Flirt-boxFlirt-box.nl De gezellige chat en flirt community. Online chatten en nieuwe mensen ontmoeten, gezellig flirten met andere singels. Ideale site voor singles die een gezellige online tijd willen hebben. Hier kun je ongedwongen berichten versturen en zo leuke leden aanspreken. Er zijn vele profielen op deze welbekende site, dus bereid je voor op een leuke tijd. Maak eenvoudig een chat profiel aan om zo contact te leggen.

Ontmoet leuke singles in Nederland

Aanmelden is helemaal gratis en voor iedereen, een echte algemene dating en flirt site. Online daten is populair in elke leeftijd groep en zie je terug er zijn leden van elke leeftijd. Ben jij het single zijn zat of wil je gewoon gezellig chatten met onbekende mensen en nieuwe leren kennen dan is de flirt box iets voor jou. Meld je ook aan en leg simpel contact, vergeet niet jou ervaring te delen op deze review site zodat andere leden deze info ook kunnen lezen. Aanmelden

Wil jij ook online flirten

  • Eenvoudig en vertrouwde website
  • Vrijblijvende contact met alle leden
  • De gezelligste dating community
www.Flirt-box.nl
Kwaliteit
87%
Gebruiksgemak
89%
Betrouwbaarheid
78%
Effectiviteit
90%

Betalingen, mogelijkheden Flirt-Box

De site bied momenteel iDEAL, Bancontact, Bankoverschrijving, Paysafecard, Creditcard en telefonische betaling aan. Deze worden anoniem afgeschreven zodat er niets te herleiden is aan de website Flirt-box.nl. Je kunt hier redelijk anoniem daten en betalingen doen. De website is verder goed beveiligd zodat je er van uit kunt gaan dat je veilig kunt betalen en en rondkijken.

Impressie van Flirt-Box

Flirtbox-website

Account verwijderen, dat doe je zo

Log in ga naar account instellingen en klik op account verwijderen. Heel eenvoudig en simpel. Binnen 2 weken na ontvangst van je aanvraag zal je account definitief verwijderd zijn.  Dit in verbande met de officiële verwerkingstijd van data. Mocht je toch van gedachten veranderen tussentijd is het op elk moment mogelijk om je account weer te activeren en verder te gaan daten.

 

Gemiddelde leeftijden

36%
34%
30%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

 

Man vrouw verhouding

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
47%
53%

Deze website is LGBTQ+ Friendly Regenboog Vlag LGBTQ vriendelijke website

Flirt-Box dating link

 

Rating:

18 Comments

Custom avatar

Sanne · 17 december 2021 at 08:22

Mooie moderne datingsite veel mogelijkheden en heel veel actieve leden. Erg blij dat ik deze site via hier heb mogen vinden.

Custom avatar

Rick · 29 juli 2021 at 16:29

Dit is toch een van de leukste flirtboxes van dit moment. Een leuke ontmoeting site om in contact te komen met andere singles en alleenstaande. Een echt aanrader dus probeer het vooral zelf. Veel date plezier

Mr X · 8 april 2020 at 18:22

Ik kan het moeilijk omschrijven maar site geeft me niet zo’n geforceerd gevoel. Eerst kijk je rustig rond in de profielen. Dan vraag je gewoon een vriendschapsverzoek aan bij de mensen die je aanspreken. Nee heb je, ja kan je krijgen 😉 Zo had ik op dag één al 4 nieuwe vriendinnen. En ondertussen heb ik zelf ook al enkele vriendschapsverzoeken mogen ontvangen. Ik heb nog geen afspraakje gemaakt, maar ik kijk eerst liever de kat wat uit de boom.

Custom avatar

found · 3 december 2018 at 22:54

Via een andere datingsite werd ik eigenlijk op deze site gewezen. De eerste date was uiteindelijk ook niks totdat ik hier verder ging daten. Veel leuke meiden en vrouwen. Eigenlijk voor alle leeftijden, gewoon een chat of een een beetje flirten en foto’s delen. Alles is mogelijk. vaak ga ik snel over op whats app. hier al een paar leuke ontmoetingen gehad. Gewoon proberen en een beetje eigenwijs zijn is mijn tip.

Custom avatar

Darter2018 · 15 januari 2018 at 18:32

Ik ken de site al enige tijd en ben hier vrij actief, paar leuke dates gehad. met de tijd zijn er weer vele nieuwe aanmelden wat het gezellig houd.

Custom avatar

Shanon · 8 juli 2017 at 13:56

Ben hier al tijden member en doe af en toe dates als ik zin heb.

Voor mij een geschikte site, eenvoudig en snel contact leggen.

Shanon

Custom avatar

Spencer · 26 juni 2017 at 08:44

Had al wat sites geprobeerd dus geloofde er niet zo in. maar daten via hier is prima. Veel singles en gezellige mensen. prima site om contacten te leggen.

Hotlips · 24 mei 2017 at 13:36

Hola, Ik ken Flirt Box al enige jaren en ben er erg tevreden, hier mijn vorige partner leren kennen. Leuk was dat mijn account zo weer kon activeren, even nieuwe foto en geplaatst en zit weer in de markt.
Hotlips

beste · 17 april 2017 at 18:34

Hoi Frank hier,
Ben hier vaak te vinden vaak gezellig en veel meiden online, altijd wel iets te beleven.

Agnes · 31 januari 2016 at 21:49

FB zit al enige tijd met veel plezier en leuke dates een serieuze niet al te serieuze datingsite dus, af en toe lekker afspreken als het even kan. Doordeweek avonds vind ik het vaak gezellig om samen even wat te eten en daarna lekker ontspannen, vaak klikt dit erg goed, dus doe het zeker 1 x per 2 weken. Wie komt er een hapje eten bij mij.

Agnes

partyer · 8 december 2015 at 00:29

Flirten gaat hier goed af de site werk super ook op mobiel en iPad, vorige datingsite werkte niet op mijn telefoon dat kan toch niet. Fijn dat flirtplek hier ook super op werkt. Nu nog een leuke date scoren.

Party flirter

Slamfm · 8 december 2015 at 00:26

Bekende flirtsite erg gezellige leden, kijk vaak een keer per week even of ik nog nieuwe berichten heb en soms even chatten, ben niet direct op zoek, maar het is gewoon erg leuk. Je kan vele foto’s plaatsen en kijken. De meeste zijn ook echt single en flirten er gezellig op los.

Superleuk en spannend.

x Lia

Sluwevos · 2 november 2015 at 22:34

Ben hier tot nu toe erg over te spreken heb al veel dating geprobeerd maar deze bevalt goed. Zit hier nu enkele maanden. Gewoon proberen, maar heb nog geen echt leuke real life dates gehad. De dames vielen in het echt tegen of waren erg saai.

Groet, Dio

bono · 2 oktober 2015 at 18:26

Is hier prima, echt flirten een beetje rondkijken zo hier en daar een leuke chat. Dit weekend date was niet top, maar er zijn genoeg profielen en er komen er gelukkig ook meer bij das niet over al zo

Gr. B

Katjatje · 28 september 2015 at 23:31

Ben weer single dus ja dan moet ik ook maar weer eens gaan daten, FB is echt mijn datingsite. had ik dit nou 8 jaar eerder geweten dan had ik misschien een leuke vent ontmoet. Hier kan ik lekker mijn eigen gang gaan en daten met wie ik wil, dus heb jij een leuk profiel pas maar op 🙂

XXX

Katja

Bassie · 5 januari 2015 at 22:48

Hi Allemaal,

Ik wou even melden dat flirt box een leuke site is, er zijn vele ondoorzichtige sites maar hier ben ik heel tevreden over. Inmiddels ben ik twee weken actief en heb al diverse leuke contacten opgedaan.

Bassie

Anneke · 31 juli 2014 at 19:37

Leuke site flirtbox, een nonsens dating site. berichten versturen ontvangen en flirts uitdelen, superieur. Inmiddels al aardig wat berichten ontvangen en heb 2 potentiële dates binnen 1 week. Je kunt iets over jezelf vertellen op je profiel pagina, leuk om te lezen. Mijn vriendinnen zitten hier inmiddels ook en zijn ook enthousiast. Hoop niet dat ze mijn vriendjes inpikken 🙂

Gewoon proberen.

Anneke

Rudolf · 1 mei 2014 at 18:05

Gezllige Flirtsite, aangeraden door een vriend die had ook al goede ervaringen. Altijd wel iemand online om kennis te maken. Verder nog niet veel ervaring, de site is ook niet heel duur wel een plus.
Laat nog wel weten hoe het afloopt.

Gr. Rudolf

Geef een antwoord

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar