Flirt Box

16 reacties

 1. Custom avatar found schreef:

  Via een andere datingsite werd ik eigenlijk op deze site gewezen. De eerste date was uiteindelijk ook niks totdat ik hier verder ging daten. Veel leuke meiden en vrouwen. Eigenlijk voor alle leeftijden, gewoon een chat of een een beetje flirten en foto’s delen. Alles is mogelijk. vaak ga ik snel over op whats app. hier al een paar leuke ontmoetingen gehad. Gewoon proberen en een beetje eigenwijs zijn is mijn tip.

 2. Custom avatar Darter2018 schreef:

  Ik ken de site al enige tijd en ben hier vrij actief, paar leuke dates gehad. met de tijd zijn er weer vele nieuwe aanmelden wat het gezellig houd.

 3. Custom avatar Shanon schreef:

  Ben hier al tijden member en doe af en toe dates als ik zin heb.

  Voor mij een geschikte site, eenvoudig en snel contact leggen.

  Shanon

 4. Custom avatar Spencer schreef:

  Had al wat sites geprobeerd dus geloofde er niet zo in. maar daten via hier is prima. Veel singles en gezellige mensen. prima site om contacten te leggen.

 5. Hotlips schreef:

  Hola, Ik ken Flirt Box al enige jaren en ben er erg tevreden, hier mijn vorige partner leren kennen. Leuk was dat mijn account zo weer kon activeren, even nieuwe foto en geplaatst en zit weer in de markt.
  Hotlips

 6. beste schreef:

  Hoi Frank hier,
  Ben hier vaak te vinden vaak gezellig en veel meiden online, altijd wel iets te beleven.

 7. Agnes schreef:

  FB zit al enige tijd met veel plezier en leuke dates een serieuze niet al te serieuze datingsite dus, af en toe lekker afspreken als het even kan. Doordeweek avonds vind ik het vaak gezellig om samen even wat te eten en daarna lekker ontspannen, vaak klikt dit erg goed, dus doe het zeker 1 x per 2 weken. Wie komt er een hapje eten bij mij.

  Agnes

 8. partyer schreef:

  Flirten gaat hier goed af de site werk super ook op mobiel en iPad, vorige datingsite werkte niet op mijn telefoon dat kan toch niet. Fijn dat flirtplek hier ook super op werkt. Nu nog een leuke date scoren.

  Party flirter

 9. Slamfm schreef:

  Bekende flirtsite erg gezellige leden, kijk vaak een keer per week even of ik nog nieuwe berichten heb en soms even chatten, ben niet direct op zoek, maar het is gewoon erg leuk. Je kan vele foto’s plaatsen en kijken. De meeste zijn ook echt single en flirten er gezellig op los.

  Superleuk en spannend.

  x Lia

 10. Sluwevos schreef:

  Ben hier tot nu toe erg over te spreken heb al veel dating geprobeerd maar deze bevalt goed. Zit hier nu enkele maanden. Gewoon proberen, maar heb nog geen echt leuke real life dates gehad. De dames vielen in het echt tegen of waren erg saai.

  Groet, Dio

 11. bono schreef:

  Is hier prima, echt flirten een beetje rondkijken zo hier en daar een leuke chat. Dit weekend date was niet top, maar er zijn genoeg profielen en er komen er gelukkig ook meer bij das niet over al zo

  Gr. B

 12. Katjatje schreef:

  Ben weer single dus ja dan moet ik ook maar weer eens gaan daten, FB is echt mijn datingsite. had ik dit nou 8 jaar eerder geweten dan had ik misschien een leuke vent ontmoet. Hier kan ik lekker mijn eigen gang gaan en daten met wie ik wil, dus heb jij een leuk profiel pas maar op 🙂

  XXX

  Katja

 13. Bassie schreef:

  Hi Allemaal,

  Ik wou even melden dat flirt box een leuke site is, er zijn vele ondoorzichtige sites maar hier ben ik heel tevreden over. Inmiddels ben ik twee weken actief en heb al diverse leuke contacten opgedaan.

  Bassie

 14. Anneke schreef:

  Leuke site flirtbox, een nonsens dating site. berichten versturen ontvangen en flirts uitdelen, superieur. Inmiddels al aardig wat berichten ontvangen en heb 2 potentiële dates binnen 1 week. Je kunt iets over jezelf vertellen op je profiel pagina, leuk om te lezen. Mijn vriendinnen zitten hier inmiddels ook en zijn ook enthousiast. Hoop niet dat ze mijn vriendjes inpikken 🙂

  Gewoon proberen.

  Anneke

 15. Rudolf schreef:

  Gezllige Flirtsite, aangeraden door een vriend die had ook al goede ervaringen. Altijd wel iemand online om kennis te maken. Verder nog niet veel ervaring, de site is ook niet heel duur wel een plus.
  Laat nog wel weten hoe het afloopt.

  Gr. Rudolf

 16. Mr X schreef:

  Ik kan het moeilijk omschrijven maar site geeft me niet zo’n geforceerd gevoel. Eerst kijk je rustig rond in de profielen. Dan vraag je gewoon een vriendschapsverzoek aan bij de mensen die je aanspreken. Nee heb je, ja kan je krijgen 😉 Zo had ik op dag één al 4 nieuwe vriendinnen. En ondertussen heb ik zelf ook al enkele vriendschapsverzoeken mogen ontvangen. Ik heb nog geen afspraakje gemaakt, maar ik kijk eerst liever de kat wat uit de boom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up