Gehandicaptendating logoGehandicaptendating.nl Kom in contact met leden met een handicap of minder valide singles voor date contact of gewoon vrijblijvende gezelligheid. Een vriendschap of relatie is zo gemaakt, deze dating site is erg populair en sterk groeiend. Dit is de ontmoetingssite voor mensen met een licht. verstandelijke beperking.

 

Voor dating met een beperking

Schrijf je ook gratis in en leg leuke contacten voor dating en meer. via een online dating site kunnen mensen toch gemakkelijk op zoek naar een vriendschap of relatie. Deze website brengt onder andere leden met een beperking dichter bij elkaar. Een site gericht op leden die een partner of relatie zoeken. Er zijn vele leden actief over heel Nederland en komen dagelijks nieuwe profielen en singles bij. Lees ook de reviews en ervaringen. Aanmeld button

Contact leden met een beperking

  • Online chatten met vele beperkte singles
  • Vind soortgelijke partners
  • Superleuke community
www.Gehandicaptendating.nl

Kwaliteit
73%
Gebruiksgemak
68%
Betrouwbaarheid
76%
Effectiviteit
73%

Bekijk Gehandicaptendating.nl

Gehandicaptendating preview

Kosten lidmaatschap datingsite

Aantal Periode Premium Per maand
1 Maand € 19,99 € 19,99
3 Maanden € 44,97 € 14,99
6 Maanden € 71,94 € 11,99

Aanvullend VIP membership Gehandicaptendating

Aantal Periode Vip Per maand
1 Maand € 14,90 € 14,90

Gemiddelde leeftijden leden

38%
37%
25%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

 

Man vrouw verhouding website

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
31%
69%

Kom in contact met gelijkgestemden

Deze datingwebsite is ontworpen met het oog op toegankelijkheid en inclusiviteit. De site biedt een veilige en ondersteunende omgeving waar mensen met een beperking elkaar kunnen ontmoeten, verbinding kunnen maken en relaties kunnen opbouwen. Of je nu fysieke, visuele, auditieve of andere beperkingen hebt, iedereen is welkom om deel te nemen. Er is een breed scala aan profielen van mensen met verschillende achtergronden en interesses. Je kunt gemakkelijk zoeken naar potentiële partners die jouw waarden en interesses delen. De website is gebruiksvriendelijk en biedt diverse functies om het online daten eenvoudig en plezierig te maken. We moedigen je aan om lid te worden van deze gemeenschap en de mogelijkheden te ontdekken die er zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Begin vandaag nog met het vinden van jouw speciale iemand op deze datingwebsite voor mensen met een beperking.

Gegevens Gehandicaptendating

Dating Factory Dating Factory CUSTOMER SERVICE c/o LacMont AG, Landis + Gyr-Strasse 1,CH-6300, Zug, Zwitserland

Contact

Tel: +41 445 802 054 E-mail: support@datingfactory.com

 

Rating:

1 Comment

Henriette · 8 juli 2023 om 13:47

Wat me opvalt bij is dat veel mensen reageren op berichten. Geen automatische incasso’s, wat ik waardeer. Het gebruik van credit voor foto’s versturen is een minpunt, maar je kunt 5 foto’s op je profiel plaatsen en in de chat uitvergrote foto’s sturen.

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *