E-matching

E-matching

E-matching.nl Dating site voor hoger opgeleiden, HBO’ers en academici om een relatie op niveau te vinden. Deze matching site bemiddeld tussen hoog opgeleiden. Vanaf HBO en hoger kun je je hier aanmelden. Je kunt van start gaan en meteen 3 gratis contacten leggen. Nadat je volledig lid bent kun je onbeperkt contact leggen met vele universitair opgeleiden. Emathing bestaat inmiddels al ruim 15 jaar en is wel bekend van TV reclames. Deze site is dan ook aangesloten bij Thuiswinkel waarborg en wordt erkend door de AVR.

Op je mobiel kun je ook eenvoudig op de mobiele versie van E-Matching. Op internet vind je vele positieve recensies en succes verhalen. Regelmatig word er gestunt met korting acties, kijk dus ook bij de introductie korting voordat je je aanmeld. Zodra er een korting actie is zal deze wederom op datingsites-reviews geplaatst worden zodat alle leden hiervan kunnen genieten.

Rating:

5 reacties

 1. Custom avatar max schreef:

  Goedendag lezers,

  Max hier, door deze korte update wil ik jullie ook graag laten weten dat dit een uitermate schikte ontmoetingssite is.

  Max

 2. Joelle schreef:

  Als je een goede site zoekt voor hogeropgeleiden dan is dit wel een van de betere.

  Deze site kan ik iedereen adviseren.

  met vriendelijke groet,

  Joelle

 3. Angelique schreef:

  Idd veel hoger opgeleiden, dat hebben ze goed voor elkaar. nu nog even de juiste match vinden, hoop dat mijn prins er tussen zit. Eindelijk een dating site die echt voor hoger opgeleiden is. Superleuk initiatief.

  Angelique

 4. Chief schreef:

  Wat een fantastisch concept daten met soortgelijke, soms is het moeilijk om een passende partner te vinden op niveau. eMatching help hiermee en maakt het aanzienlijk eenvoudiger om een gelijkgestemde match te vinden. Echt uniek.

  Chief

 5. Steven schreef:

  Eindelijk een dating site op niveau. Geen cliché profielen maar echte profielen die op zoek zijn naar vastigheid. Door een drukke baan hebben veel singles gewoon niet altijd veel vrije tijd. In het weekend wil je ook gewoon gezellig een drankje doen en ontspannen. Hier heb je alle tijd om elkaar te leren kennen en je kunt eenvoudig op je mobiel contact onderhouden. Allemaal plus punten.

  Echt een aanrader voor de hedendaagse single.

  Groeten,

  Steven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up