TOP

Relatie

Relatie

Relatie.nl De dating site voor echt serieuze relaties. Zoek tussen de vele een profiel dat echt bij jouw past. Vele singles gingen je al voor en hebben een partner gevonden via deze datingsite. Je profiel aanmaken is volledig gratis en eenvoudig hierdoor kun je snel van start met echt daten. Zoek in de regio of omgeving of zoek gewoon door heel Nederland. De site heeft elke dag vele nieuwe aanmeldingen en er is altijd wel iemand online om mee te chatten.

Probeer deze site volledig vrijblijvend, je kun je profiel ook gemakkelijk weer verwijderen. Door berichten en flirts leer je snel andere singles kennen. Ontdenk het gemak van online daten vanuit huis, je mobiele telefoon of laptop. Binnen enkele stappen ben je aangemeld en klaar om te beginnen met daten. Relatie.nl is voor iedereen, Lees ook de reviews en ervaringen van andere leden en gebruikers.

Rating:

5 Reviews. Klik hier om een review te plaatsen

 1. Netopdegrens

  Ja ken deze site al enige tijd sinds kort heb ik een goede vervangende site gevonden, maar daar ga ik niet meer weg.

 2. Rissaatje

  Mij vriend is er lekker vandoor met een ander, dus dacht laat ik ook maar eens iets leuks gaan doen. Nu ben ik eigenlijk blij dat ie weg is, daten via internet is veel leuker. Allemaal leuke vrijgezelle kerels die op date willen. Ik geniet lekker van het leven en dat bevalt erg goed.

  XXX
  Rissaatje

 3. Vast

  Ken de site al jaren en ok zo nu en dan eens online, alleen als ik zin heb in een date in het weekend. Dat werkt op zich prima. Veelal gewoon even een date, soms spreken we vaker af.

  Wel zie je vaker dezelfde meiden als je hier te vaak bent, maar over langere tijd komen er wel redelijk wat nieuw profielen voorbij.

  Gewoon goed, er zijn nog wat sites waar ik ook zat maar deze is prima.

  Aanrader.

  Groeten Tinus

 4. Vlinder

  Hey leuke mannen zijn hier iedergeval voldoende, wist niet dat internetdating zo leuk was, volgens mij heb ik jaren onder een steen geleefd. hoogtijd om weer eens online te daten en nieuwe contacten te leggen.Op relatie kan ik iedergeval mijn lol op. Hoop dat iedereen hier een leuke tijd heeft.

  Vlieg hoog 🙂
  Vlinder

 5. Opzoek

  Leuke reviewsite, erg praktisch. Daarom wil graag ook mijn mening delen over relatie.nl een erg leuke en betrouwbare datingsite. Waar de bekende sites achterblijven gaat relatie verder. Handige feature, gemakkelijk te gebruiken en vele leden.

  Aanrader.

Plaats een review

Je email adres zal nooit vrijgegeven of gedeeld worden.

Laat in dit veld je review achter, deel je ervaringen met anderen.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up