TOP

Alleenstaande Papa’s

Alleenstaande Papas

Alleenstaande-Papas.nl Is een voor vaders die een kleine hebben en er alleen voor staan. Hier kunnen uiteraard ook moeders op aanmelden die een kind hebben. Het handig om te weten dat er kinderen in het spel zijn, op deze site heb je hier meteen duidelijkheid over. Dan ook Speciaal voor alleenstaande ouders. Aanmelden is uiteraard gratis de meeste features ook zoals standaard berichten sturen en profielen bekijken. Wil je gebruik maken van zelfgeschreven berichten versturen, chatten en meer foto’s bekijken dan dien je een VIP abonnement af te sluiten van 15.99.

Bij het vip abonnement kun je chatten en berichten versturen, een handige tool is dat je bijvoorbeeld kan zien wanneer en hoelaat je bericht gelezen is. Mocht je onverhoopt bepaalde profielen willen blokkeren dan is dit eenvoudig mogelijk, deze persoon merkt hier helmaal niets van en zult u ook niet meer terug kunnen vinden op de site. Via de chat kunt u ook uw chat historie inzien en indien nodige verwijderen. Vele alleenstaande melden zich hier aan, vele plaatsen dan ook de foto’s van de kinderen.

Rating:

1 Review. Klik hier om een review te plaatsen

  1. Bjorn

    Eindelijk een site voor de alleenstaande vader, op vele site schrikken singles meiden al snel af als er gesproken worden over de kinderen. Hier is dit absoluut niet het geval, juist eerder leuk, hier zijn namelijk vele single moeders die ook de dating markt op gaan. Ik stond echt versteld hoeveel leden met kids er wel niet waren. Overigens is de site gekoppeld aan alleenstaande mama’s.

    Leuk!

    Bjorn

Plaats een review

Je email adres zal nooit vrijgegeven of gedeeld worden.

Laat in dit veld je review achter, deel je ervaringen met anderen.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up