Parship

6 reacties

 1. Custom avatar Han schreef:

  Parship moet bij je passen er zijn namelijk enkel oprechte leden die naar een relatie zoeken. Zoek jij dit ook dan is Parship ook iets voor jou. neem ook een serieus kijkje voor oprechte dates en singles

 2. Custom avatar Nancy schreef:

  Ik was echt op zoek naar een serieuze datingsite voor singles, via reviewsites en google ben ik hier terecht gekomen.

  Een prima site waar je echte dates kunt vinden.

  Nancy

 3. Jordy schreef:

  Parship is een van de betere en bekende datingsites waar je echt serieuze dates kunt vinden. Door de vele sites is het vaak moeilijk om de juiste te vinden, ik hoop dat jullie iets aan mijn advies hebben.

  Jordy

 4. Fitriadi schreef:

  Inmiddels heeft Funkyfish.nl een kwart miljoen leden niet allemaal singles die op zoek zijn naar een partner maar ook gebonden christenen die het fijn vinden met anderen te chatten, praten et cetera. Inmiddels is er ook een Duitse variant opgericht, ene andere grote site voor gelovige singles, bereikte vorig jaar al de leeftijd van 10 jaar. Ook daar schreven we toen een stukje over.

 5. Peter schreef:

  Parship heeft een gat in de markt gevonden met dating voor hoog opgeleiden. Dit was echt iets wat ik eerder gemist heb, de site is niet alleen voor hoog opgeleiden maar ook voor professionals en hoogwaardigheid bekleders. Enorm leuk om mensen op niveau te ontmoeten. De meeste leden zijn veel te vinden op business clubs en daarom ook interessant om contacten te leggen op hoog niveau. Geen schaamte om tegenwoordig op een datingsite te staan, eerder erg gezellig en leuk.

  Peter

 6. irene schreef:

  Een prettige site voor mensen midden 30-40, deze leeftijds categorie heeft de overhand. Goed voor mij want ik val hier net tussen. Nog geen serieuze dates aangegaan maar wel leuke contacten gelegd. Wie weet ons moet ik nog iemand…

  X Irene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up