Relatie

5 reacties

 1. Netopdegrens schreef:

  Ja ken deze site al enige tijd sinds kort heb ik een goede vervangende site gevonden, maar daar ga ik niet meer weg.

 2. Rissaatje schreef:

  Mij vriend is er lekker vandoor met een ander, dus dacht laat ik ook maar eens iets leuks gaan doen. Nu ben ik eigenlijk blij dat ie weg is, daten via internet is veel leuker. Allemaal leuke vrijgezelle kerels die op date willen. Ik geniet lekker van het leven en dat bevalt erg goed.

  XXX
  Rissaatje

 3. Vast schreef:

  Ken de site al jaren en ok zo nu en dan eens online, alleen als ik zin heb in een date in het weekend. Dat werkt op zich prima. Veelal gewoon even een date, soms spreken we vaker af.

  Wel zie je vaker dezelfde meiden als je hier te vaak bent, maar over langere tijd komen er wel redelijk wat nieuw profielen voorbij.

  Gewoon goed, er zijn nog wat sites waar ik ook zat maar deze is prima.

  Aanrader.

  Groeten Tinus

 4. Vlinder schreef:

  Hey leuke mannen zijn hier iedergeval voldoende, wist niet dat internetdating zo leuk was, volgens mij heb ik jaren onder een steen geleefd. hoogtijd om weer eens online te daten en nieuwe contacten te leggen.Op relatie kan ik iedergeval mijn lol op. Hoop dat iedereen hier een leuke tijd heeft.

  Vlieg hoog 🙂
  Vlinder

 5. Opzoek schreef:

  Leuke reviewsite, erg praktisch. Daarom wil graag ook mijn mening delen over relatie.nl een erg leuke en betrouwbare datingsite. Waar de bekende sites achterblijven gaat relatie verder. Handige feature, gemakkelijk te gebruiken en vele leden.

  Aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up