Afspraak.nl LogoAfspraak.nl Een website om te flirten daten en veel plezier te hebben. Match ook met een leuke partner om een afspraakje te maken samen. De leden zijn op zoek naar vriendschappen, relaties verliefd worden, maar ook eenmalige dates. Door je eenvoudig binnen enkele stappen te registreren kun je direct beginnen met matchen en contact leggen.

Leg contact met leden die bij jou passen

Deze gezellige community is er voor iedereen ouder dan 18 jaar. Log snel in met je Google account om zo nog sneller aan de slag te kunnen of om gewoon even een kijkje te nemen. Zodra je profiel is aangemaakt en ingevuld zul je merken dat de interactie tussen leden snel is gemaakt. Er is voor iedereen wel een partner te vinden op deze bekende datingsite.

Aanmeld buttonWaarom gratis lid worden

  • Jij bepaald met wie je in contact komt
  • Uitgebreid zoeken in jouw regio
  • Elke dag vele nieuwe single leden
www.afspraak.nl
Kwaliteit
91%
Gebruiksgemak
92%
Betrouwbaarheid
93%
Effectiviteit
94%
 

Ook daten op de beste datingsite

Net als vele andere leden zul je snel merken dat de dynamiek op deze site een van de grote voordelen is om je hier als single aan te melden. Of je nu hier bent voor flirts of een relatie, iedereen is welkom en er is een zeer prettige datingsfeer bij de members.
 

Een voorbeeld van Afspraak.nl

 

Afspraak.nl voorbeeldKosteloos registreren en aanmelden

Ook hier is aanmelden zoals op vele datingsites volledig gratis. Het aanmelden van een account geschied dan ook binnen enkele stappen. Door middel van je leeftijd een email adres en aan te geven of je op zoek bent naar mannen of vrouwen ben je binnen 30 seconden al lid. Daarbij is er de mogelijk om met je Google account of Gmail adres een account aan te maken. Binnen een klik kun je direct aan de slag met daten. Een erg simpel aanmeld formulier.

Gemiddelde leeftijden Afspraak.nl

35%
40%
25%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

Een leuk of uitdagend profiel aanmaken

Nadat je bent aangemeld kun je meteen zoeken naar dates. Voordat je dit doet raden wij je aan je profiel verder in te vullen. hierdoor heb je veel meer kans op passende matches. Verifieer je account per email om zo een geverifieerd profiel status te verkrijgen. Vul de velden in zodat andere singles je eenvoudiger kunnen vinden. Een match is zo gemaakt, daarom is een goed profiel met leuke foto’s er belangrijk.

Man vrouw verhouding bekijken

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
49%
51%
   

Uitgebreid zoeken naar andere members

Andere leden hebben ook de mogelijkheid om zoekcriteria in te vullen en zo een passende partner te ontmoeten. Enkel velden die je hierin kunt aangeven zijn: Leeftijd, geslacht, Haarkleur, lengte, lichaamsbouw, provincie. Maar ook waar je open voor staat of dit nu vriendschap, relatie, chatten of een date is.

Deze website is LGBTQ+ Friendly Regenboog Vlag LGBTQ vriendelijke website

De site is ingericht om zoveel mogelijk actieve leden te behouden. Daarom is er oog voor iedereen. Een voordeel is ook dat hier ook de LGTBQ Friendly is afgegeven. Ook word er goed opgetreden om discriminatie tegen te gaan.

De voordelen van Premium op Afspraak

Door middel van een kleine bijdrage kun je Premium member worden. Met deze status komen een paar leuke extra’s. Of je nu als eerste gevonden wilt worden of juist niet zichtbaar wenst te zijn voor andere leden. Ook krijg je nog eens 5 extra gratis ijsbrekers per dag. De voordelen hiervan zijn dat je geen berichten hoeft te versturen maar zo wel de aandacht trekt van potentiële dates.

De kosten voor premium members

Pakket Maand Totaal
12 Maanden € 8,33 € 99,96
6  Maanden € 9,99 € 59,94
3  Maanden € 13,33 € 39,99

Afspraak.nl Veilig betalen en daten

De veiligheid van gebruikers en leden is erg belangrijk. Daarom zijn er vele maatregelen genomen om de site zo veilig mogelijk te maken. Ook is het uitvoeren van betalingen hier een belangrijk onderdeel van. De site maakt hierbij dan ook gebruik van de meest gebruikelijke en veiligste methoden om betalingen geheel veilig te laten verlopen. Er kan onder andere betaald worden met de volgende betaalmogelijkheden: iDEAL, creditcard, paysafecard en Bancontact. Dit zijn in Nederland ook de meest gebruikelijke vormen om betalingen uit te voeren.

Actief in Nederland en Belgie

Deze bekende datingsite is actief in Nederland en België. In België is de site vooral actief in het Vlaamse gedeelte van België waar de voertaal Nederlands is. In Alle provincies is de site actief en vind je vele leden online. De leukste datingsite voor het vinden van een partners.

Vragen en antwoorden

Zijn partnervoorstellen altijd wederzijds?

Antwoord: Partnervoorstellen zijn niet altijd wederzijds.  Mededoordat dit door de persoonlijke instellingen is gebaseerd

Hoe bevestig ik mijn account

Antwoord: Om je account te bevestigen, moet je het verifiëren via de e-mail die is gestuurd. Dit is niet verplicht en dus optioneel.

Kan ik privé gegevens uitwisselen?

Antwoord: Het is het altijd mogelijk om privégegevens uit te wisselen. Wij adviseren hier zorgvuldig mee om te gaan.

Bedrijfs gegevens Afspraak

The Perfect Match Kamer van Koophandel ID: 205227146 BTW Nummer: BG 205227146 Telefoonnummer +33644631219

 

Rating:

2 Comments

Isame.A · 11 februari 2023 om 12:55

Ik was op zoek naar een datingsite die gericht was op mijn specifieke interesses en deze site was precies wat ik zocht. Ik heb veel leuke mensen ontmoet die dezelfde interesses hebben als ik en het is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken, zelfs als ik geen romantische relatie vind. Ik zou het zeker aanbevelen aan andere singles met specifieke interesses.

Stelte · 25 oktober 2022 om 13:05

Hi Ik zag deze site overal voorbij komen, ook maar even een review bekeken.
Ik zag nog weinig reviews dus dacht laat er een achter. Eerste indruk is erg goed, zojuist aangemeld en alles ziet er erg goed uit.

Helemaal van deze tijd, erg fijn en prettige te gebruiken.

S.T.

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *