TOP

DatingEasy

datingeasy

DatingEasy.nl Makkelijk daten is het moto van Easydating. Online dating is helemaal van deze tijd, hier gaan ze met de internet dating hypes mee. Alle nieuwste datingfeatures worden op de site verwerkt. Door te chatten met vele andere singles vergroot je de kans op een goede dating kandidaat. Hier melden gemiddeld 400 personen per dag aan om te beginnen met daten. Maak sinds kort ook gebruik van de Safe Dating-app voor iPhone of Android, eenvoudig te downloaden in de app store. Handige dating feature bekijk direct foto’s via de FotoZapper. Vind je de foto leuk klik dan ja, of klik op volgende.

Member komen eenvoudig en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven Profiel, interesses, eigenschappen en voorkeuren. Meld je aan en maak binnen enkele eenvoudige stappen een profiel en start binnen 5 minuten meteen met dates zoeken. Stuur gewoon veel berichten en leg contact met alle online gebruikers om je kans op een geslaagde date zo te verhogen.

Rating:

2 Reviews. Klik hier om een review te plaatsen

 1. Custom avatar
  Bertje

  Ben hier vanuit Belgie opgekomen maar zag dat er ook veel nederlanders op zitten. Opzicht een erg groot bereik voor de datingsite en zijn ook voldoende profielen. Tip Top!

 2. Esthertje

  Heeft iemand hier ervaring mee? Ben aangemeld sinds vandaag maar voordat ik mij als volledig lid aanmeld wil ik graag ervaringen van anderen lezen.

  Groet,

  Esthertje

Plaats een review

Je email adres zal nooit vrijgegeven of gedeeld worden.

Laat in dit veld je review achter, deel je ervaringen met anderen.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up