig zoeken, flirten en chatten met een van de vele single leden. Of je nu op zoek bent naar vriendschap of een relatie, alles is mogelijk. De site is speciaal opgericht om in contact te komen met leden die een partner zoeken.

Daten met een beperking

Daten en flirten mag op deze datingsite. De site is zeer eenvoudig en gebruikers vriendelijk. Alle leden worden handmatig gevalideerd en iedereen kan zich aanmelden. Zoek eenvoudig of maak gebruik van de handige matchingstool. Probeer het zelf ook en kijk rond op de online gebruikers omgeving en vind ook jouw partner of vriendschap. Aanmelden is volledig gratis Lees ook de reviews en ervaringen van andere leden. Aanmeld button

Daten met een handicap

  • Echte en actieve leden op zoek naar serieuze dates
  • Groot netwerk met singles
  • Kom in contact met gelijkgestemden
www.Capido.nl
Kwaliteit
80%
Gebruiksgemak
83%
Betrouwbaarheid
78%
Effectiviteit
89%

Gratis account aanmaken

Met het gratis basisaccount kun je vijf berichten per dag sturen.Er zijn vele regelmatig aanbiedingen. Zo loopt er ook een promotie waarbij je 20% kunt besparen op de abonnementen.

Welkom op Capido.nl video

Meld je gratis aan ontdek ook App

Apple App store Capido App Google play store Capido App          

 

 

 

Prijzen voor Capido premium

Periode Maand Totaal premium
1 € 11,95 € 11,95 Maand
3 € 9,95 € 29,85 3 Maanden
6 € 7,50 € 45,00 6 Maanden

Voorbeeld van de Capido.nl website

Capido datingsite voorbeeldSchermafbeeldingen Capido App

Capido-dating-App-Screenshot

Download de dating App

Capido dating App logo

Gemiddelde leeftijden

29%
36%
34%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

 

Man vrouw verhouding

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
47%
53%

Deze website is LGBTQ+ Friendly Regenboog Vlag LGBTQ vriendelijke website

Waarom Capido inclusief is

Ben je op zoek naar mensen die ook gebarentaal spreken of bekend zijn met de dove cultuur. Op deze website vind je talloze mensen die graag in contact komen met doven of slechthorenden. Het is een uitstekende manier om nieuwe mensen te ontmoeten en liefde te vinden. Daten voor doven en slechthorenden biedt een geweldige mogelijkheid om mensen te ontmoeten die vergelijkbare uitdagingen hebben. Online wordt communicatie veel eenvoudiger en vergroot je de kans om de liefde van je leven te vinden. Wacht niet langer en meld je direct aan.

 

Rating:

1 Comment

Emilio · 24 juni 2023 om 23:51

Wat ik zo leuk vind aan deze datingsite is dat ik weet dat het kan werken. Mijn broer en schoonzus hebben elkaar hier leren kennen, wat hoop geeft voor mijn eigen zoektocht naar liefde. Ik ben hier nu een tijdje en heb al leuke mensen ontmoet, dus wie weet wat de toekomst brengt.

Emilio

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *