iFlirten

8 reacties

 1. Custom avatar Notime schreef:

  Ik ben ooit jaren geleden eens aangemeld eigenlijk nooit iets gedaan. Maar nu ik weer single ben kun je mij hier vaak vinden. Was eerst nog niet aan daten toe maar inmiddels ben ik vast klant. Er zijn ook veel leeftijds genoten en zo weer voldoende date ,materiaal

 2. Custom avatar Ronnie67 schreef:

  Hoi ik Ronnie, heb mij ook aangemeld en al leuke contacten opgedaan. Aanmelden is gewoon gratis je kunt meteen beginnen met daten geen moeilijk gedoe. veel singles maar ook andere leden zitten hier voor andere dates. Er is van alles mogelijk van erotiek tot regulier daten super voor mij.

 3. Custom avatar Lizzie schreef:

  Flirten is precies wat je hier kan doen. Vele singles ontmoet inmiddels en ook erg prettige site.

  Werkt eigenlijk als app in je browser. Helemaal super

  Lizzie

 4. HoiHoi schreef:

  Hallo daar ja de site is redelijk eenduidig je hoeft hier niet te zoeken naar vastigheid. Anders dan een vast scharrel, hihi. Nu sta ik daar wel voor open, maar ben ook aangemeld op echte datingsites voor een serieuze relatie. Leuk voor erbij zullen we maar zeggen.

  X

 5. Koen schreef:

  De site kende ik al van TV dus ook maar eens aangemeld, beval goed tot nu toe iflirten doet wat ze op TV weergeven. daten is hier een appel en een eitje. Raad het iedere single aan.

  Koen

 6. Flirtje schreef:

  Internet flirten is gezellig, een gewone dating site met wat extra spanning. Ben niet direct op zoek maar heb ook behoeftes en kan hier goed terecht. De site is een beetje voor erodating en precies wat ik zoek, een vast iemand vinden hoeft van mij niet direct, we zien wel wat er ontstaat.

  Flirter

 7. Cindy schreef:

  Voor vrouwen is dit ook een prima site, je hebt altijd mannen die snel willen afspreken(heb ik ook gedaan 🙂 uiteindelijk. Flirten gebeurd hier genoeg en er is echt genoeg keuze. Zelfs vrouwen die willen afspreken, haha dat weet ik nog niet hoor, maar wel gezellig. Aanrader dus.

  Veel dating plezier.

  X Cindy

 8. Stephan Utrecht schreef:

  wat ik heb gelezen dat op een andere vergelijking site zegen dat ze goed zijn maar niks is minder waar ze zijden dat eerst op proef gratis kan uitproberen nou niks is minder waar je krijgt een match en dan mag je meteen betallen zeg dan niet dat je het bgratis mag uitproberen

  Gr.

  Stephan uit Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up