TOP

Victoria Milan

Victoria Milan

Victoriamilan.nl Zit je relatie in een sleur, via Victoria Milan kun je discreet overspel en een affaire beginnen. Alles is ingericht om anoniem en vrijblijvend andere getrouwde of gebonden partners te ontmoet. Vergis je niet deze site word waarschijnlijk beter bezocht dan je zult denken. Er zijn vele profielen welke allemaal netjes afgeschermd en er is geen identificeerbare informatie te betrekken als je dat niet wilt. Alle foto’s zijn standaard privé ingesteld, dus pas als jij je foto of profiel wilt vrijgeven kunnen andere gebruikers hier pas toegang tot krijgen. Er is tevens een automatische uitlog zodat je je account nooit toegankelijk is als je even niet online bent geweest. Ideaal zodat je partner niet per ongeluk inhoudelijke berichten kan lezen of je account kunt bezoeken. Alles is echt anoniem en veilig er op ingericht om dicreet te daten.

Er is een algemene controle op echte profielen zodat er zo veel mogelijk flirts ontstaan voor een spannend avontuur. Ben jij toe aan een gepassioneerde affaire en wil je de huidige sleur even ontwijken, kijk dan een op een affaire site. Het zal je leven veranderen en een nieuwe draai geven. Wie wil er nu niet opnieuw begeerd worden en lief hebben. Een datingsite voor vreemd gangers die op zoek zijn naar een uitstapje. Een affaire zoeken en beginnen is toch eenvoudiger dan je denkt..

Rating:

4 Reviews. Klik hier om een review te plaatsen

 1. maria meels

  Ben een getrouwde vrouw waarvan mijn man mij op die manier waarvan ik in mijn leven te weinig intiems heb ervaren Trek ik mij nou de stoute schoenen aan en ben op zoek na een hij of haar mij dat wel kan geven op een anonieme manier Woon in omgeving heerlen

 2. singlemom

  Een spannende site, ik ben dan alleenstaand, maar er zijn zoveel ondeugende mannen hier. Hier heb ik gewoon veel meer kliks dan op een gewone dating. Zelf ben ik niet op zoek maar wil wel afspreken met mannen die in een sleur zitten. Gewoon even eenmalig afspreken in een hoteletje dat bevalt me wel, bemint worden door ondeugende mannen…..

  singlemom

 3. Princess

  Eindelijk een prettige anoniem affaire site. Als je relatie in een sleur zit wil je soms gewoon even wat anders. Leuk en spannend om weer eens een echt geile vrijpartij te hebben, een spannende date. Ik voelde me echt weer even een jaar of 20. Gewoon lekker en spannend om eens gedaan te hebben. Zit je relatie in de sleur raad ik het echt iedereen aan.

  Princess

 4. Anoniempje

  Leuke site voor als je getrouwd of geen single bent, zeer discreet en er zijn heel veel handige afscherm instellingen. Als je getrouwd bent zoals ik en toch weer eens een spannend avontuur wilt is dit zeker een aanrader.

  gr. Anoniempje

Plaats een review

Je email adres zal nooit vrijgegeven of gedeeld worden.

Laat in dit veld je review achter, deel je ervaringen met anderen.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up