Flirt Date

7 reacties

 1. Trudy schreef:

  Ja ben al wat meer op leeftijd, dacht eigenlijk dat dit helemaal niks voor mij zou zijn. FF op internet gekeken en dit was een van de sites die ook voor mensen op leeftijd wel uitstekend geschikt is. Veel leeftijds genoten en ook leuk als er jongere mannen leuke berichten sturen. Lig blijkbaar nog goed in de markt.

  Trudy

 2. Hosting Deutschland schreef:

  Pepper wordt door veel mensen gezien als de leukste datingsite van Nederland. Persoonlijk en makkelijk in gebruik. De leden zijn ook spontaan en allemaal serieus opzoek naar een leuke date. Lees meer

 3. DaantjeDo schreef:

  Ja ik ben hier net lid en volgens mij heb ik al een match, erg leuk en handig zoeken tussen de foto’s en profiel omschrijvingen. Zo vind je nog eens wat leuks, nu pas 3 maanden maar volgens mij gaat het erg lekker.

  Wie niet waagt wie niet wint.

  Kus Daantje

 4. Seal schreef:

  HI Allen, hier ook maar eens aangemeld om eens wat meiden te ontmoeten, in het weekend ga ik wel op stap maar meestal met de mannen. Dus handig zn datingsite, in mijn regio is het erg druk ook is het door heel Nederland. hifi

  Seal

 5. Opel schreef:

  Ben hier eerder aangemeld geweest nu ik weer single ben ga ik maar weer eens een kijkje nemen, voorheen altijd veel plezier gehad via deze site.

  Gr Hendrik

 6. Flirthing schreef:

  Super flexe site alles werkt erg soepel, de dates verlopen goed heb hier een erg gezellige site. Dit mag ook wel eens gezegd worden. Ik kijk nog even rustig rond.

  Gr Amir

 7. mohardcore schreef:

  Hi,

  Ben hier vorige maand aangemeld en had meteen een leuke date, binnen 2 weken en zijn nu 2 weken verder. Het bevalt ons meteen goed, dus houden dit zeker even aan.

  Hoop dat iedereen hier een leuke date vind, maar dat moet wel lukken.

  Gr Gerald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up