Ourtime

    Ourtime.nl De site voor de moderne 50plusser. Ontmoetingen en daten met leeftijdsgenoten doe je op Ourtime.nl. Een van de bekendere datingsites in zijn genre. Ourtime is onderdeel van Lexa maar dan speciaal voor 50 plussers en senioren. Dit is dé datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze date of relatie. Ook doordat Ourtime gebruik maakt van andere merken  is het leden bestand erg groot. Voor iedereen is dan ook wel iets te vinden. Elke dag melden zich vele nieuwe lede en gebruikers aan.

Eenvoudig en snel aanmelden

Aanmelden kan zeer eenvoudig door het simpele stappenplan te volgen op de website. Zet je leukste foto’s online en plaats een leuke tekst en voor je het weet ben je in contact met een van de vele online leden. Er zijn ook veel online activiteiten waarmee je ook in contact kunt komen met leden. Zo worden er geregeld borrels georganiseerd. Profielen worden handmatig gecontroleerd om zo enkel serieuze ontmoetingen te kunnen realiseren. Via de eenvoudige zoekfunctie kun je eenvoudig filteren om leuke matches te vinden. Lees ook de reviews en ervaringen van andere leden of laat zelf een review achter.

Aanmelden

Waarom Ourtime

  • Dating voor singles boven de 50
  • Vind singles met dezelfde interesses
  • Ontmoet members persoonlijk tijdens Activiteiten
  • Gecontroleerde profielen
  • Uitstekende customer Care
www.Ourtime.nl
Kwaliteit
90%
Gebruiksgemak
97%
Betrouwbaarheid
83%
Effectiviteit
88%

Plan een video gesprek

Klaar met alle chats en wil je iemand echt leren kennen, probeer dan een video gesprek. Zo leer je elkaar alvast kennen en krijg je direct een goede indruk van de persoon. Deze feature word erg vaak gebruikt en werkt zeer eenvoudig. Ben jij ook klaar voor de volgende stap plan dan een leuke video call met je match. Dit kan geheel veilig en vetrouwd via de website zodat je nog geen telefoonnummer of prive gegevens hoeft uit te wisselen.

Premium of control member

  Premium  Control
Berichten lezen en verzenden
Alle ontvangen bezoeken en flirts bekijken
Ongelimiteerd gebruik maken van zoekfuncties
Alle foto’s van members bekijken
Onbeperkt profielen bekijken
Vraag leesbevestigingen  
Uitgebreid Contactfilter  

Probeer de App gratis uit:

Apple App Store Ourtime App Google play store Ourtime App            

 

 

 

De Ourtime.nl dating Slogan

“Samen van het leven genieten”

 

Nederlandse TV reclame Ourtime

Dating voor senioren en 50plussers

Op Ourtime kun jij je aanmelden vanaf 50 jaar en ouder. Alle leden zijn senioren ,of jonge 50+ers. Hierdoor vind je vele leeftijdgenoten en kun je zo nader contact leggen met leden naar keuze. Ourtime is een van de grotere datingsites voor deze doelgroep. Hierdoor kom je veelal in contact met singles die dezelfde interesses hebben en dezelfde levenservaringen.  Door de grote community en de dagelijkse toevoer van nieuwe leden groeit deze website enorm snel. Of het nu gaat om leeftijdsgenoten bij jou in de buurt of in heel Nederland in elke regio vind je vele gelijkwaardige contacten. Daten voor de 50plusser is enorm populair en neemt een grote sprong door het toenemende aantal mensen in deze leeftijds- categorie. Ontdek het zelf en neem ook een kijkje.

Gemiddelde leeftijden

0%
42%
58%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

 

Kosten Lidmaatschap Ourtime

Periode Maanden Maand Totaal Lidmaatschap
1 Maand € 24,99 € 24,99 1 Maand
3 Maanden € 16,99 € 50,97 3 Maanden
6 Maanden € 9,99 € 59,94 6 Maanden

Veel activiteiten voor leden

Om nader in contact te komen organiseert Ourtime diverse activiteiten waar fysiek afspraken plaatsvinden. Denk hierbij aan Culturele wandelingen, kookworkshops, danslessen, proeverijen. Daarnaast vind je ook vele Live quiz, live coaching Ontdek onze online activiteiten Live quiz, live coaching. Erg leuk om andere leden te leren kennen. Een bewezen formule die veel gezelligheid met zich mee brengt en de leden dichter bij elkaar brengt.

Bedrijfs en contact gegevens

Voorbeeld Ourtime

Ourtime-50plus-dating-voorbeeldBekijk ook de Datingapp

Ourtime dating app screenshotsDating-app-logo-Ourtime-Apple App-store

 

Man vrouw verhouding

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
47%
53%

Deze website is LGBTQ+ Friendly Regenboog Vlag LGBTQ vriendelijke website

 

 

Rating:

2 Reviews

Custom avatar

Helena65 · 23 december 2021 at 08:49

Ik kan deze site erg aanraden veel gebruikers en leuke vriendschappen opgedaan. Ook werkt de website heel eenvoudig en simpel. Ideaal ook een hele handige datingapp. Gewoon proberen

Gerard · 17 december 2021 at 08:32

Eindelijk een hele grote en bekende datingsite, ik kende deze nog niet en heb mij reeds aangemeld. Ik zag ook dat Ourtime onderdeel is van Lexa die iedereen natuurlijk wel kent. Eigenlijk werkt de site precies hetzelfde maar speciaal voor 50 plussers of senioren.

Geef een antwoord

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar