EliteMeetsBeauty logoEliteMeetsBeauty.com Op vind je veelal gelijkgestemde leden en hoog opgeleide singles. De naam spreekt voor zich en dat is ook duidelijk terug te zien op het dating platform. Vele passende en sociale leden op zoek naar echte verbindingen en relatie op niveau. Wereldwijd is EMB dan ook marktleider qua dating op internationaal niveau. Een sterk groeiende markt die alleen maar aan het uitbreiden is. Of je nu een partner zoek of een gesprek op intellectueel niveau de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Daten met echte en leuke singles

Het aanmaken van ene profiel is erg belangrijk zo dat je kunt laten zien wie je bent en waar je naar op zoek bent. De site is dan ook zeker geen sugardating maar vooral een site met klasse. De site werkt overal zeer eenvoudig en ziet er erg stylevol uit. Iedereen kan dan ook eenvoudig aan de slag via de website of via de speciale dating App. Je kunt zeer uitgebreid en wereldwijd zoeken, maar het is ook mogelijk om te matchen via het matching systeem. Berichten en profielen liken behoord ook tot de mogelijkheden. Aanmeld button

Dating voor de Creme de la Creme

  • Daten op niveau
  • Gelijkgestemde singles ontmoeten
  • Echte elite, echte schoonheden
www.EliteMeetsBeauty.com
Kwaliteit
86%
Gebruiksgemak
93%
Betrouwbaarheid
85%
Effectiviteit
51%

Download de Apps vanuit de stores

  App Store EliteMeetsBeauty App Google playstore EliteMeetsBeauty App          

 

 

 

 

Daten voor hoger opgeleiden

Deze site valt in de categorie hoger opgeleiden. In de niche kom je vooral in contact met gelijkgestemden singles met serieuze intenties. Veelal ligt het begin opleiding niveau op HBO+ maar zie vooral WO afgestudeerden.

 

Kosten op EliteMeetsBeauty

Periode Premium
Kosten
Totaal
1 Maand € 79,95 € 79,95
3 Maanden € 69,95 € 209,85
6 Maanden € 59,95 € 359,70
12 Maanden € 49,95 € 599,40
       

Bekijk EliteMeetsBeauty.com

EliteMeetsBeauty screenshot website

In welke landen is de website actief

Eigenlijk is EliteMeetsBeauty wereldwijd actief en in vele landen en vertalingen beschikbaar. Hier een lijst met alle actieve landen: Afrika, Midden-Oosten, Zuid Afrika, Azië, Australië, Hong Kong, Japan, Nieuw Zeeland, Singapore, Europa, Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Tsjechië, Denemarken, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Noorwegen, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Canada. Daarnaast zijn er nog vele andere landen en komen er ook nog steeds nieuwe landen bij.

Screenshot van EliteMeetsBeauty

EliteMeetsBeauty screenshots dating App

Download de App

De App is in elke bekende Store te downloaden en te installeren of je nu IOS of Android gebruiker bent. Via de App kun je ook eenvoudig in App aankopen doen zoals je lidmaatschap afsluiten. Een premium lidmaatschap is dan ook zo afgesloten.

EliteMeetsBeauty dating App logo

Klantenservice EliteMeetsBeauty is 24/7 actief

Doordat de website wereldwijd actief is er ook een hele goede klantenservice. Deze is altijd geopend voor vragen en komen zo snel mogelijk bij je terug. Ook het melden van frauduleuze profielen is zo gedaan en hier word hard tegen op getreden om het daten voor echte gebruikers zo veilig en prettig als mogelijk te houden.

Gemiddelde leeftijden

30%
41%
29%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

Deze website is LGBTQ+ Friendly Regenboog Vlag LGBTQ vriendelijke website

 

Man vrouw verhouding

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
45%
55%

 

Bedrijfs gegevens

 

Wereldwijd EliteMeetsBeauty

Rating:

2 Comments

Angelien · 14 februari 2023 om 19:13

Onze ervaring met deze datingsite was uitstekend! De interface is gemakkelijk te gebruiken en we hebben veel interessante mensen ontmoet. Aanbevolen!

Elise.s · 8 juni 2022 om 12:38

Eindelijk een site gevonden met singles op niveau. Hoop hier ook eens een oprechte lange termijn relatie te vinden. De single leden verassen mij tot nu toe iedergeval in positieve zin.

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *