TOP

Match Club

Match-Club

Match-Club.nl De dating en match site voor singels op zoek naar gezelligheid. Contact leggen kan eenvoudig en gemakkelijk. Doordat er elke dag vele nieuwe leden zich aanmelden zijn er altijd veel online profielen waar je direct contact mee kunt leggen.
Het unieke matching en zoek systeem maakt het vinden van een date nog eenvoudiger. Aanmelden is volledig gratis en erg eenvoudig. Een profiel is zo gemaakt upload een leuke foto om zo nog meer berichten te ontvangen. Je zult versteld staan hoe leuk en simpel het is om contact te leggen.

Maak ook gratis een profiel aan en zoek snel naar andere leden om zo leuk contact te leggen op Matchclub. Lees ook de reviews en ervaringen van andere leden. Ontdek Match Club zelf en laat ook een review achter.

Rating:

3 Reviews. Klik hier om een review te plaatsen

 1. Custom avatar
  Dom

  Hier ben ik via een vriend getipt en inmiddels alweer enkele maanden lid. Zo af en toe kijk ik even online en als ik zin heb chat ik even gezellig.

  Gr Dom

 2. ErikUtrecht

  Had dit op TV gezien net aangemeld, was nog nooit op een datingsite geweest. Dus dacht nu toch maar eens proberen. Dit bevalt mij erg goed eigenlijk, leuke gezellige chats gehad met heel veel uiteenlopende meiden. Dus nu zit ik weer in de datingmarkt. Goede eenvoudige site met niet te veel poespas. Leuk en simpel.

  Erik
  Utrecht

 3. Mrxxx

  Erg handige site om snel een leuke date op te pikken zo in het weekend. Aanrader voor iedereen en ik heb er al vele geprobeerd

Plaats een review

Je email adres zal nooit vrijgegeven of gedeeld worden.

Laat in dit veld je review achter, deel je ervaringen met anderen.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up