Flirt-dates.nl LogoFlirt-Dates.nl Vrijblijvend en gezellig online contact met de vele single leden. Het zoeken naar leuke partners is snel gebeurt, aanmelden is zo gemaakt dat je snel kunt beginnen met zoeken en versturen van berichten.Maak een leuk profiel en voor je het weet zal je zelf ook snel reactie ontvangen. Berichten sturen kan zeer eenvoudig en snel, je kunt ook foto’s en video’s uitwisselen.

Online Flirten daten is razend populair

Online daten is zo populair dat er tegenwoordig de manier is om elkaar te ontmoeten. Snel leuk en direct contact leggen. Flirt-Dates.nl werkt op elke smartphone en tablet zodat je overal online kunt zijn. Bekijk ook de ervaringen van anderen en meld je vrijblijvend aan. Flirt dates werkt ook uitstekend op je mobiel en Tablet. Zoek ook tussen de duizenden profielen en leg leuke online contacten.

Aanmelden

Online leden en leuke contacten

  • Aanmaken van een profiel is zo gebeurd
  • Duizenden leden online
  • Veilig en betrouwbaar flirten en daten
www.Flirt-Dates.nl
Kwaliteit
92%
Gebruiksgemak
81%
Betrouwbaarheid
83%
Effectiviteit
81%

Favoriet, Flirt of berichten sturen

Deze gezellige datingsite bied vele opties om nader contact te leggen met andere leden of om gewoon in de picture te komen bij andere leden. Stuur bijvoorbeeld Flirts om te laten weten dat je wilt flirten, andere leden weten dan dat je interesse hebt. Ook kun je eenvoudig leden als favoriet plaatsen om zo een overzicht te houden met al je matches. Contact leggen is dan ook zo gebeurd, anders kun je altijd nog berichten sturen om andere gebruikers beter te leren kennen.

Bekijk de Flirt-Dates.nl

Flirt-dates-nl-datingsite

Betaalmogelijkheden Flirt-Dates

De mogelijkheden zijn de meest gebruikte zoals onder andere: Paysafecard, Creditkaart, iDEAL Sofort en Overschrijving.

Gemiddelde leeftijden

29%
43%
28%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

Aanvullende informatie Flirt-Dates

De site bevindt zich in de categorie mainstream. Deze site is geschikt voor alle singles. De site is gestart in medio 2018. De voorpagina bevat enkele profielen en afbeeldingen van leden. Op Flirt-Dates is er geen manier om je foto’s te verbergen, zodat iedereen ze kan zien. Deze site is zo ontworpen dat deze op elke computer, laptop, tablet en mobiele telefoon te gebruiken is. Een mobiele App is momenteel nog niet beschikbaar.

 

Man vrouw verhouding

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
46%
54%

 

 

 

Rating:

5 Comments

Sannexxx · 10 november 2021 om 08:42

Inmiddels al enige tijd aangemeld en is een prima datingsite, niet de grootste maar wel voldoende leden. Erg leuk voor makkelijke contacten en leuke flirts. Gewoon aanmelden heb ik ook gedaan

Wendyyyy · 3 december 2018 om 23:12

HI allemaal, Ik zie dat iedereen die het hier naar zn zin heeft ook iets post. Dus ik doe het ook maar. Na vele sites geprobeerd te hebben ben ik er wel overuit dat deze het beste bij mij past. Dat is voor iedereen verschillend natuurlijk, dus ik zeg gewoon proberen.

Wendyyyy

Franky · 8 juli 2017 om 14:01

HI Allemaal,

Ben hier nu een maand aangemeld of zo schat ik erg leuke date ervaringen gehad.
Blijf hier voorlopig nog even actief.

Franky

Prinseslica · 24 mei 2017 om 13:42

Hallo ja ik ben weer single ik weet niet wt er aan de hand is, nu ben ik op zoek naar een echte serieuze relatie. Beetje op internet gezocht en toen kwam ik hier terecht. Zit hier nu een weekje en de aanmeldingen en berichten blijven maar komen. nu nog die leuke jongen eruit toveren.

Prinseslica

sugarbunny · 17 april 2017 om 18:39

Hier maar eens aangemeld en kijken of het wat is, als het niks is dat horen jullie het zeker, erg fijne site trouwens om dating sites te vergelijken.

Geef een reactie

Avomar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *