TOP

Sekshookup

Sekshookup

Sekshookup.nl De datingsite voor het vinden van eenmalige dates en leuke flirts. Door de grote aanvoer van nieuwe leden kom je elke dag weer nieuwe profielen tegen, de doorloop van leden is erg lang maar zijn vaak met gelegenheden online. In het weekend is het erg druk.

Het registreren en aanmelden is volledig gratis zodat je kosteloos aan de slag kunt. Flirten en contact leggen kan door middel van likes en berichten. Het gehalte mannen vrouwen ligt bijna gelijk en dat is redelijk uniek voor ontmoeting sites. Meld je snel aan op sekshookup en lees de ervaringen van andere leden.

Rating:

2 Reviews. Klik hier om een review te plaatsen

  1. Rudy

    Aanmelden ging bij mij gelukkig redelijk snel, je moet even een paar minuten geduld hebben. Na aanmelding was alles verder prima erg leuke site, want ik heb er al een aantal geprobeerd.

    Rudy

  2. hookup

    Wat moet ik hiervan vinden erg veel vrouwen ten opzichte van mannen. Dat is wel prima maar de wachttijd om je aan te melden is hierdoor als man wel erg lang. Je moet een beetje geluk hebben zullen we maar zeggen. Zit hier nu enkele maanden en heb wel al enkele dates gehad, niet superveel.

Plaats een review

Je email adres zal nooit vrijgegeven of gedeeld worden.

Laat in dit veld je review achter, deel je ervaringen met anderen.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up