TOP

Relatieplanet Website van het Jaar 2016

relatieplanet website van het jaar

 

 

 

 

 

De stemmen zijn weer geteld en ook dit jaar is Relatieplanet uitgeroepen tot populairste dating website van het jaar. Relatieplanet is al jaren op rij de datingwebsite en nog steeds populair en geliefd bij Singles. 

Relatieplanet is er heel blij op dat zij ook dit jaar in de prijzen zijn gevallen. Met de prijzen van tot nu toe zijn zij inmiddels 8 keer achter elkaar uitgeroepen tot beste en Populairste Dating website! Zowel de nominatie als het winnen van de prijs zijn natuurlijk een hele mooie prijs. Dit verdient zeker een vermelding op datingsites reviews. Probeer Relatie Planet zelf ook. 

 

 

 

 

Lees meer
TOP

Relatieplanet de datingsite van het jaar 2014.

relatieplanet

 

 

 

 

 

Voor de 6e keer op rij is Relatieplanet uitgeroepen tot populairste datingsite, een prachtige prestatie waar Relatieplanet trots op mag zijn. Mede door het keurmerk veilig daten en en thuiswinkel waarborg en populairste dating site is Relatieplanet bekend. Iedereen kent Relatieplanet van Radio en TV reclames en kent wel iemand die zijn partner ook via online dating heeft ontmoet. Een site die dating waardig is waar wij als dating review site naar uitkijken.

Per dag melden zich vele nieuwe singles aan die ook de stap hebben genomen om via internet te starten met daten. De single feesten van Relatieplanet worden ook goed bezocht en erg populair onder de singles. Via BLogs en workshop kun je ook contact leggen via de site, dit is erg leuk en gezellig. Zo leer je andere meteen goed kennen.

Lees meer