iFlirten.nl logoiFlirten.nl Is een internet flirt en dating site, gezellig nieuwe mensen leren kennen door het versturen van iFlirts. Online flirten op iFlirten is ongekend populair een van de beter bezocht sites voor onder andere erotische dating. Vul je profiel in en zorg dat je in de picture komt, hierdoor krijg je gewoon veel meer reacties. Door het aankopen of verkrijgen van gratis credits kun je berichten versturen, hiervoor word een kleine bijdrage gevraagd. Zoek naar profielen en leden in jouw provincie, tevens kun je eenvoudig zien wie er allemaal online zijn. Dit maakt het leggen van flirts vele malen gemakkelijker.

Elke dag vele nieuwe leden

Via start match kun je handig alle soortgelijke profielen selecteren die aansluiten op jouw profiel. Vind dus makkelijk matches en singles die aansluiten op je profiel. Je kunt hierin ook nog eens filteren op leeftijd, woonplaats, wel/geen profiel foto en nog veel meer. Hierdoor kun jij ook gevonden worden door mede leden. Een tip om je profiel zo veel mogelijk in te vullen om een leuke date te vinden. Veel dating plezier en vergeet niet een review te plaatsen.

Aanmeld button

Meer redenen om je aan te melden

  • Actieve leden
  • Kosteloos aanmelden
  • Eenvoudig berichten sturen
www.iFlirten.nl
Kwaliteit
98%
Gebruiksgemak
88%
Betrouwbaarheid
91%
Effectiviteit
92%

Zo ziet iFlirten.nl eruit

Voorbeeld van iFlirten dating

Aanmelden en registreren

Aanmelden kan binnen ongeveer een minuut iets korter dan de gemiddelde datingsite. Het aanmeld formulier bestaat uit 16 velden die nodig zijn om je account aan te maken. Door het invullen van de velden heb je voordelen bij het zoeken, je kunt namelijk iets specifieker zoeken en zo de juiste match vinden. Er is verder geen bewijs van verificatie nodig anders dan een email adres. Het email adres hoeft niet  bevestigd te worden, dit komt omdat de website de laatste technologie gebruikt om zoveel mogelijker spam en nep accounts te voorkomen. Je kunt je hier veilig aanmelden en meteen starten met het zoeken van dates en flirts.

Voordelen van het platform

  • Overzichtelijk
  • Moderne website
  • Live Chat
  • Anonieme betaalmethoden

 

Gemiddelde leeftijden van members

33%
39%
28%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

Betalingen en werking op iFlirten

Betalingen geschieden zoals de meeste sites in Nederland met alle moderne betaal methodes. De meeste gebruikte zijn in Nederland iDEAL en in België Bancontact, maar ook met Paysafecard of Credit Card. Betalingen worden anoniem afgeschreven, bij de afschrijving is dus niet te herleiden dat er een betaling is gedaan aan een datingsite. Je kunt hier dus anoniem daten.

 

Man vrouw verhouding iFlirten.nl

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
47%
53%

 

 

 

Rating:

11 Comments

Sybren.de.G · 22 juli 2023 om 08:53

Volgens kenners zou dit een van de top datingsites van dit moment moeten zijn, omdat ze samenwerken met enkele andere datingsites. Welke weet ik niet, maar hierdoor hebben ze veel meer leden. Het kost dan ook evenveel als een bekende oude datingsite, maar met de helft aan actieve leden.

Sasha · 17 december 2021 om 08:15

Echt een goede flirt site snel in contact met andere leuke leden voor speelse en spannende contacten precies wat ik zocht.

Karel · 10 november 2021 om 08:35

Wat een ontzettend leuke datingsite, hier kan ik echt mijn ei kwijt. Vele leuke gezellige leden en een tikkeltje spannend zonder dat het raar is. Zelf ben ik dagelijks online en chat met vele andere leden. Diverse malen al dates gehad en zo leuke vaste contacten opgedaan. Een dikke plus voor deze site. Eindelijk iets leuks online.

Stephan Utrecht · 8 april 2020 om 18:13

wat ik heb gelezen dat op een andere vergelijking site zegen dat ze goed zijn maar niks is minder waar ze zijden dat eerst op proef gratis kan uitproberen nou niks is minder waar je krijgt een match en dan mag je meteen betallen zeg dan niet dat je het bgratis mag uitproberen

Gr.

Stephan uit Utrecht

Notime · 3 december 2018 om 22:46

Ik ben ooit jaren geleden eens aangemeld eigenlijk nooit iets gedaan. Maar nu ik weer single ben kun je mij hier vaak vinden. Was eerst nog niet aan daten toe maar inmiddels ben ik vast klant. Er zijn ook veel leeftijds genoten en zo weer voldoende date ,materiaal

Ronnie67 · 15 januari 2018 om 18:42

Hoi ik Ronnie, heb mij ook aangemeld en al leuke contacten opgedaan. Aanmelden is gewoon gratis je kunt meteen beginnen met daten geen moeilijk gedoe. veel singles maar ook andere leden zitten hier voor andere dates. Er is van alles mogelijk van erotiek tot regulier daten super voor mij.

Lizzie · 8 juli 2017 om 14:12

Flirten is precies wat je hier kan doen. Vele singles ontmoet inmiddels en ook erg prettige site.

Werkt eigenlijk als app in je browser. Helemaal super

Lizzie

HoiHoi · 24 mei 2017 om 13:59

Hallo daar ja de site is redelijk eenduidig je hoeft hier niet te zoeken naar vastigheid. Anders dan een vast scharrel, hihi. Nu sta ik daar wel voor open, maar ben ook aangemeld op echte datingsites voor een serieuze relatie. Leuk voor erbij zullen we maar zeggen.

X

Koen · 2 november 2015 om 23:11

De site kende ik al van TV dus ook maar eens aangemeld, beval goed tot nu toe iflirten doet wat ze op TV weergeven. daten is hier een appel en een eitje. Raad het iedere single aan.

Koen

Flirtje · 19 mei 2014 om 18:43

Internet flirten is gezellig, een gewone dating site met wat extra spanning. Ben niet direct op zoek maar heb ook behoeftes en kan hier goed terecht. De site is een beetje voor erodating en precies wat ik zoek, een vast iemand vinden hoeft van mij niet direct, we zien wel wat er ontstaat.

Flirter

Cindy · 12 april 2014 om 11:35

Voor vrouwen is dit ook een prima site, je hebt altijd mannen die snel willen afspreken(heb ik ook gedaan 🙂 uiteindelijk. Flirten gebeurd hier genoeg en er is echt genoeg keuze. Zelfs vrouwen die willen afspreken, haha dat weet ik nog niet hoor, maar wel gezellig. Aanrader dus.

Veel dating plezier.

X Cindy

Geef een reactie

Avomar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *