Op zoek naar jou

opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou.nl Christelijke contact en ontmoeting datingsite. Eens site om nieuwe contacten en vrienden of een relatie te vinden. De site is ontwikkeld voor Christelijke singles die een druk en sociaal leven hebben en zo via internet op zoek zijn naar een relatie of partner. De site is gemaakt met de christelijk en Bijbelse normen en waarden en bestaat sinds 2005. Nog steeds groeit het aantal leden door de opkomst van internet dating. Deze evangelische ingerichte site voor en door christenen voor het vinden van christelijke partners.

Zoek een partner die bij je past voor christelijke en gelovige is dit een uitkomst. De site is niet enkel bedoeld als dating maar ook als ontmoeting en contact site. Contact leggen met gelijkgestemden is dan ook het uitgangspunt. Iedere Christen en evangelische lid kan zich meteen aanmelden en direct beginnen met het leggen van contacten.

Rating:

1 reactie

  1. Paul schreef:

    Hallo Allemaal,

    Heeft er iemand ervaringen met op zoek naar jou, ben zelf christelijk en zoek ook echt een christelijk iemand. Heb al eerdere een andere site geprobeerd maar hier was echt niemand online.
    Gr. Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up