Metjou

Metjou

Metjou.nl Dating met jou zegt het al een datingsite om voor 18 jaar en ouder die serieus op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap. Er is een mobiele versie aanwezig zodat je op je tablet of mobiele smartphone altijd contact kunt onderhouden. MetJou.nl is onderdeel van Safe Dating Networks. Safe Dating Networks is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) Hierdoor worden de geregistreerde gebruikers beschermt en dus niet verder verkocht of gebruikt voor overige doeleinden.

De voordelen van inschrijven zijn eenvoudig contact opnemen met ander deelnemers, Je eigen profiel teksten en foto’s plaatsen, toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s. Tevens kun je door middel van je facebook account inschrijven een handige en gecontroleerde veilige manier van aanmelden. Metjou.nl wil nadrukkelijk géén erotische datingsite zijn, er zijn momenteel 180.000 leden geregistreerd best aanzienlijk, maar dat komt mededoor dat Alle ledenbestanden van de Safe Dating Networks datingsites zijn aan elkaar gekoppeld. Een zeer groot bereik dus.

Rating:

2 reacties

  1. Sapna schreef:

    Dit is voor mij een leuke . ik ben 2 jaar geleden met 2 dames die ik iednrdaad via een online forum cq spel kende naar Belgie geweest tussen kerst en oud/nieuw.3 dagen waren we daar samen aan de kust en het was heerlijk elkaar ook eens live mee te maken. We hebben alledrie enorm genoten en hebben nog altijd contact met elkaar. Zo’n uitje is er niet meer geweest maar dat komt meer door de overvolle agenda’s dan het niet meer willen. Wel heb ik deze vrouwen los van elkaar nog ontmoet.Btw. de wijn en champagne die we hebben gedronken dat weekend was ons geschonken door een goede vriend van ons drietjes die het zo’n bijzondere gebeurtenis vond dat hij vond dat dat er zeker bijhoorde ;-)) Door afstandsproblemen kon hijzelf niet overkomen maar zo was ook hij er toch wat bij

  2. Ellen schreef:

    Hi Mede daters, ben nu enige tijd online aan het ontdekken of online daten ook iets voor mij is. Inmiddels heb ik enkele site geprobeerd en bekeken, metjou is een leuke site die niet al te ingewikkeld is. Enkele leuke contacten gelegd en veel berichten ontvangen. Een prima site voor de single. Eigenlijk plaats ik bij elke site waar ik op heb gezeten hier een kleine review en introductie. Deze past in mij top 3 van de circa 6 sites die ik eerder heb geprobeerd. Ook een tip voor iedereen om gewoon diverse sites te proberen, op elke site heb ik weer andere contacten geleld en zo kun je een beetje kijken wat bij je past.

    Veel dating plezier aan ieder.

    Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up