Parship

Parship

Parship.nl
Vergroot ook je kans op een date Parship help u graag een stapje te doen in de goede richting. Een duidelijk professionele site waar zelfs meer vrouwen actief zijn dan mannen. 1 op de 3 singles vind een vaste relatie met succes. De gemiddelde leeftijd ligt rond de dertig jaar. Je kent Parship waarschijnlijk wel van Radio en TV door de reclames op Veronica, Nederland 1,2 en 3 maat ook Net 5. De welbekende dating site voor hongeropgeleiden HBO en WO studenten. Vooral word er gericht degene die een sociaal en met hun carrière bezig zijn en weinig tijd hebben om mensen op de klassieke manier te ontmoeten. Daarom is internet dating zo populair en geen taboe meer.

Dating voor hoger opgeleiden

Het Parship Principe is verliefd worden is geen toeval, al hoe wel je natuurlijk wel even dient aan te melden zodat je meteen kunt starten met het vinden van je nieuwe relatie. Momenteel zijn er 13 landen waar Parship razend actief en populair is. In Nederland hebben zij ook het kenmerk thuiswinkel waarborg die in samenwerking met de consumentenbond tot stand is gekomen. Dit geeft meteen een vertrouwd en geloofwaardig gevoel. Regelmatig word u per email op de hoogte gesteld voor nieuwe matches en alle updates over de website. Met de matching punten kunt u overzichtelijk zien welke profielen er de meeste overeenkomsten hebben. Op Het blog kun je eenvoudig ervaringen delen en tips geven en bespreken met andere gebruikers, misschien vind je hier wel de ware.

Vind ook de liefde van je leven.

 • 1 op de 3 vindt hier een partner
 • Veiligheid en zekerheid staan voorop
 • Uniek persoonlijkheidsrapport

 

www.Parship.nl

 

 

 

 

 

Kwaliteit
96%
Gebruiksgemak
86%
Betrouwbaarheid
90%
Effectiviteit
96%

Alle voordelen van een lidmaatschap

Gratis lidmaatschap Premium–lidmaatschap
Profielen bekijken – altijd actueel
Direct berichten ontvangen/beantwoorden
IJsbrekers en glimlachen versturen
Korte evaluatie van jouw persoonlijkheid
Onbeperkt berichten uitwisselen
De lokale zoekfunctie gebruiken
Bezoekers van jouw profiel bekijken
Contactgarantie
Uitvoerig persoonlijkheidsrapportInfo

Kortingen op Parship lidmaatschappen

Aanmelden is altijd volledig kosteloos en de app installeren ook. Parship werkt zeer incidenteel met kortingen en aanbiedingen, maar als jij een account hebt aangemaakt en je inschrijft voor de nieuwsbrief zal je ieder geval op de hoogte gehouden worden van alle komende acties aanbiedingen en kortingen. Aangemelde member zullen mogelijk ook persoonlijke aanbiedingen ontvangen. Een lidmaatschap is volledig gratis en de voor een premium lidmaatschap word een vergoeding gevraagd. Daarbij zijn er ook enkele voordelen aan verbonden waar door de kans op een passende match aanzienlijk vergoot word.

 

 

 

Rating:

7 reacties

 1. Custom avatar joey schreef:

  Een site waar ik al enige tijd naar op zoek was. Nu moet ik zeggen dat Parship meer dan bevalt er zijn vele serieuze profielen en hoger opgeleiden. Voor volledige functionaliteit zijn de kosten ook iets meer maar je krijgt er wel oprechte profielen voor terug. Helemaal de moeite om te proberen.

 2. Custom avatar Han schreef:

  Parship moet bij je passen er zijn namelijk enkel oprechte leden die naar een relatie zoeken. Zoek jij dit ook dan is Parship ook iets voor jou. neem ook een serieus kijkje voor oprechte dates en singles

 3. Custom avatar Nancy schreef:

  Ik was echt op zoek naar een serieuze datingsite voor singles, via reviewsites en google ben ik hier terecht gekomen.

  Een prima site waar je echte dates kunt vinden.

  Nancy

 4. Jordy schreef:

  Parship is een van de betere en bekende datingsites waar je echt serieuze dates kunt vinden. Door de vele sites is het vaak moeilijk om de juiste te vinden, ik hoop dat jullie iets aan mijn advies hebben.

  Jordy

 5. Fitriadi schreef:

  Inmiddels heeft Funkyfish.nl een kwart miljoen leden niet allemaal singles die op zoek zijn naar een partner maar ook gebonden christenen die het fijn vinden met anderen te chatten, praten et cetera. Inmiddels is er ook een Duitse variant opgericht, ene andere grote site voor gelovige singles, bereikte vorig jaar al de leeftijd van 10 jaar. Ook daar schreven we toen een stukje over.

 6. Peter schreef:

  Parship heeft een gat in de markt gevonden met dating voor hoog opgeleiden. Dit was echt iets wat ik eerder gemist heb, de site is niet alleen voor hoog opgeleiden maar ook voor professionals en hoogwaardigheid bekleders. Enorm leuk om mensen op niveau te ontmoeten. De meeste leden zijn veel te vinden op business clubs en daarom ook interessant om contacten te leggen op hoog niveau. Geen schaamte om tegenwoordig op een datingsite te staan, eerder erg gezellig en leuk.

  Peter

 7. irene schreef:

  Een prettige site voor mensen midden 30-40, deze leeftijds categorie heeft de overhand. Goed voor mij want ik val hier net tussen. Nog geen serieuze dates aangegaan maar wel leuke contacten gelegd. Wie weet ons moet ik nog iemand…

  X Irene

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar