Match-Wereld

Match-Wereld

Match-Wereld.nl Het online platform voor de single die op zoek is naar een leuke gezellige date. Op Match wereld kun je eenvoudig contact leggen met andere single profielen. Zoeken in de regio of in je woonplaats is zeer eenvoudig. Vele singles hebben deze site al geprobeerd en zijn razend enthousiast. Iedereen date tegenwoordig via internet Matchwereld is dan ook een sterk groeiende site die al enige tijd bestaat, een gerenommeerde dating site voor singles.

Leuke gezellige en vrijblijvende community

Ben jij ook single en wil je starten met daten via internet lees dan de reviews en ervaringen van andere singles. Matchwereld is dan ook een enorm populaire site voor singles, hierdoor zijn er vele leden waar je contact mee kunt leggen. Door de handige filters zie je meteen wie er online zijn en kun je direct contact opnemen. Een leuke site voor singles met uitgebreide zoek en match functies. Een erg snel groeiend leden bestand en heel veel mogelijkheden. Lees ook de dating reviews en ervaringen van andere gebruikers op onze site en vind een site die bij je past.
Aanmelden

Waarom aanmelden Match-werld.nl?

 • Gratis aanmelden
 • Vele actieve leden
 • Bekende datingsite
www.Match-Wereld.nl
Kwaliteit
93%
Gebruiksgemak
94%
Betrouwbaarheid
98%
Effectiviteit
98%

Ook Premium gebruiker worden

Direct na je aanmelding kun  je credits verkrijgen, ongeacht welke bundel, ben je automatisch levenslang premium gebruiker en kun je altijd gebruikmaken van alle extra functies op de website. Maak ook gebruik van deze superfunctionaliteit.

Screenshot Match Wereld

Kosten terugbetaling, Restitutie/herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen/2 weken zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. U hebt in beginsel het wettelijke recht de transactie betreffende pakket zonder opgave van redenen te ontbinden tot 14 dagen/2weken na het aangaan van de transactie. Voor zover een aangeschaft pakket binnen de bedoelde bedenktijd geheel of gedeeltelijk is verzilverd, vervalt het recht van ontbinding. U maakt slechts aanspraak op terugbetaling van door u aangeschafte en nog niet aangebroken pakketten voor de duur van de bedenktijd van 14 dagen na totstandkoming van de transactie. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Impressie website

Match-wereld-online-datingsite

Bedrijfs gegevens:

Trafficshare B.V.
Platinaweg 25
2544 EZ Den Haag
Nederland
KVK: 70108420
BTW-nummer: NL858145297B01

Contact

Support@mailerguard.com
+31 (0)70-8200882

Rating:

20 reacties

 1. Custom avatar Sandy.n schreef:

  Erg leuke datingsite met vele singles in mij n omgeving (Amsterdam) De site werkt eenvoudig en je legt gemakkelijk contact met andere leden. erg moderne site voor de single van nun

 2. Custom avatar Janice schreef:

  Hele leuke en eenvoudige website, veel leden en lekker snel contact. Een date moet hier zo geregeld zijn.

 3. Custom avatar Onlylonely schreef:

  Ik werd door een vriend op Match wereld gewezen, die had hier leuke ervaringen en gezellige dates. Inmiddels ben ik al geruime tijd lid met veel plezier. Ik zoek gewoon gezelligheid en een beetje vermaak. Ik raad deze site aan.

 4. Custom avatar peach-Zelda schreef:

  Ik kende Match-wereld al een tijdje van TV, nu ik weer single ben maar eens aangemeld. Daten gaat hier als een speer. Superleuk en gezellig om weer single te zijn.

 5. Custom avatar Gentlemen schreef:

  Hallo,

  Allemaal erg fijn dat er een review site bestaat waar je ervaringen kunt delen.
  Erg veel aangehad.

  Deze site is dan ook echt aan te bevelen, dat wou dik even delen.

  Mr

 6. Custom avatar Mike1985 schreef:

  Erg leuk en een keer wat anders dan de duffe bekende datingsites waar iedereen serieus op zoek is naar relaties. Hier vind je van alles erg leuk om te zien. makkelijk contact zonder gedoe.

 7. Rowana schreef:

  Al mijn single vriendinnen zitten hier ook, beloofd veel goeds, gemakkelijk en snel afspreken waren de sleutelwoorden. Nu zit ik er ook 🙂

 8. werner schreef:

  Veel single vrienden zaten hier al, dus ja sinds mijn relatie breuk ben ik ook maar eens gaan kijken. Erg positief over de site, wel een beetje filteren maar genoeg gezellige leuke meiden. Inmiddels weer enkele leuke contacten opgedaan.

  Groepjes,

  Werner

 9. happymom schreef:

  Leuk had al veel op TV gezien van deze dating site dus dacht laat ik het maar eens proberen. Ben al enige tijd single en heb mn stoute schoenen aangetrokken, bevalt erg goed ook gewoon voor leuke online contact.

  Dit wou ik even melden.

  happymom

 10. NicNic schreef:

  Hey waar ken ik deze site ook al weer van volgens mij van TV, erg goed om ook eens de reviews te lezen dit klinkt eindelijk een keer goed. De meeste sites zijn in het begin leuk en nieuw maar vaak is de lol er snel vanaf hoop dat dat hier ook anders is. Ik heb me zojuist aangemeld.

 11. Charly schreef:

  Hi, vriendinnen zitten hier al enige tijd met veel plezier, dus sinds ik weer single ben heb ik mij ook maar weer eens aangemeld. Was eerst niet zo van internet dating maar ben nu erg positief. Voorlopig blijf ik nog even single en lekker genieten van het leven.

  Charly

 12. Loney schreef:

  Hola, ik zag de site op TV en dacht dit moet ik eens proberen, erg leuke contact site net even leuker dan TInder. Dat is lokaal wel een beetje not done. Hier heb al diverse leuke contacten opgedaan. Misschien wel iets vasts.

  X Leonie

 13. Maybe schreef:

  Hey All,

  Wie hebben hier allemaal goede ervaringen mee, ben een beetje nieuw met online daten en heb mij hier aangemeld. Tot nu toe bevalt het goed, maar ben erg benieuwd. Is dit een aanrader?

  Definitely Maybe

 14. Lady schreef:

  Hey ook op match wereld beland, leuke sites nog iemand tips voor deze site?
  Zit hier pas een weekje.

  X Lady

 15. 020 schreef:

  Heeey luitjes, ben hier sinds van de week ook aangemeld nog niet veel online geweest maar al wel een paar leuke chats gehad, volgende week eerste date en maar eens kijken of er een klik is.
  Ben redelijk nieuw met internetdating, maarja gewoon eens proberen toch.

  Heb er iedergeval zin in.

  grtz Jansen

 16. Joey schreef:

  ey, ik kende Match wereld van de TV en werd voor mij wel eens tijd om te daten dus heb het maar eens geprobeerd. Zit hier nu een week. Leuke site tot nu toe, hoop dat er weer wat nieuwe leden komen heb iedereen wel gezien.

  Superleuke datingsite

  Joey

 17. Utrechter schreef:

  Wat ik merk is dat de sfeer hier wel gezellig is al enige tijd ben ik single en heb mij dan ook maar eens aangemeld, tijd om hier verandering in te brengen. Nog niet veel ervaring, gewoon maar eens proberen dan.
  Groet uit
  Utrecht

 18. xander schreef:

  Prima site om te beginnen met daten, veel leden online en zoals het ernaar uit ziet heb ik al een eerste date aankomend weekend. Een leuke single meid die ook net aangemeld was, we hadden meteen een klik. Even kijken of het iets gaat worden.

  xander

 19. Sweety schreef:

  een vriendin heeft deze site aangeraden en kende deze van de TV, eigelijk vond ze dat ik maar weer eens moest gaan daten omdat ik al enige tijd geen leuke date meer had gehad. Nu eenmaal aangemeld ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Nu is mijn vriendin jaloers en ook maar aangemeld. echter superieur allemaal leuke reacties en date uitnodigingen. Ik wist niet dat ik zoveel reacties zou krijgen. Echt een leuke aanrader.

  Sweety

 20. Ilse schreef:

  Hele leuke gezellige vrijblijvende dating site ook voor vrouwen. Er zijn echt veel profielen voor iedereen wat wils. Ben hier nu enkele maanden aangemeld en erg tevreden, ben wel heel kritisch op een toekomstige partner. Heb dan ook enkele leuke dates gehad maar nog geen echte klik gehad. Kom zo af en toe eens online en dan heb ik meestal voldoende berichtjes om op te reageren. Gewoon proberen een echt leuke dating site.

  groetjes,

  Ilse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar