iFlirten

Iflirten

iFlirten.nl Is een internet flirt en dating site, gezellig nieuwe mensen leren kennen door het versturen van iFlirts. Online flirten op iFlirten is ongekend populair een van de beter bezocht sites voor onder andere erotische dating. Vul je profiel in en zorg dat je in de picture komt, hierdoor krijg je gewoon veel meer reacties. Door het aankopen of verkrijgen van gratis credits kun je berichten versturen, hiervoor word een kleine bijdrage gevraagd. Zoek naar profielen en leden in jouw provincie, tevens kun je eenvoudig zien wie er allemaal online zijn. Dit maakt het leggen van flirts vele malen gemakkelijker.

Elke dag vele nieuwe leden.

Via start match kun je handig alle soortgelijke profielen selecteren die aansluiten op jouw profiel. Vind dus makkelijk matches en singles die aansluiten op je profiel. Je kunt hierin ook nog eens filteren op leeftijd, woonplaats, wel/geen profiel foto en nog veel meer. Hierdoor kun jij ook gevonden worden door mede leden. Een tip om je profiel zo veel mogelijk in te vullen om een leuke date te vinden. Veel dating plezier en vergeet niet een review te plaatsen.

Aanmelden

Nog meer redenen om je aan te melden.

 • Actieve leden
 • Kosteloos aanmelden
 • Eenvoudig berichten sturen
www.iFlirten.nl
Kwaliteit
98%
Gebruiksgemak
88%
Betrouwbaarheid
91%
Effectiviteit
92%

 

Zo ziet de website eruit

Voorbeeld van iFlirten dating

Rating:

10 reacties

 1. Custom avatar Sasha schreef:

  Echt een goede flirt site snel in contact met andere leuke leden voor speelse en spannende contacten precies wat ik zocht.

 2. Custom avatar Karel schreef:

  Wat een ontzettend leuke datingsite, hier kan ik echt mijn ei kwijt. Vele leuke gezellige leden en een tikkeltje spannend zonder dat het raar is. Zelf ben ik dagelijks online en chat met vele andere leden. Diverse malen al dates gehad en zo leuke vaste contacten opgedaan. Een dikke plus voor deze site. Eindelijk iets leuks online.

 3. Custom avatar Notime schreef:

  Ik ben ooit jaren geleden eens aangemeld eigenlijk nooit iets gedaan. Maar nu ik weer single ben kun je mij hier vaak vinden. Was eerst nog niet aan daten toe maar inmiddels ben ik vast klant. Er zijn ook veel leeftijds genoten en zo weer voldoende date ,materiaal

 4. Custom avatar Ronnie67 schreef:

  Hoi ik Ronnie, heb mij ook aangemeld en al leuke contacten opgedaan. Aanmelden is gewoon gratis je kunt meteen beginnen met daten geen moeilijk gedoe. veel singles maar ook andere leden zitten hier voor andere dates. Er is van alles mogelijk van erotiek tot regulier daten super voor mij.

 5. Custom avatar Lizzie schreef:

  Flirten is precies wat je hier kan doen. Vele singles ontmoet inmiddels en ook erg prettige site.

  Werkt eigenlijk als app in je browser. Helemaal super

  Lizzie

 6. HoiHoi schreef:

  Hallo daar ja de site is redelijk eenduidig je hoeft hier niet te zoeken naar vastigheid. Anders dan een vast scharrel, hihi. Nu sta ik daar wel voor open, maar ben ook aangemeld op echte datingsites voor een serieuze relatie. Leuk voor erbij zullen we maar zeggen.

  X

 7. Koen schreef:

  De site kende ik al van TV dus ook maar eens aangemeld, beval goed tot nu toe iflirten doet wat ze op TV weergeven. daten is hier een appel en een eitje. Raad het iedere single aan.

  Koen

 8. Flirtje schreef:

  Internet flirten is gezellig, een gewone dating site met wat extra spanning. Ben niet direct op zoek maar heb ook behoeftes en kan hier goed terecht. De site is een beetje voor erodating en precies wat ik zoek, een vast iemand vinden hoeft van mij niet direct, we zien wel wat er ontstaat.

  Flirter

 9. Cindy schreef:

  Voor vrouwen is dit ook een prima site, je hebt altijd mannen die snel willen afspreken(heb ik ook gedaan 🙂 uiteindelijk. Flirten gebeurd hier genoeg en er is echt genoeg keuze. Zelfs vrouwen die willen afspreken, haha dat weet ik nog niet hoor, maar wel gezellig. Aanrader dus.

  Veel dating plezier.

  X Cindy

 10. Stephan Utrecht schreef:

  wat ik heb gelezen dat op een andere vergelijking site zegen dat ze goed zijn maar niks is minder waar ze zijden dat eerst op proef gratis kan uitproberen nou niks is minder waar je krijgt een match en dan mag je meteen betallen zeg dan niet dat je het bgratis mag uitproberen

  Gr.

  Stephan uit Utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar