VictoriaMilan logoVictoriaMilan.nl Zit je relatie in een sleur, via Victoria Milan kun je discreet overspel en een affaire beginnen. Alles is ingericht om anoniem en vrijblijvend andere getrouwde of gebonden partners te ontmoet. Vergis je niet deze site word waarschijnlijk beter bezocht dan je zult denken. Er zijn vele profielen welke allemaal netjes afgeschermd en er is geen identificeerbare informatie te betrekken als je dat niet wilt. Alle foto’s zijn standaard privé ingesteld, dus pas als jij je foto of profiel wilt vrijgeven kunnen andere gebruikers hier pas toegang tot krijgen. Er is tevens een automatische uitlogt functie zodat je je account nooit toegankelijk is als je even niet online bent geweest. Ideaal zodat je partner niet per ongeluk inhoudelijke berichten kan lezen of je account kunt bezoeken. Alles is echt anoniem en veilig er op ingericht om discreet te daten.

Een geheime affaire starten

Er is een algemene controle op echte profielen zodat er zo veel mogelijk flirts ontstaan voor een spannend avontuur. Ben jij toe aan een gepassioneerde affaire en wil je de huidige sleur even ontwijken, kijk dan een op een affaire site. Het zal je leven veranderen en een nieuwe draai geven. Wie wil er nu niet opnieuw begeerd worden en lief hebben. Een datingsite voor vreemdgangers die op zoek zijn naar een uitstapje. Een affaire zoeken en beginnen is toch eenvoudiger dan je denkt. Aanmeldbutton

Over de affaire site Victoria Milan

  • Ontworpen voor getrouwd en in relatie
  • Anoniem een profiel aanmaken
  • Jaren betrouwbaar als het gaat om affaires
 
www.VictoriaMilan.nl
Kwaliteit
92%
Gebruiksgemak
89%
Betrouwbaarheid
89%
Effectiviteit
88%

 

Hier de gratis dating App

Apple App Store Victoria Milan Google play store Victoria Milan App            

 

Aantal leden actief Victoriamilan

De slogan

“Herleef de passie”

 

VictoriaMilan.nl Commercial

Kosten Victoria Milan

Periode Maand Totaal Lidmaatschap
1 € 49,99 € 49,99 1 Maand
3 € 39,00 € 117,00 3 Maanden
6 € 29,00 € 174,00 6 Maanden
12 € 19,00 € 228,00 12 Maanden

 

Bedrijfs en contact gegevens

Bekijk VictoriaMilan.nl alvast

VictoriaMilan screenshot website

Screenshot VictoriaMilan.nl App

VictoriaMilan dating App ScreenshotsVictoriaMilan dating App downloaden

VictoriaMilan dating App Logo

Affaire dating verhouding starten

Deze site valt in de categorie affaire dating. Leden zijn veelal naast hun bestaande partner op zoek naar een extra partner. Dit zijn veelal leden die ook anoniem willen blijven. Affaire dating is een grote niche waar veel leden actief zijn. Ook kunnen leden zich aanmelden die niet op zoek zijn naar een relatie maar wel naar een gezelligheidspartner. Overigens is ook zeer gebruikelijk dat de bestaande partners die hier actief zijn op de hoogte zijn dat hun partner hier actief is. Daarnaast zijn er ook leden die dit in beginsel geheim houden voor hun bestaande partners. Een divers publiek en voor iedereen is er wel een passende match te vinden. Victoria Milan is dan ook een van de grotere ene bekende datingsites in deze categorie.

Gemiddelde leeftijden

35%
37%
28%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

 

Man vrouw verhouding

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
44%
56%

 

Wereldwijd actief en groot in Nederland

De dating en ontmoetingssite van Victoria Milan is wereldwijd bekend en word in de meeste landen actief gebruikt. Vooral in Europa, Verenigde staten, maar ook Azië, zuid Afrika en nog veel meer landen en continenten. De site is er in vele talen zoals Engels, Spaans, Nederlands, Frans, Italiaans eigenlijk de meeste landen hebben een eigen vertaalde website. Doordat de site wereldwijd actief is kun je in contact komen en zoeken naar leden over de hele wereld. Je word automatisch naar het juiste land geleid en de taal klopt veelal ook direct. Zo kun je snel en vertrouwd starten met het vinden van een affaire.

FAQ

Kan ik mijn gebruikernaam veranderen

Antwoord: Dit kan door contact op te nemen met de support afdeling onder vermelding van de nieuwe gebuikersnaam.

Hoe kan ik de automatische afschrijvingen uitschakelen?

Antwoord: Dit kan onder profielinstellingen en onder betaal instellingen.

Kan ik foto's prive delen met leden

Antwoord: Ja dat kan privé foto’s worden door het support team eerst goedgekeurd worden. Deze kun je dan in een privé map delen met andere leden.

Bekijk de websites

 

 

 

Rating:

4 Comments

Anoniempje · 23 januari 2020 om 16:53

Leuke site voor als je getrouwd of geen single bent, zeer discreet en er zijn heel veel handige afscherm instellingen. Als je getrouwd bent zoals ik en toch weer eens een spannend avontuur wilt is dit zeker een aanrader.

gr. Anoniempje

maria meels · 10 november 2014 om 14:41

Ben een getrouwde vrouw waarvan mijn man mij op die manier waarvan ik in mijn leven te weinig intiems heb ervaren Trek ik mij nou de stoute schoenen aan en ben op zoek na een hij of haar mij dat wel kan geven op een anonieme manier Woon in omgeving heerlen

singlemom · 26 oktober 2014 om 15:31

Een spannende site, ik ben dan alleenstaand, maar er zijn zoveel ondeugende mannen hier. Hier heb ik gewoon veel meer kliks dan op een gewone dating. Zelf ben ik niet op zoek maar wil wel afspreken met mannen die in een sleur zitten. Gewoon even eenmalig afspreken in een hoteletje dat bevalt me wel, bemint worden door ondeugende mannen…..

singlemom

Princess · 17 september 2014 om 19:46

Eindelijk een prettige anoniem affaire site. Als je relatie in een sleur zit wil je soms gewoon even wat anders. Leuk en spannend om weer eens een echt geile vrijpartij te hebben, een spannende date. Ik voelde me echt weer even een jaar of 20. Gewoon lekker en spannend om eens gedaan te hebben. Zit je relatie in de sleur raad ik het echt iedereen aan.

Princess

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *