TOP

50 plus match

50plusmatch

50plusmatch.nl Een match en ontmoetingsite voor senioren van vijftig jaar en ouder, een relatie site voor de actieve 50+er. Steeds meer mensen van een zekere leeftijd zijn op zoek naar een maatje of relatiepartner. Hiervoor heeft 50plus dating en matchsite een platform gemaakt waar deze leeftijd categorie samenkomt. Door Tros radar heeft 50plusmatch de hoogste beoordeling behaald in de dating categorie ouderen, een uitermate betrouwbare bron die 50 plus dating site aanraad.

Op zoek naar vriendschap of een levens partner kun je de juiste persoon eenvoudig zoeken en uitfilteren op regio, leeftijd en interesses. Een grote en goed bezochte site voor ouderen en mensen op leeftijd. Met dit unieke match systeem kun je eenvoudig soortgenoten ontmoeten en beter leren kennen. Leuke datingsite voor de 50 plusser.

Rating:

1 Review. Klik hier om een review te plaatsen

  1. Jannie

    Bekijkt wie je bent en wat je behoeften zijn, zien wie jou kan aanvullen en niet invullen. Zoveel mensen die er gematcht worden! Heb ik met mijn eigen ogen mogen zien. Deze site is een echte aanrader voor alle alleenstaanden en singles

    Veel dating plezier,

    Jannie

Plaats een review

Je email adres zal nooit vrijgegeven of gedeeld worden.

Laat in dit veld je review achter, deel je ervaringen met anderen.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up