Flirt Dating

7 reacties

 1. Custom avatar Gaula schreef:

  Via google ben ik hier volgens mij terecht gekomen een prima date site zonder poespas.
  Laatste tijd zit ik er niet veel meer, maar voorheen was ik vaste klant.
  Heel veel leuke contacten en vrienden opgedaan.
  Je kunt hier voor meerdere uiteinden terecht.
  Ik wens iedereen hier ook veel flirt plezier.

  Gr
  Gaula

 2. Harrie69 schreef:

  Hi Onlangs is de site weer benieuwd zag ik. Een stuk moderner maar nog steeds eenvoudig. Hier zoek ik leuk contact. Soms komt het tot een afspraak. Het is een beetje vissen je voelt vanzelf wanneer er een klik is.

 3. Konijntje schreef:

  Hallo ben hier terecht gekomen via kennissen die hier ook zaten, leuk gewoon een site om niet al te serieus te daten. Zo nu en dan spreek ik eens af. het mooie vind ik dat er vooral veel leden in de nabije omgeving zijn. je kunt precies zien waar iemand vandaan komt. Hoef ik iedergeval niet zo ver te reizen. vaak spreek ik toch meestal bij iemand af.

  Konijntje

 4. Hans schreef:

  Flirt-dating is echt een supersite eindelijke een echte sex dating site voor 20+. Fijn dat je hier gewoon jezelf kan zijn een vriend heeft mij de site aangeraden en raad iedereen deze aan.

  Hans

 5. Liesje schreef:

  Flirt dating is super, je kunt gewoon lekker flirten en als het matched kun je altijd nog verder kijken. Lekker ontspannen. ben wel voorzichtig met online daten, maar dat moet je altijd blijven. Hier heb ik nog geen hele freaky leden gehad maar op andere sites werd ik vaak bestormt door vreemgangers. Ik blijf hier nog wel even. Echte een leuke datingsite.

  Liesje

 6. Bobbie schreef:

  Flirt dating is echt mijn site veel leden en altijd gezellig, online flirten en chatten helemaal top. Mijn profiel was echt binnen 2 minuten klaar en kon meteen starten met dates zoeken. Je betaald wel per credit maar daarna ga je gewoon per mail verder, lekker goedkoop. Zet gewoon je mail adres in de tekst en je ontvangt direct berichten, goede tip!

  Bobbie

 7. Lenard schreef:

  Als man vind ik dit een goede site. Er is idd. geen controle op de info die je in uw profiel zet, maar dat is bij (bijna) alle datingsites zo. Dit is zeker één van de grootste sites in Nederland maar ik heb (nog) geen last gehad van fake profielen. Je kan zien wanneer iemand laatst inlogde, dus of het profiel momenteel nog actief is op de site. Dit is één van de goedkopere, dus laagdrempelig waardoor er mischien wat meer bedriegers aanwezig zijn. Voor vrouwen komt het er dus op aan de goede profielen eruit te halen.
  Gr,
  Lenard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up