Fuck-buddy logoFuck-buddy.nl De makkelijkste en snelste ontmoetingssite in Nederland voor spannend en erotisch contact. Een snelle date was nog nooit zo gemakkelijk. Aanmelden kan volledig discreet en anoniem. Ontdek hoeveel buddy’s er bij jou in de buurt te vinden zijn. Fuck-buddy.nl is al jaren bekend als een van de meest bekende seks dating en Fuck Buddy websites voor online contact.

Snel en eenvoudig contact

Door het geavanceerde match systeem vind jij snel een leuke en erotisch date. De site is voor iedereen boven de 18 toegankelijk. Lees de leuke ervaringen en spannende avonturen van andere leden en meld jezelf ook aan. Aanmelden is binnen enkele stappen gedaan en je kunt direct rondkijken en zoeken. Stuur zoveel berichten als je wilt en leg leuk contacten. De leukste contact site voor een spannende match of heet contact in jouw omgeving.

Aanmeld button

Voordelen van Fuck-buddy

  • Snel en direct contact
  • Kosteloos aanmelden
  • Makkelijk zoeken en effectief contact
www.Fuck-buddy.nl
Kwaliteit
90%
Gebruiksgemak
93%
Betrouwbaarheid
96%
Effectiviteit
96%

Contact leggen en winks versturen

Via de site kun je ook digitale Winks versturen om zo de aandacht van andere leden te krijgen. je laat hiermee weten dat je geïnteresseerd bent om verder contact te leggen. Daarnaast kun je ook flirts versturen om zo te laten weten dat je openstaat voor een afspraak. Tevens kun je uiteraard berichten versturen naar andere leden om zo een gesprek te beginnen en te starten met daten.

 

Voorbeeld van Fuck-buddy.nl

Fuck-buddy preview site

Handgecontroleerde profielen

Op de site worden accounts na aanmelding handmatig gecontroleerd en geverifieerd. De site heeft veiligheid van leden erg hoog en zorgen er dan ook voor dat er geen scam of spam profielen actief zijn. Mede hierdoor kun je veilig contact leggen en een leuke Fuck Buddy gaan zoeken.

De prijzen van credits

Creditpack Prijs Per Credit
CreditPack 8 € 10,00 € 1,25
CreditPack 25 € 27,50 € 1,10
Creditpack 45 € 47,50 € 1,05
Creditpack 100 € 95,00 € 0,95
Creditpack 250 € 225,00 € 0,90

Gemiddelde leeftijden Fuck-buddy

39%
35%
26%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

Categorie casual dating

De naam van de website verklapt het al een beetje. De website is specifiek voor leden die erotisch contact zoeken. Hierdoor valt deze site in de categorie casual dating. Dating for one night stands of een fuck buddy zoals de naam van de website luid. Dit is ook een zeer grote niche waar ontzettend veel leden actief zijn. Het voordeel is dat iedereen die zich aangemeld heeft hier ook zoek is naar gelijkgestemden.

Man vrouw verhouding

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
51%
49%

 

 

Rating:

3 Comments

Emanuel69 · 27 juli 2023 om 04:04

De site biedt mensen een kans op geluk en sex. Er zijn hier ontzettend veel mensen die om wat voor reden dan ook teleurgesteld zijn in de liefde en die kunnen hier op zoek gaan naar erotisch contact. Ik ben ook een van deze mensen en ik heb al heel veel geweldige vrouwen ontmoet waardoor een man als ik, die zijn vrouw heeft verloren, weer hoop krijgt wat betreft relaties en de toekomst.

Emanuel

Sweet69 · 17 december 2021 om 08:23

Een vriend had mij deze site aangeraden en ik moet zeggen dat ik een beetje scepisch was maar inmiddels ben ik helemaal overtuigd. Erge gezellig voor singles

suzanne · 2 augustus 2021 om 15:29

Hele leuke site veel leden en allemaal wel actief. Een chat was zo geregeld. verder een prima site werkt eenvoudig en simpel. Je kunt snel aan de slag en een profiel foto is niet verplicht.

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *