DateSM logoDateSM.nl Kom in contact met echte Kinky, fetish en SM liefhebbers. Op DateSM.nl kom je snel in contact met andere leden die het zelfde zoeken als jij, leuke nieuwe contacten. Het zoeken en vinden van een leuke date is erg eenvoudig en simpel. Volledig gratis inschrijving voor leden. Maak anoniem en veilig kennis met BDSM partners.

Extreem spannende SM kinky site

Meld je ook aan en kijk even rustig rond, door de vele leden zal je snel contact leggen met andere leden. Probeer het volledig gratis uit en maak een profiel aan, je zult snel overtuigd zijn. Door het grote leden bestand zijn er super veel mooie recensies en ervaringen van huidige leden. Kinky en SM dating is ontzettend populair kijk ook hoeveel gelijkgestemden er online zijn. Lees ook reviews en ervaringen van andere leden.

Aanmeld button

Spannende voordelen DateSM

  • Veel extreme en spannende profielen
  • Veilige en betrouwbare service
  • Gratis aanmaken van een account
www.DateSM.nl
Kwaliteit
83%
Gebruiksgemak
90%
Betrouwbaarheid
88%
Effectiviteit
89%

Kinky daten en SM

Speciaal een site voor de liefhebbers van SM en kinky dating. op de site vind je vele leden die geïnteresseerd zijn in veel verschillende kinky dates. Of het nu gaat om SM, bondage, extreme of spannende fetisch. Bekijk de profielen en zoek waar je voorkeur naar uit gaat of kijk wat je graag wilt uitproberen. Er zijn vele ervaren leden die je graag op weg helpen in de SM wereld. Of je nu nieuw bent of juist erg ervaren iedereen is welkom.

Gemiddelde leeftijden

28%
37%
35%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

 

Bekijk DateSM.nl

DateSM voorbeeld website

 

Doelgroep DateSM

De site is bedoelt voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder die van extremere erotiek houd. Speciaal voor leden die geïnteresseerd zijn of juist nieuwe ervaringen willen opdoen. Of je beginner bent of ervaren bent iedereen kan hier terecht. Deze niche is dan ook specifiek voor de liefhebbers. De categorie van deze kinky site spreekt voor zich en maak daarom kennis met deze spannende dating niche.

Man vrouw verhouding

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
45%
55%

 

Contact

team@datesm.nl

 

Rating:

3 Comments

XXXgag · 11 juli 2023 om 15:22

Ik heb veel datingsites geprobeerd, en deze springt eruit met zijn oprechte en serieuze leden.

Yalita · 10 juli 2017 om 14:44

Ja ben hier in contact gekomen met meerdere liefhebbers en fanatiekelingen. Sluit prima aan bij mijn wensen. Maar wel leuk dat er een speciale dating / ontmoeting site voor is gemaakt. Ga zo door.

Yalita

Swap · 22 mei 2017 om 13:55

Hier zocht ik dus al heel erg lang naar, een site waar ik gemakkelijk in contact kom met andere liefhebbers. Erg leuk en veel afwisselende contacten. Erg positief.

Geef een reactie

Avomar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *