Dateme.nu

Dateme.nu

Dateme.nu
Bestaat sinds 2012 en word al heel goed bezocht en heeft vele online profielen. Via Google maps kun je eenvoudig in je omgeving zoeken en zien waar de profielen vandaan komen. 10.000 Leden gingen je voor en zijn momenteel druk op zoek, genoeg singles om jouw droompartner tussen te vinden. Je kunt hier nieuwe contacten ontmoeten en elkaar leren kennen, of gewoon een leuke date zoeken.

Zo kun je als volledig gratis lid niet alleen zoeken op geslacht, leeftijd en plaats maar kun je ook uiterlijke voorkeuren meenemen in je zoekopdrachten. Wanneer je liever zonder zoeken een date wilt vinden dan kan dat ook. Ook heb je de optie om de vragenlijsten en antwoorden van anderen te beoordelen zoals wat ze leuk vinden, wat ze zoeken, sporten, interesses. Klikt het is een echte bijzondere gratis datingsite die heel anders werkt dan je normaal bent.

De plus punten om te starten zijn dat je meteen kunt beginnen met het versturen van berichten. Berichten lezen en versturen is in het begin volledig gratis. Wat dacht je van lekker chatten met singles van je voorkeur, met webcam eventueel? Flirts versturen! Het is allemaal mogelijk en zonder kleine lettertjes of adders onder het gras.

Rating:

2 reacties

  1. Leon schreef:

    Niet echt een goede start hier, duurde lang voor mijn profiel actief was eerst kwam de mail in de spam. de support is ook niet echt top. enkele dagen moeten wachten op reactie. De leden zijn wel prima, maar dat heb je overal. Ga nu hier maar eens kijken voor een echt goede dating site.

    Gr. Leon

  2. sharon schreef:

    Sinds een paar dagen lid bij dateme en heb al een tal contactsuggetsies binnengekregen. Wel zoek ik een manier om antwoord op mijn berichten te krijgen. Tip zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up