Lexa

12 reacties

 1. Custom avatar Alleentjes schreef:

  Via een aanbieding dacht ik laat ik mij eens aanmelden en eigenlijk was het een beetje eng een dating profiel aanmaken. Maarja ik ben toch single en ben er achter gekomen dat het eigenlijk heel gewoon is tegenwoordig een dating profiel te hebben als single. Lexa is dan ook zeker een top site

 2. Custom avatar coral schreef:

  Via de meeste bronnen kom ik toch elke keer weer op Lexa uit, zowel ook hier. Ik blijf hier dan ook voorlopig nog actief.

 3. Custom avatar Elske schreef:

  Hi Allemaal,

  ben hier via Google terecht gekomen.
  Erg fijn al jullie reacties.

  Ben inmiddels al enige tijd aangemeld en bevalt mij ook erg goed.

  Dit wou ik ook graag delen.

  Elske

 4. Karinv schreef:

  Ja Lexa is inderdaad een van de beste datingsites, heb alle bekende nu wel eens geprobeerd. Deze vind ik het leukst. Ook het makkelijks. Bestel goedkoop vergeleken met andere dating sites. Klein maand bedrag, je kan zoveel meldingen instellen als je wilt. Ik raad deze iedereen aan.

  Karinv

 5. Ries schreef:

  Wie kent Lexa niet, erg leuk als single zijnde ik ben hier alweer zn jaar lid en bevalt eigenlijk prima, snel en eenvoudig daten met andere leden. iedereen hier is echt op zoek, zo nu en dan kijk ik ook weer even rond, vaak zijn er dan weer vele nieuwe leden die op zoek zij naar een date.

 6. sven schreef:

  Hi Meiden, in het begin was het een beetje aanvoelen en zoeken, maar nu ik weet hoe de site werkt en wat ik moet doen is het erg leuk en best wel simpel, goede ervaringen mee ook al is het mijn eerste online dating site.
  sven

 7. Nogo schreef:

  Ey, erg leuk z’n bekende site maar vind het niet heel bijzonder, Er zijn vele datingsites net zo leuk en kosten ook nog minder. Daarom kijk ik een beetje hier en daar rond.

 8. Elan schreef:

  De site werkt prima, maar vind het een beetje duur, alleen als je meteen een lange tijd afsluit is het een beetje voordelig. Verder veel dezelfde profielen.

  kom er zo af en toe nog eens.

  Gr Elan

 9. Frans schreef:

  Ken lexa al jaren maar nog nooit online geweest of actief via internet aan het daten gegaan. Heb mij nu op aanraden van vrienden maar eens aangemeld. Bevalt opzicht goed, gezellige sfeer en vele actieve leden. Heb na een week wel het idee dat ik iedereen ken en gezien heb. Nog niet de juiste partner gezien of gevonden. Misschien moet ik maar meerdere sites proberen.

 10. Oskar schreef:

  Ik ken Lexa van de TV reclame en heb mij ook maar eens aangemeld om te kijken of online daten iets voor mij is, tot nu toe bevalt het prima. Leuke contacten en serieuze dates gehad, maar helaas nog op niets uitgelopen. Ik blijf voorlopig nog wel even rondkijken deze site bevalt prima en de ledentoevoor is uitstekend er komen regelmatig nieuwe leden bij.

  Gewoon doen.

  Oskar

 11. Erol schreef:

  HI heb een ruime tijd op Lexa gezeten en is echt een aanrader, inmiddels heb ik iemand leren kennen en zit er momenteel niet meer op. vind het echt de moeite om te melden omdat er vele sites zijn. Handig dat er daarom een reviewsite is gemaakt. Heb enkele leuke dates gehad via Lexa, maar heb inmiddels een relatie met en collega gekregen, toch geen datingsite nodig gehad. Raad iederen lexa aan.

  Gr. Erol

 12. Frans schreef:

  De bekendste en leukste dating site van Nederland, heb er al veel geprobeerd en toch maar eens aangemeld op Lexa. Abonnementen zijn niet heel duur en een prima service. Zelfs werd ik ingelicht nadat er Nigeriaanse profielen online zijn geweest om mensen geld los te maken. Gelukkig werden deze meteen verwijderd, dit getuigd van goede snelle en alerte service. Inmiddels al een eerste date gehad en meteen een klik. Ik raad iedereen Lexa aan.

  Groeten,

  Frans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up