flrten

5 reacties

 1. Custom avatar MojitoLover MojitoLover schreef:

  Flrten is erg leuk en gemakkelijk contact leggen erg simpel. Een profiel aanmaken is zo gedaan. Binnen no-time was ik actief zonder poespas. Je kunt ook op gemak profiel gegevens invullen en de site is erg goedkoop. Je krijgt zelfs gratis contacten. Ook op je telefoon werkt de site prima en je kunt zo zien wie er in de buurt zijn. Erg modern en een hele fijne site.

 2. Custom avatar mrniceguy91 schreef:

  Flrten is voor mij al jaren een prima site, als ik zin heb om weer eens te daten dan kom ik weer ff online. vaak heb je al snel een reactie terug omdat je makkelijk kan zien wie er online zijn. De man Vrouw verhoudingen zijn ook prima.

 3. Custom avatar Claire schreef:

  Weet eigenlijk niet meer hoe ik op deze site terecht ben gekomen, volgens mij door een andere dating site die een nieuwe naam heeft gekregen.

  Dat was echt een grote verbetering, indien ben ik weer erg actief en er zijn veel meer leden

  Claire

 4. Veerle schreef:

  Hey precies wat ik zocht een leuke site om er een beetje op los te flirten, op zoek naar leuke mannen. Nu nog een leuke date scoren het weekend en ik kan er weer even tegen.

  Veerle

 5. Zoekend schreef:

  mmh erg snel gevonden in Google en dacht laat ik het nu gewoon eens proberen, al enige tijd aangemeld maar niet veel online gekeken. Ik had erg veel leuke positieve berichten. Nu ben ik al enige maanden aan het daten en bevalt erg goed, Aanrader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up