Parship LogoParship.nl Vergroot ook je kans op een date Parship help u graag een stapje te doen in de goede richting. Een duidelijk professionele site waar zelfs meer vrouwen actief zijn dan mannen. 1 op de 3 singles vind een vaste relatie met succes. De gemiddelde leeftijd ligt rond de dertig jaar. Je kent Parship waarschijnlijk wel van Radio en TV. Door de reclames op Veronica, Nederland 1,2 en 3 maat ook Net 5. De welbekende dating site voor hogeropgeleiden HBO en WO studenten. Vooral word er gericht degene die een sociaal en met hun carrière bezig zijn. Daarnaast weinig tijd hebben om mensen op de klassieke manier te ontmoeten. Daarom is internet dating zo populair en geen taboe meer.

Dating voor hoger opgeleiden

Het Parship Principe is verliefd worden en is geen toeval. Al hoe wel je natuurlijk wel even dient aan te melden, zodat je meteen kunt starten met het vinden van je nieuwe relatie. Momenteel zijn er 13 landen waar Parship razend actief en populair is. In Nederland hebben zij ook het kenmerk Thuiswinkel waarborg die in samenwerking met de consumentenbond tot stand is gekomen. Dit geeft meteen een vertrouwd en geloofwaardig gevoel. Regelmatig word u per email op de hoogte gesteld voor nieuwe matches en alle updates over de website. Met de matching punten kunt u overzichtelijk zien welke profielen er de meeste overeenkomsten hebben. Op Het blog kun je eenvoudig ervaringen delen. Daarna tips geven en bespreken met andere gebruikers. Misschien vind je hier wel de ware.

Aanmeld button

Vind ook de liefde van je leven

  • 1 op de 3 vindt hier een partner
  • Veiligheid en zekerheid staan voorop
  • Uniek persoonlijkheidsrapport

 

www.Parship.nl

Thuiswinkel waarborg Parship Consumentenbond Privacymeter Keurmerk Veilig daten Parship          

Kwaliteit
96%
Gebruiksgemak
86%
Betrouwbaarheid
90%
Effectiviteit
96%

Voordelen van een lidmaatschap

  Gratis Premium
Profielen bekijken – altijd actueel Groene checkmark Groene checkmark
Direct berichten ontvangen/beantwoorden Groene checkmark Groene checkmark
IJsbrekers en glimlachen versturen Groene checkmark Groene checkmark
Korte evaluatie van jouw persoonlijkheid Groene checkmark Groene checkmark
Onbeperkt berichten uitwisselen   Groene checkmark
De lokale zoekfunctie gebruiken   Groene checkmark
Bezoekers van jouw profiel bekijken   Groene checkmark
Contactgarantie   Groene checkmark
Uitvoerig persoonlijkheidsrapportInfo   Groene checkmark

Kortingen op Parship

Aanmelden is altijd volledig kosteloos en de app installeren ook. Parship werkt zeer incidenteel met kortingen en aanbiedingen. Maar als jij een account hebt aangemaakt en je inschrijft voor de nieuwsbrief zal je ieder geval op de hoogte gehouden. En updates krijgen van alle komende acties aanbiedingen en kortingen. Aangemelde member zullen mogelijk ook persoonlijke aanbiedingen ontvangen. Een lidmaatschap is volledig gratis en de voor een premium lidmaatschap word een vergoeding gevraagd. Daarbij zijn er ook enkele voordelen aan verbonden waar door de kans op een passende match aanzienlijk vergroot word.

 

Download de Apps vanuit de stores

  App Store Parship App Google playstore Parship App    

 

 

1-op-de-3-singles-matchen

Wetenschappelijke persoonlijkheidstest

Via Parship kun je een unieke persoonlijkheidstest uitvoeren. Om via deze manier ook in aanraking te komen met gelijkgestemden. Deze site staat voor dating voor hoogopgeleide singles en professionals. De wetenschappelijke test is speciaal voor Parship leden samengesteld om zo juist passende matchen te ontmoeten. Een handige extra tool voor alle leden om zo direct al de eerste matches te creëren.

 

Parship slogan en principe

“Verliefd worden is meer dan toeval”

De nummer 1 in serieuze relaties-Parship

Liefde tussen hoogopgeleide singles

Via Parship.nl kom je dagelijks in contact met vele hoogopgeleide singles en is bij uitstek de serieuze datingsite van Nederland. Parship is in vele landen actief en elke vinden leden de ware. Iedereen op Parship is hier actief voor een echte lange termijn relatie. Via de unieke matching methode en de persoonlijkheidstest kom je al snel in aanraking met passende matches. Daarnaast kun je ook uitgebreid zoeken tussen de vele leden. De gemiddelde leeftijd ligt boven de 30, echte singles op zoek naar echte relaties. Het Parship principe: Samenbrengen van mensen die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn. Dat natuurlijk voor lange tijd.

 

Gemiddelde leeftijden

33%
39%
28%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

Leer elkaar echt kennen via video

Eenmaal ingelogd kun je ook video’s uploaden zodat je echte beelden kunt delen. Op deze manier krijg je meteen een goede indruk van de persoon. Erg leuke feature tijdens de corona periode. Deze feature video daten is in begin gelanceerd en erg succesvol bevonden onder de leden. Daarbij treft het ook het doel om je partner alvast te kunnen zien en spreken zonder dat er een fysieke ontmoeting is.

De bekende Parship.nl reclame van TV

Bedrijfsgegevens Parship

 

Prijzen Parship

 

 Maand Totaal Lidmaatschap
€ 44,90 € 269,40 Halfjaar
€ 32,90 € 394,80 Jaar
€ 22,90 € 549,60 2 Jaar

Betaalmiddelen

Op Parship kun je betalen met een van de vele mogelijkheden zoals iDEAL, creditcard en Papyal. betalingen met een prepaykaart zijn niet mogelijk. Teven kun je met de meeste creditcards veilig betalingen doen en je lidmaatschap afsluiten.

Impressie van de Parship.nl website

Screenshot Parship.nlScreenshots van de App

Parship App Screenshots NL

Parship dating App Downloaden

Parship App Logo Apple App store

Alle landen waarin deze site actief is

Deze bekende datingsite is in vele landen actief. hier een overzicht van de landen: België, Denemarken, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Ierland, Italië, Mexico, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Verenigd koninkrijk.

 

Man vrouw verhouding

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
52%
48%

 

Deze website is LGBTQ+ Friendly Regenboog Vlag LGBTQ vriendelijke website

De Parship website is zeer gebruiksvriendelijk bevonden door vele leden van de LGBTQ community. Aanmelden kan op vele manieren en daarbij kun je ook heel eenvoudig zoeken op de seksuele geaardheid. Parship heeft ook al sinds jaar en dag een een community en ontmoetingssite voor gays in het algemeen. Al sinds jaar en dag is Parship dan ook als prettige datingsite ervaren door gebruikers.

Aanmelden op Parship

Het aanmelden is volledig kosteloos en iedereen kan zich aanmelden. Aanmelden kan door middel van een email adres maar ook als je een Facebook account hebt. Door je gegevens in te vullen vergroot je de kans op een juiste match. Daarbij kun je er voor kiezen om de wetenschappelijke persoonlijkheid test te volgen en zo de kans op een leuke match te vinden.

Hoog matchings kans 1 op 3

Wist jij dat 1 op de 3 singles iemand vindt via Parship. Dit een zeer hoog succesgehalte. Hier is onderzoek naar gedaan in 2019. Uit de Leden enquête aan het eind van een Premium lidmaatschap, 2019 in Nederland. Dit laat zien dat oprecht relaties nog steeds mogelijk zijn. Parship heeft een kwalitatieve matching methode op niveau om zo de leukste matches te vinden.

Aanvullende informatie

Parship is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een serieuze relatie. Met hun unieke matchmaking-methode wordt er gezorgd voor een goede match tussen jou en iemand die bij je past. De persoonlijkheidstesten die je moet invullen voor je aanmelding zorgen voor nauwkeurige resultaten en de mogelijkheid om je ideale partner te vinden. Wij raden Parship aan aan iedereen die op zoek is naar echte liefde en een duurzame relatie.

Bekijk ook gayParship

FAQ Vragen en antwoorden

Hoe kan ik mijn profiel op Parship.nl optimaliseren?

Antwoord: U kunt uw profiel op Parship.nl optimaliseren door relevante informatie toe te voegen, zoals uw interesses, hobby’s en voorkeuren, om uw kansen op het vinden van een geschikte match te vergroten.

Kan ik mijn account op Parship.nl tijdelijk deactiveren?

Antwoord: Ja, u kunt uw account op Parship.nl tijdelijk deactiveren als u even een pauze wilt nemen van het platform.

Biedt Parship.nl tips voor veilig online daten?

Antwoord: Ja, Parship.nl biedt tips en richtlijnen voor veilig online daten om gebruikers te helpen zich te beschermen tegen mogelijke risico’s en oplichting.

Hier de actieve landen

 

 

 

 

Rating:

11 Comments

Marco · 23 juli 2023 om 23:54

Iedereen was lovend over hoe snel ze hier nieuwe contacten konden leggen. Sinds kort ben ik verhuisd vanwege mijn werk en daardoor heb ik weinig sociaal contact buitenshuis na het werk. Daarom heb ik een Parship-profiel aangemaakt om toch enig contact te krijgen met de buitenwereld. Al snel had ik enkele gesprekken die leidden tot ontmoetingen, een kopje koffie in de ochtend of dineren in de avond.

Janneke.F · 25 oktober 2022 om 13:03

Hey,

Parship staat op elke site vermeld in de top 10 datingsites.
Ook al jaren lang actief als dating site in vele landen.

Ik ga deze eens uitproberen.

Janneke.F

Andrew · 17 december 2021 om 08:16

Eindelijk een site met oprechte en serieuze leden, kost wel iets meer maar je krijgt ook waar voor je geld. Parship is voor mij de ideale datingsite in Nederland.

Marjolein · 28 oktober 2021 om 15:35

Ik ken Parship al enige tijd en ben nu inmiddels tevreden lid. Er zijn hier echte en serieuze leden die oprecht opzoek zijn naar een lange termijn relatie. Precies wat ik zoek, tijd voor iets echt en serieuzer voor lifetime.

joey · 28 juli 2021 om 16:21

Een site waar ik al enige tijd naar op zoek was. Nu moet ik zeggen dat Parship meer dan bevalt er zijn vele serieuze profielen en hoger opgeleiden. Voor volledige functionaliteit zijn de kosten ook iets meer maar je krijgt er wel oprechte profielen voor terug. Helemaal de moeite om te proberen.

irene · 24 januari 2019 om 17:06

Een prettige site voor mensen midden 30-40, deze leeftijds categorie heeft de overhand. Goed voor mij want ik val hier net tussen. Nog geen serieuze dates aangegaan maar wel leuke contacten gelegd. Wie weet ons moet ik nog iemand…

X Irene

Han · 3 december 2018 om 23:34

Parship moet bij je passen er zijn namelijk enkel oprechte leden die naar een relatie zoeken. Zoek jij dit ook dan is Parship ook iets voor jou. neem ook een serieus kijkje voor oprechte dates en singles

Nancy · 8 juli 2017 om 14:00

Ik was echt op zoek naar een serieuze datingsite voor singles, via reviewsites en google ben ik hier terecht gekomen.

Een prima site waar je echte dates kunt vinden.

Nancy

Jordy · 24 mei 2017 om 14:33

Parship is een van de betere en bekende datingsites waar je echt serieuze dates kunt vinden. Door de vele sites is het vaak moeilijk om de juiste te vinden, ik hoop dat jullie iets aan mijn advies hebben.

Jordy

Fitriadi · 19 maart 2015 om 23:53

Inmiddels heeft Funkyfish.nl een kwart miljoen leden niet allemaal singles die op zoek zijn naar een partner maar ook gebonden christenen die het fijn vinden met anderen te chatten, praten et cetera. Inmiddels is er ook een Duitse variant opgericht, ene andere grote site voor gelovige singles, bereikte vorig jaar al de leeftijd van 10 jaar. Ook daar schreven we toen een stukje over.

Peter · 17 augustus 2014 om 14:19

Parship heeft een gat in de markt gevonden met dating voor hoog opgeleiden. Dit was echt iets wat ik eerder gemist heb, de site is niet alleen voor hoog opgeleiden maar ook voor professionals en hoogwaardigheid bekleders. Enorm leuk om mensen op niveau te ontmoeten. De meeste leden zijn veel te vinden op business clubs en daarom ook interessant om contacten te leggen op hoog niveau. Geen schaamte om tegenwoordig op een datingsite te staan, eerder erg gezellig en leuk.

Peter

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *