TOP

Alleenstaande Mama’s

Alleenstaande Mamas

Alleenstaande-mamas.nl Is een voor moeders die een kleine hebben en er alleen voor staan. Hier kunnen uiteraard ook vaders op aanmelden die een kind hebben. Het handig om te weten dat er kinderen in het spel zijn, op deze site heb je hier meteen duidelijkheid over. Dan ook Speciaal voor alleenstaande ouders. Aanmelden is uiteraard gratis de meeste features ook zoals standaard berichten sturen en profielen bekijken. Wil je gebruik maken van zelfgeschreven berichten versturen, chatten en meer foto’s bekijken dan dien je een VIP abonnement af te sluiten van 15.99.

Bij het vip abonnement kun je chatten en berichten versturen, een handige tool is dat je bijvoorbeeld kan zien wanneer en hoelaat je bericht gelezen is. Mocht je onverhoopt bepaalde profielen willen blokkeren dan is dit eenvoudig mogelijk, deze persoon merkt hier helmaal niets van en zult u ook niet meer terug kunnen vinden op de site. Via de chat kunt u ook uw chat historie inzien en indien nodige verwijderen. Vele alleenstaande melden zich hier aan, vele plaatsen dan ook de foto’s van de kinderen.

Rating:

1 Review. Klik hier om een review te plaatsen

  1. Pien

    Dating voor moeders met kinderen enorm handig voor de drukke huisvrouw als mijzelf. Met kids kom je niet meer zo vaak in de kroeg en cafe’s en met kinderen zit je al gauw in een andere levensfase. Daarom is dit ideaal voor mij. Via mijn mobiel kan ik overal contact leggen en onderhouden. Leuk om ook huisvaders te ontmoeten, hier zijn kinderen gelukkig geen probleem. Nu nog een leuke spontane vader ontmoeten.
    Pien

Plaats een review

Je email adres zal nooit vrijgegeven of gedeeld worden.

Laat in dit veld je review achter, deel je ervaringen met anderen.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up