TOP

Lach

Lach

Lach.nl Een vriendschap en liefdesrelatie website voor de 50 plusser. Lach een handig te gebruiken website voor iedere 50 plusser. Leg nieuwe plezierige contacten en maak nieuwe vrienden. Hier kun je meer dan alleen daten, het gaat op de site voornamelijk om contacten te leggen. Een van de leuke tools om nieuwe contacten te leggen is foto zappen, hier kun je per foto aangeven of je contact wil leggen enorm handig en efficiënt. Het doel is dan ook om zo veel mogelijk leden met elkaar in contact te brengen. Hiervoor kun je dan ook een maand abonnent of een jaar of half jaar afsluiten.

Het leggen van contacten in deze categorie van leden met een zekere leeftijd is dan ook gezellig en nu ook toegankelijk voor iedere 50 plusser, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Lijkt het je iets om deze site eens te proberen meld je dan volledig vrijblijven en gratis aan. Je kunt dan alvast rondkijken en zelf bepalen of je op de site actief lid wilt worden. Laat na aanmelden ook even een reviews achter op onze site en deel deze met andere gebruikers.

Rating:

2 Reviews. Klik hier om een review te plaatsen

 1. Marjan

  De site word goed gepromoot, inmiddels zitten al mijn vriendinnen hier ook. Dus moest er ook maar aan geloven. Erg prettige site met niet te opdringerige en wel serieuze mannen. Toppertje

  Marjan

 2. Peter

  ik ken de site van de TV reclame en ervaar de site als erg prettig en eenvoudig. Ben enige tijd alleenstaand maar wel op zoek naar een wederhelft en maatje. Heb hier iedergeval al enkele vrienden en leuke contacten gelegd. Blijf hier voorlopig nog even actief en zie wel wat deze site mij uiteindelijke brengt.

  Groet,

  Peter

Plaats een review

Je email adres zal nooit vrijgegeven of gedeeld worden.

Laat in dit veld je review achter, deel je ervaringen met anderen.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up