E-matching logoe-Matching.nl Dating site voor hoger opgeleiden, HBO’ers en academici om een relatie op niveau te vinden. Deze matching site bemiddeld tussen hoog opgeleiden. Vanaf HBO en hoger kun je je hier aanmelden. Je kunt van start gaan en meteen 3 gratis contacten leggen. Nadat je volledig lid bent kun je onbeperkt contact leggen met vele universitair opgeleiden. e-Mathing bestaat inmiddels al ruim 20 jaar en is wel bekend van TV reclames. Deze site is dan ook aangesloten bij Thuiswinkel waarborg en wordt erkend door de AVR.

Daten met hogeropgeleiden

Op je mobiel kun je ook eenvoudig op de mobiele versie van e-Matching. Op internet vind je vele positieve recensies en succes verhalen. Regelmatig word er gestunt met korting acties, kijk dus ook bij de introductie korting voordat je je aanmeld. Zodra er een korting actie is zal deze wederom op Datingsites-Reviews geplaatst worden. Dit zodat alle leden hiervan kunnen genieten. Aanmeld button

In contact met gelijkgestemden

  • Doorlopende kennismaking actie
  • Serieuze profielen en hoog opgeleiden
  • Veilig en vertrouwd, persoonlijke klantenservice
www.e-Matching.nl

e-Matching Tijdelijk een week gratis daten

 

 

   Thuiswinkel waarborg e-Matching Consumentenbond Privaymeter  

Kwaliteit
94%
Gebruiksgemak
76%
Betrouwbaarheid
91%
Effectiviteit
93%

 

 

Ook de Apps te downloaden

Apple App Store e-Matching App Google play store e-Matching app          

 

e-Matching Chat 3 gratis contacten

Kennismakingsactie gratis contacten

Als nieuw lid krijg je direct de mogelijkheid om contact te leggen met 3 gratis contacten. Zodoende kun je alvast bekend worden met de website en zien hoe de website werkt. Na aanmelding word je ook op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen van de website. Hierdoor zal je ook aanbiedingen en acties per email ontvangen. Daarbij word je nog steeds gematched met passende profielen. Alle redenen om je aan te melden en de website ook uit te proberen.

e-Matching Online dating slogan

“Vaste relatie voor hoger opgeleiden”

 

Bekijk ook de e-Matching.nl commercial

Daten met HBO’ers en academicie

Kom in contact met hoog opgeleide mensen en start met daten op niveau. Daten was niet eerder zo leuk indien je met gelijkgestemden in contact komt. Hier vind je vooral veel HBO/WO singles met serieuze intenties. Ontdek zelf hoe prettig het is om te daten met leden die het zelfde niveau hebben als jij. e-Matching is ook een van de pioniers in Nederland als het gaat om deze specifieke doelgroep. Hierdoor is de site enorm bekend en veel bezocht, door de jaren heen zijn er vele duurzame relaties ontstaan. Neem ook een kijkje en ontdek de voordelen van deze gerenommeerde datingsite.

 

Gemiddelde leeftijden

35%
40%
25%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

 

Man vrouw verhouding

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
41%
59%

 

Kosten voor e-Matching.nl lidmaatschap

Periode Maanden Maand Totaal
1 Doorlopend € 21,95 € 21,95
1 Maand € 27,95 € 27,95
3 Maanden € 18,65 € 55,95
6 Maanden € 14,99 € 89,95

Betaalmethoden en veiligheid

Er kan veilig online betaald worden op verschillende manieren de  meest gebruikte zijn creditcardbetalingen, iDEAL betalingen en overschrijvingen. De betalingen worden verzorgt door een van de grootste betaling providers in Nederland namelijk Buckaroo.

Bedrijfs en contact gegevens

Hier een screenshot e-Matching.nl

e-Matching Screenshot voorbeeld

Screenshot van de dating App

e-Matching dating Apps Screeenshots

De e-Matching App

Ook e-Matching heeft een handige dating App. Een zeer handige feature om zo snel toegang te krijgen tot de dating portal. De App is beschikbaar voor IOS en Android gebruikers.Download ook de App voor snelle toegang en duidelijk App icon voor op je mobiel. De features in de dating App zijn identiek als op de website alleen in veel duidelijkere layout. Altijd direct en snel inloggen en berichten met push notificatie ontvangen zodat je snel kunt reageren op potentiële matches.

e-Matching dating App logo

 

 

Rating:

9 Reviews

JohandeGroot · 26 oktober 2022 om 13:38

De website kende ik al jaren maar nu sinds ik single ben moest ik hier weer eens aan denken en gelukkig bestaat deze nog. De site ziet er zelfs er goed uit en heel modern. Eenvoudig en snel aan de slag. Ik ga weer even rondkijken.

Johan de Groot

Shalien · 23 december 2021 om 08:50

Inmiddels al een tijdje actief en was een beetje rustig, maar momenteel zijn er weer vele nieuwe leden bijgekomen. Het lijkt wel de maand van de dating. Iedereen in lockdown ook zo toe aan contact en gezelligheid?

Suzanne · 17 december 2021 om 08:35

Eigenlijk was ik aan het zoeken naar gratis dating site en zag ik dat je hier tijdelijk gratis kunt daten. Maar liefst een week lang. Dus dat heb ik meteen maar even geprobeerd. Nu ben ik op vele datingsites geweest maar echter veelal was dit niet correct vermeld, hier kon ik daar in tegen echt gratis als volledig lid aan de slag. Erg fijn dat er kloppende informatie op internet staat. Neem zelf ook een kijkje

Marlene · 4 november 2021 om 14:51

Het aantallen mannen en vrouwen komen hier redelijk goed overeen en zijn ook voornamelijk professionals. Hierdoor erken ik deze site als uitstekende dating en ontmoetingssite voor Hoogopgeleide singels.

max · 8 juli 2017 om 14:17

Goedendag lezers,

Max hier, door deze korte update wil ik jullie ook graag laten weten dat dit een uitermate schikte ontmoetingssite is.

Max

Joelle · 24 mei 2017 om 14:30

Als je een goede site zoekt voor hogeropgeleiden dan is dit wel een van de betere.

Deze site kan ik iedereen adviseren.

met vriendelijke groet,

Joelle

Angelique · 2 november 2015 om 23:05

Idd veel hoger opgeleiden, dat hebben ze goed voor elkaar. nu nog even de juiste match vinden, hoop dat mijn prins er tussen zit. Eindelijk een dating site die echt voor hoger opgeleiden is. Superleuk initiatief.

Angelique

Chief · 4 december 2014 om 23:47

Wat een fantastisch concept daten met soortgelijke, soms is het moeilijk om een passende partner te vinden op niveau. eMatching help hiermee en maakt het aanzienlijk eenvoudiger om een gelijkgestemde match te vinden. Echt uniek.

Chief

Steven · 19 mei 2014 om 19:05

Eindelijk een dating site op niveau. Geen cliché profielen maar echte profielen die op zoek zijn naar vastigheid. Door een drukke baan hebben veel singles gewoon niet altijd veel vrije tijd. In het weekend wil je ook gewoon gezellig een drankje doen en ontspannen. Hier heb je alle tijd om elkaar te leren kennen en je kunt eenvoudig op je mobiel contact onderhouden. Allemaal plus punten.

Echt een aanrader voor de hedendaagse single.

Groeten,

Steven

Geef een antwoord

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.