Ashley Madison logoAshleyMadison.com Is de wereldwijd bekende kennismakingssite voor getrouwde leden. Hier kun je discreet en anoniem contact leggen met andere getrouwde mensen. Door alle instellingen kun je hier gemakkelijk een account aanmaken voor een affaire. Vreemdgaan is erg populair bij getrouwde stellen, vaak zijn de partners ook op de hoogte en staan ze elkaar een pleziertje toe. Via Ashley Madison kun je daarom een account aanmaken en vrijblijvend rondkijken. Life is short have an affaire, dat is de slogan.

Start ook online een affaire

Wil jij ook matches vinden die op zoek zijn een affaire en de spanning opnieuw willen ontdekken? Dan is de de site voor jou. De gemeenschap op AM is er groot en groeit elke dag verder. De site is er veilig en er zijn in elke regio vele leden te vinden. Kom bij de leukste en spannendste online community voor een ondeugende date. Lees ook de reviews en ervaringen van andere leden. Aanmeld button

Het leven is kort start een affaire

  • Wereldwijd actief en vele online leden
  • Breng wat variatie in je leven
  • Anoniem en vrijblijvend contact mogelijk
www.AshleyMadison.com
Kwaliteit
93%
Gebruiksgemak
85%
Betrouwbaarheid
93%
Effectiviteit
86%

Betalingen en mogelijkheden

Je kunt op verschillende manieren betalen de meest voorkomende zijn: Creditkaart, PayPal, Bankcheque. Helaas heeft Ashley Madison nog geen iDEAL. De afschrijvingen worden zoals je mag verwachten discreet afgeschreven en niet direct te herleiden naar de datingsite. Ook veranderd de naam van de afschrijving op z’n tijd zodat het nog moeilijker te traceren is. Veiligheid en discretie staat hoog op de prioriteitlijst.

Gemiddelde leeftijden

36%
34%
30%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

 

Internationale site, wereldwijd actief

Via deze site kun je wereldwijd in contact komen met leden. Ashley Madison is namelijk wereldwijd en internationaal erg actief. Er zijn vele leden in eigenlijk alle landen. Dit komt doordat zij wereldwijd promotie doen. Met de App kun je ook eenvoudig in alle landen nieuwe mensen ontmoeten. Een internationale datingsite die wereldwijd actief is.

 

Download de gratis Apps

App Store Ashleymadison App Google play Store Ashley Madison App          

 

 

 

 

AshleyMadison Slogan

“Het leven is kort. Heb een affaire.”

 

Zo ziet AshleyMadison.com eruit

Ashleymadison voorbeeld datingsite

Bekijk ook de Datingapp

Ashleymadison dating app screenshots

Affaire dating AshleyMadison

Welkom op Ashley Madison, bij uitstek de datingsite om een geheime affaire te beginnen. Dit is een van de bekendere sites om je anoniem aan  te melden en nieuwe contacten op te doen. Zit jij vast in je relatie of kan je relatie wel een boost gebruiken, dan is dit zeker iets voor jou. Vele korte buiten echtelijke relaties zijn begonnen via de site. Na aanmelding kun je dan ook direct beginnen met contact leggen met gelijk gestemden. Of je nu getrouwd bent of een open relatie er is veel mogelijk. Je kunt ieder geval zeer discreet aan de slag en zelf bepalen met wie je in contact komt. Volgens onderzoeken is niemand monogaam, dus zoek jij ook verbintenis met een nieuwe crush. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen en zich kosteloos aan te melden voor een spannende affaire.

Promotie video van AshleyMadison.com

AshleyMadison App

Via de App kun je ook eenvoudig op Android en Apple IOS daten. installeren is zeer eenvoudig en de zelfs de App is geanonimiseerd zodat je niet direct kunt zien dat er een dating App op je telefoon is geïnstalleerd. Je kunt met dezelfde gegeven inloggen zoals je via de website kunt doen. De App is volledig geoptimaliseerd voor eenvoudig en prettig gebruik. Alle functionaliteiten kun je ook via de App gebruiken. Handig als je afbeeldingen of foto’s van je telefoon wilt uploaden.

Ashley Madison dating App Logo

 

Man vrouw verhouding

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
43%
57%

Veel voorkomende vragen

Wat is de stealth modus?

Antwoord: De Stealth modus is exclusief beschikbaar in de iOS-App gebruikers en stelt leden in staat het Ashley Madison-app icon op hun startscherm te wijzigen naar een discrete afbeelding.

Wat is een Priority Message?

Antwoord: Met deze premiumtool komen jou berichten altijd bovenaan in de inbox van de ontvanger.

Is Ashley Madison alleen voor getrouwde mensen?

Antwoord: Hoewel Ashley Madison de eerste getrouwde datingwebsite was, omvat de website en App leden in veel verschillende soorten relaties.

Deze website is LGBTQ+ Friendly Regenboog Vlag LGBTQ vriendelijke website

Bezoek de AshleyMadison site
Rating:

3 Comments

Simone2 · 26 oktober 2022 om 12:16

Een van de twee grotere affaire sites. Ik en mijn partner kijken hier beide zo af en toe eens rond. Dit is voor ons toch de beste versie met veel leden die ook echt willen afspreken. Een tikkie spannend maar ook leuk. Gewoon eens proberen voor wat extra spanning

Tweesprong · 23 december 2021 om 08:44

Voor iedereen die en avontuurtje aan durft is Ashley Madison wel de place to be. Oprecht leden en heerlijk anoniem zoals jij het wenst. Ook een zeer vriendelijke site voor vrouwen en de mannen zijn zeker niet mis.

affairies · 3 december 2018 om 23:47

Ja je betaald er goed voor maar je krijgt er ook veel voor terug. Vooral serieuze leden dat is eigenlijk ook wat waard. Ik kan niet anders zeggen dat de site prima is ook voor het vinden van een affaire.

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *