Twero

Twero.com Het wereldwijde grootste sociaal erotische netwerk. Sluit je ook aan bij de vele erotische liefhebbers. Twero is al jaren actief en voorheen in Nederland bekend als pikant. Pikant is door het grote succes nu ook wereldwijd actief. Je kunt er met vele mogelijkheden terecht. De site is niet direct een betaalde contactsite, maar voor sommige functies zoals het contact met webcambabes, films. Het contact leggen en flirten met alle profielen is spannend en leuk. De site hanteert een scherpe aanmeld procedure zodat er enkele echte profielen actief zijn. Door dit beleid weet je dat je altijd met echte profielen te maken hebt. Ontdek het zelf en kom in contact met erotische liefhebbers, swinger stellen, betaalde en onbetaalde contacten. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Online Adult Social

Veilig en anoniem aanmelden is mogelijk op Twero. Zodoende word de privacy van de leden gegarandeerd. Iedereen van 18 jaar en ouder kan zich aanmelden. Of het nu gaat om daten of flirten of iedere andere erotisch vorm van contact op Twero zul dit vinden. Meld je nu aan op het erotisch netwerk en ontdek het zelf. Lees ook de reviews en ervaringen. Het adult social media platform.

Online adult social media

  • Gratis inschrijven voor 18+
  • Vind singles in de buurt
  • Geen verplichtingen echte vriendschappen
www.Twero.com
Kwaliteit
89%
Gebruiksgemak
98%
Betrouwbaarheid
93%
Effectiviteit
87%

De slogan van Twero

“Adult Social Media”

 

Preview van Twero.com

Twero website voorbeeld screenshot

Gemiddelde leeftijden

34%
35%
31%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

 

Man vrouw verhouding

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
85%
15%

Deze website is LGBTQ+ Friendly Regenboog Vlag LGBTQ vriendelijke website

 

Bedrijfsgegevens

Sirius Media B.V. de Mondriaantoren Amstelplein 62 – 30e etage 1096 BC Amsterdam, Kamer van Koophandel nummer 50227505

Contact

Tel. +31(0)207051300

 

Rating:

1 Review

Custom avatar

alessaudra · 4 december 2018 at 21:45

Heel toevallig kwam ik via een overzichtssite hier terecht, was een beetje reviews en ervaringen aan het zoeken. Wat hier leuk is dat je voor alles terecht kunt. Een beetje social, maar er zitten ook meiden die video bellen en meer willen. Alles lekker modern en vooral fijn dat profielen gecheckt worden zodat je alleen echte erotische liefhebbers kunt vinden. Voor mij is dit prima iedereen is lekker openminded en direct als het om een ontmoeting gaat

Geef een antwoord

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar