Dating App

12 reacties

 1. Custom avatar Fabians schreef:

  Een tijd geleden eens aangemeld en niks meegedaan. Ondertussen had ik wel wat leuke uitnodigingen gekregen en hier en daar wat berichten. Laatste tijd ben ik dan ook wat actiever en heb dit weekend de eerste echte date gehad. Eerst was ik een beetje bang maar inmiddels heb ik de site helemaal ontdekt.
  kom ook eens kijken, ik kan het alle alleenstaande aanraden.

  gr Fabian

 2. Custom avatar Marina schreef:

  Een leuke moderne site voor reguliere dating, veel profielen en gezellige leden.

  Niks op aan te merken.

  Marina

 3. Lieverd45 schreef:

  Ja het huwelijk is nu eindelijk voorbij en toen ben ik via internet hier terecht gekomen, prima uitkomst voor een vrijgezellige kerel zoals ik. De dates lopen erg uiteen maar als je een beetje filtert heb je zo een nieuwe date.

  Groet,

  Man 45

 4. Romientjesingle schreef:

  Hi Romien hier, wil even delen dat dit een erg gezellige site is, heb er veel geprobeerd maar hier loopt het echt storm. Ik sta weer helemaal positief in het leven nu ik weer weet dat ik eigenlij best goed in de markt lig hihi.

 5. Lonny schreef:

  Onlangs had ik eens zin in iets spannends en dacht laat ik eens stiekem op een datingsite kijken. mij vriend weet natuurlijk van niks. Iedergeval had ik snel beet met een lekkere kanjer die ook in de sleur zat. Toe hebben wij maar eens een echt spannende date gemaakt, samen een hoteletje ik had sexy kleding aan en hij had massage olie, wij hebben de hele middag samen gevreeën, ik dacht dat ik niet meer kon. Deze hele week was ik een beetje rosé en thuis hebben we ook weer vaker gesekst, veel vaker dan ooit. Dit was even een eye-opener voor mij. Stiekem ene geheimpje.
  Dit wou ik even delen

  Lonny

 6. Chrissiee schreef:

  Erg leuk item en toegankelijk, beetje chatten en contact zoeken via je mobiel en iphone, Altijd en overal berichten versturen. Ik zit namelijk niet meer achter mijn laptop en zie mijn berichtjes vaak te laat, nu niet meer. Al een paar leuke dates gevonden even kijken of er een blijvertje tussen zit.

  Chrissie

 7. Ruben schreef:

  Leuk initiatief deze simpele maar effectieve dating site. De oproepjes vliegen om je oren en de leuke contacten schieten voorbij. Wel moeilijk om een serieuze keuze te maken met al die leuke profielen.
  Online-daten.com bevalt erg goed.

  groet,
  Ruben

 8. Seflie schreef:

  hey allen, best leuk hier handig contact leggen je kan altijd verder via de App, werkt super, was dit er maar 10 jaar eerder.

  Gr.
  Jules

 9. Newby schreef:

  Leuke site werkt ook goed op mobiel en tablet, daar hebben sommige sites nog wel eens moeite mee. Verder een leuke frisse uitstraling, de bekende datingsites hebben een beetje een ouderwetse look and feel. Vermaak mij hier prima, er komen ook echt elke dag vele nieuwe leden bij. Je kan ook procies zien wie er online zijn er handig om direct contact te leggen.

 10. Ilse schreef:

  De enige echte dating App site, hier hoef ik volgens mij niks meer aan toe te voegen. De site voor singles sinds tinder.

  Ilse

 11. Tineke schreef:

  Handige site die ook uitstekend op je tablet en telefoon werkt zonder een app echt super. Ik word helemaal leip van alle apps en overige zaken dit kun je gewoon vanuit je browser snel en eenvoudig inloggen en berichten sturen. Dit is echt een van de snelst groeiende sites er komen echt ontzettend veel nieuwe leden bij, voor mij de site van dit moment.

  Tineke

 12. Rooz schreef:

  Deze dating app site is echt gaaf en werkt lekker eenvoudig. Simpel en snel contact leggen. Voor credits betaal je wel kosten maar dat doe eigenlijk op alle dating sites. Maar als je een leuke chat of klik het wissel ik altijd nummers uit, appen is veel makkelijker, deze site werkt ook prima op je mobiel en tablet. Echt een dating site van deze tijd, wow.

  Meer leuke single mannen zijn welkom.

  XXX Rooz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up