BDSMchats logoBDSMchats.nl Een leuke spannende en hele ondeugende site voor iedereen die van BDSM houd. Alle leden dienen minimaal 18 jaar te zijn en verder zijn er voor alle leeftijden profielen en leden aanwezig. De site is ook ideaal voor beginners in de BDMS wereld, vele leden vinden dit zelfs spannend en uitdagend. Slaven en meesters vind je hier meer dan genoeg in alle hoeken van het land.

Vind SM /BDSM contacten

Ben je nieuwsgierig voel je dan ook vrij om je aan te melden dit kan anoniem en zal erg spannend zijn. Chatten en uitdagende of naakt foto’s is volledig toegestaan. Door de vele handige tools kom je snel in contact waar je voorkeur naar uitgaat. Ontdek de wereld van SM en BDSM. Lees ook de reviews en ervaringen van andere leden en meld je volledig gratis aan. Aanmelden

In contact komen met BDSM/SM

  • Meer spanning in je leven
  • Vele online liefhebbers en kenners
  • Elke dag vele nieuwe chats
www.bdsmchats.nl
Kwaliteit
91%
Gebruiksgemak
84%
Betrouwbaarheid
81%
Effectiviteit
85%

BDSMchats, SM en kinky daten

De leukste site voor de echte liefhebbers van extremere dating. Zit jij ook vol avontuur en ben je nieuw of ervaren meld je dan vrijblijvend aan en neem ook een kijkje op deze kinky date site. Er is voor iedere liefhebber wel iets te vinden of het nu om SM, BDSM of gewoon een kinky fetisj date gaat.

Wat is BDSM

BDSM staat voor: Bondage, Discipline, Dominance (dominantie), Submission (onderwerping), Sadism en Masochism. Er zijn vele soorten en ook weer vele niches. Enkele veel voorkomende fetishen zijn bijvoorbeeld: Impact Play, Rollenspel, Voetfetisj, Anale seks, Lingerie, Groepsseks, Sensatiespel, Orgasme controleren, Bondage, Psychologisch rollenspel, Voyeurisme

Preview van BDSMchats datingsite

bdsmchats preview datingsite voorbeeld

Gemiddelde leeftijden

32%
36%
32%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

 

Man vrouw verhouding

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
42%
58%

 

Bedrijfs gegevens

Optimus Marketing Company BV.

Bezuidenhoutseweg 161

te ‘s-Gravenhage

Kamer van Koophandel 60194235

Contact

support@festivusmedia.com

 

Rating:
Categories: Kinky dating

1 Comment

Custom avatar

MSMaster · 9 juni 2022 at 07:45

Eindelijk een redelijk up tot date datingsite met features die wel werken. Had al een tijdje geen leuke Fetish of BDSM website gezien die nog een beetje met de tijd meegaat. HIer zijn veel interessante leden en profielen. Duidelijk, eenvoudig en snel contact.

MS Master

Geef een antwoord

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar