Match Dating

7 reacties

 1. Custom avatar precious schreef:

  De site heeft een grote update gehad, toen ik hier een aantal jaren geleden nog actief was de site niet zo modern. Het aantal leden heeft ook aanzienlijk toegenomen. Mijn profiel was ook nog actief, haha. dat kwam mooi van pas toen weer gescheiden was. Hier is het erg gezellig en kwam ook nog leden tegen die ik nog kende erg leuk

 2. Jeroen schreef:

  Aanrader voor alle singles, heb hier mijn huidige partner leren kennen, dus pas op dit kan een partner voor het leven betekenen.

  Jeroen

 3. MirjamWinters schreef:

  Hoi hoi, ik zit hier nu al enige tijd en heb een leuke vent gevonden, ja soms moet je even een aantal kikkers kussen voor je de ware hebt. Ik ben er niet meer actief maar altijd een leuke tijd en herinneringen gehad.
  Hoopr voor jullie ook.

  Mirjam

 4. Mister-always-right schreef:

  De site oogt een beetje simpel maar de werking is prime Match-dating.nl is echt mijn site eenmaal ingelogd heb je meteen beet. Super handig en erg leuk. een van de beste date sites die ik ken.

  Mister always right

 5. easygoing schreef:

  Matchen en daten, leuke gezellige vernieuwende site erg modern. Gewoon ontspannen niet opgedrongen daten via internet, werkt goed en betrouwbaar. Geen automatische afschrijvingen enzo lekker safe.

 6. Manila schreef:

  Match dating is echt aan te raden, geloof mij ik heb vele sites geprobeerd en er is volgens mij geen betere site. Gewoon van alles proberen dan vind je van zelf wat je zoekt 😛

  Kus Manila

 7. Ilse2 schreef:

  Ey, erg gezellig hier, veel leuke mannen die ook gewoon willen chatten, dit is op sommige site zeker niet het geval. Erg leuk een vriendin heeft mij dit aangeraden en ik raad ook iedereen de site aan.

  Ik ga weer eens online kijken.

  Groetjes Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up