Be2 50+

Be2

Be2.nl Ontmoet mensen van je eigen leeftijd, Be2 is voornamelijk gericht op 40 en 50 + maar voor iedereen toegankelijk. Een geavanceerd match systeem zorgt ervoor dat je partner aanbevelingen ontvangt. Vind je het leuk om internationaal contact te leggen dan kun je zeker je ei kwijt. Be2 is een internationale datingsite voor de meest gevarieerde landen. Het percentage vrouwen ligt bijna gelijk aan het aantal mannen en dat is redelijk uniek voor dating sites.

Door middel van de persoonlijkheid test word meteen een analyse gemaakt voor potentiele matches. Hier word veel waarde gegeven aan het beschermen van persoonlijke informatie, op deze manier kun je exact instellen wat er zichtbaar word op de site voor bezoekers op jouw profiel.

Rating:

2 reacties

  1. Rien Hoogland schreef:

    Een goede site voor iemand op leeftijd, de eenvoudige interface is echt een plus. Zelf ben ik redelijk handig met computers en tablets, hier is dit echt kinderspel. Tevens werkt deze site goed op tablets wat ik zelf een pre vind. Be2 is dan ook een prima site, nu alleen nog een leuke date vinden. Maar dit gaat volgens mij wel goed komen gezien het aantal profielen dat hier actief is.

    Gr. Rien

  2. Annie schreef:

    Niet duur en op zich een mooi concept. Na een aantal weken krijgen twijfelaars zelfs de kans om gratis van alle faciliteiten gebruik te maken bij wijze van test. De publieke chats zijn een goede kans om wat makkelijker met elkaar in contact te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up