Match-Wereld logo

Match-Wereld.nl Het online platform voor de single die op zoek is naar een leuke gezellige date. Op de Match wereld datingsite kun je eenvoudig contact leggen met andere single profielen. Zoeken in de regio of in je woonplaats is zeer eenvoudig. Vele singles hebben deze site al geprobeerd en zijn razend enthousiast. Iedereen date tegenwoordig via internet Match-Wereld is dan ook een sterk groeiende site die al enige tijd bestaat. Een gerenommeerde dating site voor singles.

Leuke gezellige vrijblijvende community

Ben jij ook single en wil je starten met daten via internet lees dan de reviews en ervaringen van andere singles. Matchwereld is dan ook een enorm populaire site voor singles, hierdoor zijn er vele leden waar je contact mee kunt leggen. Door de handige filters zie je meteen wie er online zijn en kun je direct contact opnemen. Een leuke site voor singles met uitgebreide zoek en match functies. Een erg snel groeiend leden bestand en heel veel mogelijkheden. Lees ook de dating reviews en ervaringen van andere gebruikers op onze site en vind een site die bij je past.
 
Aanmelden button

Waarom aanmelden Match-wereld

  • Gratis aanmelden
  • Vele actieve leden
  • Bekende datingsite
www.Match-Wereld.nl

 

Kwaliteit
93%
Gebruiksgemak
94%
Betrouwbaarheid
98%
Effectiviteit
98%

Ook Premium gebruiker worden

Direct na je aanmelding kun  je credits verkrijgen, ongeacht welke bundel. Hierdoor ben je automatisch levenslang premium gebruiker en kun je altijd gebruikmaken van alle extra functies op de website. Maak ook gebruik van deze superfunctionaliteit.

Screenshot Match Wereld

Aanmelden, hoe te registreren

Het aanmelden op Matchwereld kan via het registratie formulier dat bestaat uit 16 velden. Een gemiddeld aantal velden om zo een leuk profiel aan te kunnen maken. Maar ook genoeg om zo specifiek te kunnen filteren via de zoekfunctionaliteiten. Aanmelden geschied over het algemeen binnen 1 minuut. Je kunt er voor kiezen om je email te bevestigen maar dit is geen verplichting.

Match-Wereld Veiligheid en discretie

De site is net als de meeste sites beveiligd met een beveiligde SSL verbinding. Doordat je geregistreerd gebruiker dient te worden kun je profielen pas bekijken. Dit zodra je volledig geregistreerd bent waardoor en zo goed als geen spamprofielen mogelijk zijn. Een mooi eerste stap om gebruikers zo de beste en veiligste ervaring te bieden tijdens het surfen op de website. Daarbij bied de site de mogelijkheid om profielen te melden indien deze zich niet aan de voorwaarden van de website houden.

 

Man vrouw verhouding bekijken

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
47%
53%
   

 

Betaalmethoden en mogelijkheden

Op deze site kun je veilig betalen met alle gangbare betaalmiddelen in Nederland, België.Tevens ook de meest gebruikte wereldwijd: iDEAL, Credit Card, telefonische betaling, Bancontact, Paysafecard en Overschrijving. Alle betalingen geschieden veilige payment providers die voorzien zijn van Extended Validation Certificate. De  betalingen geheel veilig en zijn niet direct herleidbaar aan de datingsite omdat de overkoepelende bedrijfsnaam gebruikt word.

Impressie Match-Wereld datingsite

Match-wereld-online-datingsite

Terugbetaling herroepingsrecht uitleg

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen of 2 weken zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. U hebt in beginsel het wettelijke recht de transactie betreffende pakket zonder opgave van redenen te ontbinden. Dit kan tot 14 dagen/2weken na het aangaan van de transactie. Voor zover een aangeschaft pakket binnen de bedoelde bedenktijd geheel of gedeeltelijk is verzilverd, vervalt het recht van ontbinding. U maakt slechts aanspraak op terugbetaling van door u aangeschafte en nog niet aangebroken pakketten. Dit is voor de duur van de bedenktijd van 14 dagen na totstandkoming van de transactie. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gemiddelde leeftijden

31%
40%
29%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

 

Deze website is LGBTQ+ Friendly Regenboog Vlag LGBTQ vriendelijke website

Op Match wereld zijn alle leden welkom, de website is er op ingesteld om diversiteit te stimuleren. Iedereen kan zich dan ook vrij aanmelden en ook met de zoekfuncties kun je in contact komen met leden naar keuze.

Kortingen en acties op Match-Wereld

Op de site zijn momenteel geen acties actief. Na aanmelden zal op de hoogte worden gehouden van acties en aanbiedingen. De site is zeer actief om members actief te houden en te activeren. Hierdoor zijn er verschillende aanbiedingen en extra credit te verdienen door updates in je profiel door te voeren. Ook zal je wekelijk een aantal gratis contactpunten ontvangen waardoor je berichten kunt versturen naar andere leden. Hou daarom je email goed in de gaten en kijk regelmatig even op de site. Waarschijnlijk heb je zelf ondertussen ook leuke berichten ontvangen van leden.

Bedrijfs gegevens Match-Wereld

Trafficshare B.V. Platinaweg 25 2544 EZ Den Haag Nederland KVK: 70108420 BTW-nummer: NL858145297B01

Contact en vragen

Support@mailerguard.com +31 (0)70-8200882   Nederlandse datingsite

Nederlandse datingsite

 

 

Rating:

22 Comments

Andreas.v · 11 februari 2023 om 11:53

Leuke site veel handige features en actieve leden. Kom zelf uit de randstad en hier zijn dan ook genoeg leuke contacten te vinden.

Isabelle · 25 oktober 2022 om 13:34

Een hele leuke en gezellige ontmeotingssite, ik ben hier nu ruim een maand actief en bevalt erg goed. Veel leden en eenvoudig contact leggen met andere singles.

Isabelle veel plezier allemaal

Sandy.n · 28 oktober 2021 om 15:32

Erg leuke datingsite met vele singles in mij n omgeving (Amsterdam) De site werkt eenvoudig en je legt gemakkelijk contact met andere leden. erg moderne site voor de single van nun

Janice · 28 juli 2021 om 14:49

Hele leuke en eenvoudige website, veel leden en lekker snel contact. Een date moet hier zo geregeld zijn.

Onlylonely · 3 december 2018 om 22:40

Ik werd door een vriend op Match wereld gewezen, die had hier leuke ervaringen en gezellige dates. Inmiddels ben ik al geruime tijd lid met veel plezier. Ik zoek gewoon gezelligheid en een beetje vermaak. Ik raad deze site aan.

peach-Zelda · 15 januari 2018 om 17:20

Ik kende Match-wereld al een tijdje van TV, nu ik weer single ben maar eens aangemeld. Daten gaat hier als een speer. Superleuk en gezellig om weer single te zijn.

Gentlemen · 8 juli 2017 om 13:52

Hallo,

Allemaal erg fijn dat er een review site bestaat waar je ervaringen kunt delen.
Erg veel aangehad.

Deze site is dan ook echt aan te bevelen, dat wou dik even delen.

Mr

Mike1985 · 26 juni 2017 om 08:37

Erg leuk en een keer wat anders dan de duffe bekende datingsites waar iedereen serieus op zoek is naar relaties. Hier vind je van alles erg leuk om te zien. makkelijk contact zonder gedoe.

Rowana · 2 juni 2017 om 15:01

Al mijn single vriendinnen zitten hier ook, beloofd veel goeds, gemakkelijk en snel afspreken waren de sleutelwoorden. Nu zit ik er ook 🙂

werner · 24 mei 2017 om 13:34

Veel single vrienden zaten hier al, dus ja sinds mijn relatie breuk ben ik ook maar eens gaan kijken. Erg positief over de site, wel een beetje filteren maar genoeg gezellige leuke meiden. Inmiddels weer enkele leuke contacten opgedaan.

Groepjes,

Werner

happymom · 17 april 2017 om 18:42

Leuk had al veel op TV gezien van deze dating site dus dacht laat ik het maar eens proberen. Ben al enige tijd single en heb mn stoute schoenen aangetrokken, bevalt erg goed ook gewoon voor leuke online contact.

Dit wou ik even melden.

happymom

NicNic · 12 oktober 2016 om 20:49

Hey waar ken ik deze site ook al weer van volgens mij van TV, erg goed om ook eens de reviews te lezen dit klinkt eindelijk een keer goed. De meeste sites zijn in het begin leuk en nieuw maar vaak is de lol er snel vanaf hoop dat dat hier ook anders is. Ik heb me zojuist aangemeld.

Charly · 31 januari 2016 om 21:07

Hi, vriendinnen zitten hier al enige tijd met veel plezier, dus sinds ik weer single ben heb ik mij ook maar weer eens aangemeld. Was eerst niet zo van internet dating maar ben nu erg positief. Voorlopig blijf ik nog even single en lekker genieten van het leven.

Charly

Loney · 8 december 2015 om 00:18

Hola, ik zag de site op TV en dacht dit moet ik eens proberen, erg leuke contact site net even leuker dan TInder. Dat is lokaal wel een beetje not done. Hier heb al diverse leuke contacten opgedaan. Misschien wel iets vasts.

X Leonie

Maybe · 2 november 2015 om 22:32

Hey All,

Wie hebben hier allemaal goede ervaringen mee, ben een beetje nieuw met online daten en heb mij hier aangemeld. Tot nu toe bevalt het goed, maar ben erg benieuwd. Is dit een aanrader?

Definitely Maybe

Lady · 2 oktober 2015 om 18:25

Hey ook op match wereld beland, leuke sites nog iemand tips voor deze site?
Zit hier pas een weekje.

X Lady

020 · 28 september 2015 om 23:25

Heeey luitjes, ben hier sinds van de week ook aangemeld nog niet veel online geweest maar al wel een paar leuke chats gehad, volgende week eerste date en maar eens kijken of er een klik is.
Ben redelijk nieuw met internetdating, maarja gewoon eens proberen toch.

Heb er iedergeval zin in.

grtz Jansen

Joey · 1 april 2015 om 23:59

ey, ik kende Match wereld van de TV en werd voor mij wel eens tijd om te daten dus heb het maar eens geprobeerd. Zit hier nu een week. Leuke site tot nu toe, hoop dat er weer wat nieuwe leden komen heb iedereen wel gezien.

Superleuke datingsite

Joey

Utrechter · 5 januari 2015 om 22:52

Wat ik merk is dat de sfeer hier wel gezellig is al enige tijd ben ik single en heb mij dan ook maar eens aangemeld, tijd om hier verandering in te brengen. Nog niet veel ervaring, gewoon maar eens proberen dan.
Groet uit
Utrecht

xander · 10 december 2014 om 02:00

Prima site om te beginnen met daten, veel leden online en zoals het ernaar uit ziet heb ik al een eerste date aankomend weekend. Een leuke single meid die ook net aangemeld was, we hadden meteen een klik. Even kijken of het iets gaat worden.

xander

Sweety · 26 oktober 2014 om 15:24

een vriendin heeft deze site aangeraden en kende deze van de TV, eigelijk vond ze dat ik maar weer eens moest gaan daten omdat ik al enige tijd geen leuke date meer had gehad. Nu eenmaal aangemeld ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Nu is mijn vriendin jaloers en ook maar aangemeld. echter superieur allemaal leuke reacties en date uitnodigingen. Ik wist niet dat ik zoveel reacties zou krijgen. Echt een leuke aanrader.

Sweety

Ilse · 12 oktober 2014 om 14:11

Hele leuke gezellige vrijblijvende dating site ook voor vrouwen. Er zijn echt veel profielen voor iedereen wat wils. Ben hier nu enkele maanden aangemeld en erg tevreden, ben wel heel kritisch op een toekomstige partner. Heb dan ook enkele leuke dates gehad maar nog geen echte klik gehad. Kom zo af en toe eens online en dan heb ik meestal voldoende berichtjes om op te reageren. Gewoon proberen een echt leuke dating site.

groetjes,

Ilse

Geef een reactie

Avomar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *