Cheaters

Cheaters.nl Is niet alleen voor vreemdgangers maar ook voor leden die op zoek zijn naar spanning en iets nieuws willen proberen. Op de site vind je uiteenlopende profielen en voor ieder wat wils. Daten en een eenmalige afspraak is dan ook snel gemaakt. Ben jij in voor een avond vol gezelligheid en ontdekking, kom dan eens online en ontmoet eenvoudig andere leden.

Online vreemdgaan, ervaar de spanning

Aanmelden via de site kan eenvoudig en snel maar ook anoniem, je bepaald zelf met wie je verder contact legt en afspreekt. Ben jezelf gebonden en zit je vast in een relatie en wil je alleen even online kijken of gezellig chatten meld je dan vrijblijvend aan. Je zult snel merken dat de spanning niet meer te houden is. Lees daarom ook de reviews en ervaringen van andere gebruikers.

Vreemdgaan heeft zo voordelen

  • Online credit systeem voor berichten
  • Anoniem spannend een affaire starten
  • Aanmelden zonder enige kosten
www.Cheaters.nl
Kwaliteit
83%
Gebruiksgemak
90%
Betrouwbaarheid
88%
Effectiviteit
89%

Bekijk de Cheaters website

Cheaters website preview

Gemiddelde leeftijden

32%
35%
33%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

 

Man vrouw verhouding

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
38%
62%

 

 

 

Rating:

3 Reviews

Custom avatar

Ongebonden · 10 juli 2017 at 15:04

Ik heb eigenlijk geen relatie maar was toch benieuwd om hier eens te kijken, er zijn namelijk erg veel dames in mijn omgeving en ik zoek niks voor vast. Eigenlijk een prima uitkomst ook voor niet gebonden mensen

spanningzoeker · 17 april 2017 at 18:37

Site voor gelijkgestemden, iedereen wil wel eens iets anders en dat kan hier gewoon discreet. Soms ben ik gewoon op zoek naar nieuwe nuances en vind ik vooral hier.

Jans · 12 oktober 2016 at 20:44

Hey eindelijk een site waar je anoniem maar dan ook echt anoniem kunt daten. Als je in een relatie zit wil je soms eens wat meer spanning Cheaters is dan echt een uitkomst, veel Nederlandse gebonden vrouwen die ook eens wat anders willen en ik wil dat ook wel.

Geef een antwoord

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar