TOP

Match Dating

Match-Dating

Match-Dating.nl De datingsites voor singles om direct leuk en gezellig contact te leggen. Maak snel en eenvoudig een profiel aan zonder veel poespas, je kunt direct starten. Plaats direct een foto’s om zo nog snellen contact te leggen, Match dating merkt dat leden met meerdere foto’s vele malen meer reacties ontvangen. Een vrijblijvende en gezellige dating site voor Nederlandse singles. De dating site om echte contacten te leggen en andere singles te ontmoeten.

Match dating bestaat ale enige tijd is een bekende dating site in Nederland. De profielen worden handmatig gecontroleerd en geverifieerd. Ontdek hoe leuk en spannend het is om te daten via internet, zo heb je na aanmelden vaak al snel een leuke klik. Bepaal zelf met wie je in contact komt en of je wilt afspreken. Lees ook de reviews en ervaringen van andere leden of plaats zelf je ervaring.

Rating:

6 Reviews. Klik hier om een review te plaatsen

 1. Jeroen

  Aanrader voor alle singles, heb hier mijn huidige partner leren kennen, dus pas op dit kan een partner voor het leven betekenen.

  Jeroen

 2. MirjamWinters

  Hoi hoi, ik zit hier nu al enige tijd en heb een leuke vent gevonden, ja soms moet je even een aantal kikkers kussen voor je de ware hebt. Ik ben er niet meer actief maar altijd een leuke tijd en herinneringen gehad.
  Hoopr voor jullie ook.

  Mirjam

 3. Mister-always-right

  De site oogt een beetje simpel maar de werking is prime Match-dating.nl is echt mijn site eenmaal ingelogd heb je meteen beet. Super handig en erg leuk. een van de beste date sites die ik ken.

  Mister always right

 4. easygoing

  Matchen en daten, leuke gezellige vernieuwende site erg modern. Gewoon ontspannen niet opgedrongen daten via internet, werkt goed en betrouwbaar. Geen automatische afschrijvingen enzo lekker safe.

 5. Manila

  Match dating is echt aan te raden, geloof mij ik heb vele sites geprobeerd en er is volgens mij geen betere site. Gewoon van alles proberen dan vind je van zelf wat je zoekt 😛

  Kus Manila

 6. Ilse2

  Ey, erg gezellig hier, veel leuke mannen die ook gewoon willen chatten, dit is op sommige site zeker niet het geval. Erg leuk een vriendin heeft mij dit aangeraden en ik raad ook iedereen de site aan.

  Ik ga weer eens online kijken.

  Groetjes Ilse

Plaats een review

Je email adres zal nooit vrijgegeven of gedeeld worden.

Laat in dit veld je review achter, deel je ervaringen met anderen.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up