Ourtime logoOurtime.nl De site voor de moderne 50plusser. Ontmoetingen en daten met leeftijdsgenoten doe je op Ourtime.nl. Een van de bekendere datingsites in zijn genre. Ourtime is onderdeel van Lexa maar dan speciaal voor 50 plussers en senioren. Dit is dé datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze date of relatie. Ook doordat Ourtime gebruik maakt van andere merken  is het leden bestand erg groot. Voor iedereen is dan ook wel iets te vinden. Elke dag melden zich vele nieuwe lede en gebruikers aan.

Eenvoudig en snel aanmelden

Aanmelden kan zeer eenvoudig door het simpele stappenplan te volgen op de website. Zet je leukste foto’s online en plaats een leuke tekst en voor je het weet ben je in contact met een van de vele online leden. Er zijn ook veel online activiteiten waarmee je ook in contact kunt komen met leden. Zo worden er geregeld borrels georganiseerd. Profielen worden handmatig gecontroleerd om zo enkel serieuze ontmoetingen te kunnen realiseren. Via de eenvoudige zoekfunctie kun je eenvoudig filteren om leuke matches te vinden. Lees ook de reviews en ervaringen van andere leden of laat zelf een review achter.

Aanmeld button Ourtime

Waarom Ourtime.nl

  • Dating voor singles boven de 50
  • Vind singles met dezelfde interesses
  • Gecontroleerde profielen
  • Uitstekende customer Care
  • Ontmoet members persoonlijk tijdens Activiteiten
www.Ourtime.nl
Kwaliteit
90%
Gebruiksgemak
97%
Betrouwbaarheid
83%
Effectiviteit
88%

Plan een video gesprek

Klaar met alle chats en wil je iemand echt leren kennen, probeer dan een video gesprek. Zo leer je elkaar alvast kennen en krijg je direct een goede indruk van de persoon. Deze feature word erg vaak gebruikt en werkt zeer eenvoudig. Ben jij ook klaar voor de volgende stap plan dan een leuke video call met je match. Dit kan geheel veilig en vertrouwd via de website zodat je nog geen telefoonnummer of privé gegevens hoeft uit te wisselen.

Premium of control member

  Premium  Control
Berichten lezen en verzenden Groene Checkmark Groene Checkmark
Alle ontvangen bezoeken en flirts bekijken Groene Checkmark Groene Checkmark
Ongelimiteerd gebruik maken van zoekfuncties Groene Checkmark Groene Checkmark
Alle foto’s van members bekijken Groene Checkmark Groene Checkmark
Onbeperkt profielen bekijken Groene Checkmark Groene Checkmark
Vraag leesbevestigingen   Groene Checkmark
Uitgebreid Contactfilter   Groene Checkmark

Probeer de App gratis uit

Apple App Store Ourtime App Google play store Ourtime App            

 

 

 

 

Dating Slogan

“Samen van het leven genieten”

 

Nederlandse TV reclame Ourtime.nl

Dating voor senioren en 50plussers

Op Ourtime kun jij je aanmelden vanaf 50 jaar en ouder. Alle leden zijn senioren ,of jonge 50+ers. Hierdoor vind je vele leeftijdgenoten en kun je zo nader contact leggen met leden naar keuze. Ourtime is een van de grotere datingsites voor deze doelgroep. Hierdoor kom je veelal in contact met singles die dezelfde interesses hebben en dezelfde levenservaringen.  Door de grote community en de dagelijkse toevoer van nieuwe leden groeit deze website enorm snel. Of het nu gaat om leeftijdsgenoten bij jou in de buurt of in heel Nederland in elke regio vind je vele gelijkwaardige contacten. Daten voor de 50plusser is enorm populair en neemt een grote sprong door het toenemende aantal mensen in deze leeftijds- categorie. Ontdek het zelf en neem ook een kijkje.

Gemiddelde leeftijden

0%
42%
58%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

 

Kosten Lidmaatschap Ourtime

Periode Maand Totaal Lidmaatschap
1 € 24,99 € 24,99 1 Maand
3 € 16,99 € 50,97 3 Maanden
6 € 9,99 € 59,94 6 Maanden

Veel activiteiten voor leden

Om nader in contact te komen organiseert Ourtime diverse activiteiten waar fysiek afspraken plaatsvinden. Denk hierbij aan Culturele wandelingen, kookworkshops, danslessen, proeverijen. Daarnaast vind je ook vele Live quiz, live coaching Ontdek onze online activiteiten Live quiz, live coaching. Erg leuk om andere leden te leren kennen. Een bewezen formule die veel gezelligheid met zich mee brengt en de leden dichter bij elkaar brengt.

Bedrijfs en contact gegevens

Voorbeeld website Ourtime.nl

Ourtime 50plus dating voorbeeldBekijk ook de Ourtime.nl Datingapp

Ourtime dating app screenshotsDating app logo Ourtime Apple App-store

Activiteiten voor online leden

Door Meetic het bedrijf achter Ourtime en ook Lexa maar wereldwijd hebben zijn nog veel meer datingsites. Worden er online veel activiteiten georganiseerd. Hierbij kun je denken aan Pub quiz of muziek quiz. Erg gezellig en hier leer je vaal nieuwe mensen kennen.  Daarnaast worden er ook verschillende offline activiteiten georganiseerd. Deze evenementen zijn veelal in de grote steden zodat deze toegankelijk zijn voor iedereen. Er word veel gedaan om het ontmoeten van een partner zo leuk mogelijk te maken.

Man vrouw verhouding op Ourtime

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
47%
53%

Meest voorkomende vragen

Kan ik Ourtime 3 dagen gratis gebruiken?

Antwoord: Ja soms zijn er acties actief, kijk hiervoor op de website of meld je aan om op de hoogte gehouden te worden.

Is Ourtime onderdeel van Lexa?

Antwoord: Lexa en OurTime behoren tot dezelfde categorie van websites. Terwijl Lexa zich richt op gebruikers vanaf 18 jaar, is OurTime specifiek ontworpen voor mensen van 50 jaar en ouder.

Kan ik de klantenservice mailen

Antwoord: Het is mogelijk om contact op te nemen met de support of klantenservice via het contactformulier op de website.

Deze website is LGBTQ+ Friendly Regenboog Vlag LGBTQ vriendelijke website

 

 

Rating:

3 Comments

Marjo · 26 oktober 2022 om 13:36

Wat een leuke datingsite met leden van ongeveer dezelfde leeftijd. Geen geswipe en gezoek maar meteen mijn doelgroep. Waarom heb ik deze site niet eerder gevonden.

Veel plezier allemaal

Marjo

Helena65 · 23 december 2021 om 08:49

Ik kan deze site erg aanraden veel gebruikers en leuke vriendschappen opgedaan. Ook werkt de website heel eenvoudig en simpel. Ideaal ook een hele handige datingapp. Gewoon proberen

Gerard · 17 december 2021 om 08:32

Eindelijk een hele grote en bekende datingsite, ik kende deze nog niet en heb mij reeds aangemeld. Ik zag ook dat Ourtime onderdeel is van Lexa die iedereen natuurlijk wel kent. Eigenlijk werkt de site precies hetzelfde maar speciaal voor 50 plussers of senioren.

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *