TOP

Dating2match

Dating2match

Dating2match.nl Unieke dating match formule. Daten is matchen is de slogan van dating2match. Veel bezochte dating site voor singles. Gratis berichten lezen, gratis flirts ontvangen en gratis credits bij aanmelding. Een klassieke datingsite die al jaren bestaat en nog steeds goed bezocht word. Vele singles zijn dan ook actief op zoek naar een relatie. Het perfect match systeem geeft je simpele voorstellen die aansluiten op jouw profiel. De site word veelal gebruikt door Nederlanders maar is ook actief in Belgie, hier zijn dan ook vele leden actief.

Dating2match is een begrip in de datingsite markt welbekend van de commercials enkele jaren terug op de televisie. Momenteel is de site nog steeds actief, ben je ook single kom dan snel eens een kijkje nemen op een van de datingsites voor singles.

Rating:

3 Reviews. Klik hier om een review te plaatsen

 1. Lesley

  Dating2match is een werkt prima voor de standaard single heb zo af toe een leuke date en leg vele contacten. Gewoon proberen dan kun je het zelf bepalen.

  groet,

  Lesley

 2. Geert-jan

  Mhh voor mij niet weggelegd, er zijn veel 25 + profielen en zoek iemand in mijn leeftijds categorie(net 18). Wel heel leuk maar zoek een dame die ongeveer net zo oud is als ik. Er zijn wel genoeg mensen online overigens. afmelden gaat ook eenvoudig en krijg ook meteen geen mails meer. Nu maar eens kijken of ik hier een leuke site kan vinden, dus allen blijf reviews plaatsen.

  Groetjes,

  Geert-Jan

 3. Alfred

  Zit er nu 1 jaar op, niet actief, maar kijk er regelmatig even op of ik berichten heb. Heb ook al een paar keer date gehad dus denk niet dat het nep is.

Plaats een review

Je email adres zal nooit vrijgegeven of gedeeld worden.

Laat in dit veld je review achter, deel je ervaringen met anderen.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up