50liefde

50liefde

50liefde.nl
De datingsite voor de 50 plussers. Kom in contact met andere singles en leden in dezelfde levensfase, 1 op de 3 vind hier een levenspartner en vaak ook vele nieuwe leuke contacten. De gezellige en geheel vrijblijvend dating site voor iedere single van 50+. Altijd al weer eens nieuw contact willen leggen maar is dit er nooit van gekomen, kom dan ook online en ontdenk hoe gezellig het eigenlijk is.

Aanmelden is simpel en voor iedereen mogelijk, de profielen worden handmatig gecontroleerd hierdoor hebben wij alleen echt geïnteresseerde leden. Chat en leg leuke online contacten, lees ook de reviews en ervaringen van andere leden.

Rating:

2 reacties

 1. senior schreef:

  Sinds een aantal jaar ben ik niet meer zo eenzaam, ik zit veel op deze site gewoon gezellig chatten als vele andere. Veel dates heb ik niet gehad maar dat vind ik niet zo erg, gewoon leuk contact om even bij te kletsen moet ook gewoon kunnen. Zoveel behoefte heb ik niet meer.

  Hoop op nog veel nieuwe vrienden.

  Alex

 2. Marijn69 schreef:

  Na een lange tijd contact via 50liefde hebben wij eindelijk besloten een date te doen, en nog een, en nog een. Nu zijn we bijna een jaar verder en dit is eigelijk een relatie geworden, wij zijn er blij en daarom willen wij dat ook delen met anderen. Echt een aanradern kijk gewoon wat er voor moois uit kan komen.

  Marijn69

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up