Sexklik logoSexklik.nl Een date vinden was niet eerder zo gemakkelijk. Elke maand vinden op deze grote erotische datingsite vele matches plaatst. Door de toenemende leden en het gemak van de website heb je snel een date of leuk contact. De site is gemaakt om snel een date te vinden voor iedereen. Het aanmeld proces is erg eenvoudig en iedereen van achttien jaar en ouder kan zich aanmelden. Voor zowel eenmalige dates of juiste voor langere periode.

Spannende en erotische dating

Voor elke partnertype kun je hier terecht en direct starten met veilig daten via internet. Dus zoek jij voor vanavond nog een leuke uitdagende date. Kom dan ook eens online kijken wat Sexklik allemaal te bieden heeft. Je kunt Sexklik overal gebruiken. Op je Laptop, Mobiel of Tablet. Stuur berichten zo veel als je wil en ontdek alle singles in jouw omgeving. Dates was niet eerder zo spannend. Lees ook de reviews en ervaringen van andere leden. Aanmeld button Sexklik

Kennismaken met de community

  • Berichten en foto’s uitwisselen
  • Klanttevredenheid hoog in het vaandel
  • De profielen op Sexklik zijn extreem gedetailleerd
www.Sexklik.nl
Kwaliteit
85%
Gebruiksgemak
88%
Betrouwbaarheid
82%
Effectiviteit
92%

Premium gebruiker op Sexklik

Als premium gebruiker heb je vele voordelen. Hierdoor kun je onder andere uitgebreid zoeken naar passende matches, maar ook alle foto’s van de leden bekijken. Daarbij heb direct toegang tot eerste lijn support en zullen je  vragen sneller beantwoord worden dan bij standaard gebruikers. Als je eenmaal een eerste aankoop heb gedaan ben je direct premium gebruiker en zal deze functie altijd actief blijven. Als premium user ben je dus direct lifetime geactiveerd, maak ook gebruik van dit voordeel.

Gemiddelde leeftijden

31%
40%
29%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

 

Screenshot van Sexklik.nl

Sexklik.nl voorbeeld screenshot

Betaalmogelijkheden

Hier kun je met de meest bekende betaalproviders betalingen veilig online uitvoeren zoals: iDEAL, Bancontact, Bankoverschrijving, Paysafecard, Creditcard en telefonische betaling. Alle betalingen worden door veilige en bekende providers uitgevoerd. Daarnaast is de website voorzien van een beveiligde SSL verbinding waardoor gegevens niet onderschept kunnen worden.

 

Man vrouw verhouding

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
56%
44%

 

 

 

Rating:

4 Comments

Secret-buddy · 21 juni 2023 om 21:11

Deze site biedt een veilige en beveiligde omgeving om nieuwe mensen te ontmoeten, wat voor mij essentieel was.

Pascalxxx · 28 oktober 2021 om 15:38

Beetje wat ik zocht was een goede date site zonder al te veel poespas. Vele geprobeerd en eindelijk iets gevonden dat ook bij mij past en werkt.

Pony_paakrd · 25 oktober 2021 om 16:09

Ik ben wel verbannen maar dan krijg je te zien dat je contact moet zoeken maar als je vebannen bent kun je totaal niks zien van contact of wat dan ook dan alleen dat je bent vebannen en dit is op het zelfde moment gebeurt dat ik ook ben verbannen. ik ben enorm kwast hier over dus de antwoorden moet verdomd goed zijn want ik kan geen enkele reden bedenken waarom vebannen zou moeten zijn en ik vermoed dat sexklik strikte policy heeft.

fleurop · 3 december 2018 om 23:27

De juiste kijk daar gaat het om en als het alleen om erotiek en sex gaat kom je al snel op sexklik. Eenmaal een profiel aangemaakt en ik ben niet meer te stoppen. Er zijn toch wel veel meer profielen en leden dan ik gedacht had. Eigenlijk bevalt mij dit prima. Even een afspraak wanneer ik zin heb niks mis mee.

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *