Flirt-Plek

11 reacties

 1. Custom avatar Bauww schreef:

  Ja ik ben al tijden single en dat vind ik wel prima. Ben niet direct op zoek naar iets vast daarom is flirt plek prima voor mij. De site heeft ook erg veel actieve leden dat maakt het ook nog eens een stuk leuker. op veel sites is het erg rustig en hier juist erg druk. Ik kijk een paar keer per week rond om zo een beetje leuke flirts te ontmoeten en in het weekends af en toe eens een leuke date te scoren als het klikt

 2. Custom avatar ModelingNanda schreef:

  Er zijn erg veel gewillige mannen, dat trekt mij erg op deze site. Zit hier al sinds ik single ben en vermaak mij prima. no strings attached.

 3. Custom avatar Pokemongo schreef:

  Voor mij is dit echt de perfecte site zo af toe even snel een date scoren.
  Vaak heb ik vele nieuwe berichten en zo ook vaak snel een nieuwe date.

  Je moet een beetje tussen de profielen doorkijken en filteren want er zijn erg veel leden in de regio Amsterdam.

  Pokemongo

 4. Thys schreef:

  Ook flirtplek geprobeerd net als vele andere sites, maar deze springt er wel uit. Ik denk maar zo dat hier de meeste profielen en leden zijn van alle datingsites op internet. Je kan hier alle kanten op oprecht of ook veel eenmalige dates. Ben ik niet zo van, maar het is wel erg gezellig.

  Thys

 5. goede schreef:

  Een aanrader, de site staat al jaren goed bekend en is erg druk bezocht veel toevoer van nieuwe leden. Je kan hier een erg gezellige tijd hebben. Online vind je vaak vele profielen, altijd gezellig dus

 6. Flirtplekje schreef:

  Leuk om alle reviews te lezen ik deel de meeste ervaringen met jullie. Ik zit hier nu een maand of 2 en ben online als ik zin heb, vaak heb ik dan enkele berichten maar zijn de leden niet direct online gelukkig zijn er altijd voldoende leden online zelfs tot s’avonds laat in de nacht, zelf ben ik ook erg een nachtdier en heb vaak de leukste chats in de late uurtjes.

  Gr.
  Flirtplekje

 7. Hardstyler schreef:

  Ey, hier kom ik afgelopen maand wel vaak sinds ik weer single ben en dat bevalt goed zeg. Lekkere meiden genoeg hierzo. T weekend af toe ff een date en doordeweeks een beetje zoeken en chatten. Gaaf hadden ze dit 10 jaar terug maar zeg jeetje.

  Iedereen veel plezier hier.

  Grtz Theo

 8. Nike schreef:

  Ey man wat een profielen hier, kan het bijna niet geloven. Veel dates hier in A’dam damm. Zit hier goed en heb mn bros ook aangeraden dikke shit man.

  niet zitten aan mn Nikies

 9. Charly schreef:

  Online flirten en fun, meer kan ik er niet over zeggen, een hele vrijblijvende site. Gezellige meiden die een 1op1 willen. Eindelijk een top site.

  Charly

 10. Elise schreef:

  Eindelijk een datingsite van deze tijd, vele sites zijn achterhaald of werken niet handig, hier is alles tiptop. Mijn profiel staat al een maand nu nog wat kliks krijgen en de juiste hit. Mannen laat je van je goede kant zien.

  X
  Elise

 11. Mike schreef:

  Flitplek is de place to be door singles, echt een topper. Heb al veel dating sites geprobeerd maar deze past het beste bij mij.

  Gr Mike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up